Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › POMAGAJMO!

POMAGAJMO!

https://radio.ognjisce.si/sl/247/utrip/34378/20-pustna-sobotna-iskrica-bo-pomagala-mozambiku.htm

Misijonsko središče Slovenije

Kristanova ulica 1, 1000 Ljubljana

Tel: +386 1 300 59 50

E-pošta: missio@rkc.si

Uradne ure

Ja, saj bi človek pomagal, če bi kaj imel, še veliko nas jenareč takih, ki moramo tukaj in zdaj živeti zelo skromno, da kolikor toliko zdržimo od meseca do meseca.

In se posluževat tudi ponižujočega in utrudljivega dela, da kaj zaslužimo in si kupimo kolikor toliko normalno in nujno hrano in oblačila.

Žal, ampak tudi to je Slovenija.

Nekatere pa le doleti sreča, kot je tistega domačina iz Rogaške Slatine.

Prepričana sem, da bo daroval tudi za misijone.

Odgovor na objavo uporabnika
SKROMNOST, 24.02.2022 ob 19:23

Ja, saj bi človek pomagal, če bi kaj imel, še veliko nas jenareč takih, ki moramo tukaj in zdaj živeti zelo skromno, da kolikor toliko zdržimo od meseca do meseca.

In se posluževat tudi ponižujočega in utrudljivega dela, da kaj zaslužimo in si kupimo kolikor toliko normalno in nujno hrano in oblačila.

Žal, ampak tudi to je Slovenija.

Ja, res je. Iz meseca v mesec, oblačila iz druge roke, obrniti vsak evro, ki ga pustiš v trgovini.

Nekoč si s plačo se kaj prihranil…zdaj pa…poraz.

Ja tudi to je Slovenija

Tisti z Rogaške je Rus.

Pizda vam materina cerkvena, če bi se pedofili vatikanski odrekli 75% svojega bogastva na svetu ne bi bilo sirotinje. Da vas ni sram fehtat za pomoč, ko se sami ne morete izkopati iz bogastva tolk ga imate. Mrš banda!

Mogoče pa se bodo našli dobrotniki, ki lažje zaslužijo, oziroma jim je finančna sreča naklonjena tako ali drugače in bodo odstopili tisto, kar so nagrabili z lopato tudi tistim, ki so osnovnega najbolj potrebni.

Pravijo, da se nekaj da prišparat, če dobiš še tako malo, ampak pri meni se ne izide. Sem si že rekla, vsak mesec petdeset evrov dam na stran.

Pa se je zgodilo, da sem rabila še kredit, pa limit, da sem vsaj za silo prikrila siromaštvo.

Rogaška, 24.02.2022 ob 19:30

Tisti z Rogaške je Rus.

Rus? S stalnim prebivališčem v Rogaški Slatini?

Nekaj bo odstopil za Sobotno iskrico, pa njemu bo vseeno dovolj ostalo.

Resno??, 24.02.2022 ob 19:37

Rus? S stalnim prebivališčem v Rogaški Slatini?

Možno je, da je Rus, saj je v Rogaški Slatini veliko Rusov.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close