pomagaj mi napisati prošnjo za zaposlitev
Prosila bi vas če ima kdo kakšno zelo zanimivo prošnjo za zaposlitev ker iščem novo službo in želim napisati najbolj kar se da zanimivo prošnjo
Pošljite mi lahko na ZS ali na tpd.jeras@gmail.com
Že v naprej se zahvaljujem dobrim ljudem in ljudem ki radi pomagajo v stiski
LP
PE&DA
Danes ni pomembna prošnja, ampak veze…res pa, da odvisno za kako delovno mesto gre, iščem že leta in leta delo, mislila sem, da je kriva prošnja a ni bila, ker jo je napisala kolegica, ki res obvlada to, a vseeno nisem dobila delo…in, ker mene mineva vse skupaj, na novo pošiljam samo prošnje, da se prijavljam na delovno mesto to in to in nič drugega, znanje…dam pa zarven življenjepis in spričevala. Odvisno od delolajalca, eni ljubijo dolge romane/prošnje in nakladanja, nekateri pa kratko in jedrnato, nekateri celo slovnične napake, zato bodi zelo pazljiva na to.
PE&DA
Saj nisem mislila nič slabega, Tudi sama sem zadnjih 7 mesecev intenzivno iskala službo, bila na kar nekaj razgovorih, in jo končno tudi dočakala. Glede na to, da sem pred kratkim diplomirala, nimam večletnih izkušenj, sploh pa ne na raznih vodstvenih funkcijah, pa se vseeno da. Sicer ne vem, za kakšnp delo iščeš…
V glavnem, moja prošnja je bila kot kaže precej učinkovita, izgledala pa je nekako takole:
V prvem odstavku, kdo sem, kakšno šolo imam narejeno, kaj sem do sedaj počela. Potem pa opis mojih osebnostnih lastnosti, stavek o tem, zakaj naj bi bila jaz prava…saj vem, da ti vsi govorijo isto, ampak dejstvo je, da stvar deluje. vsaj pri meni in mojih kolegicah je.
Aja, na koncu namesto S spoštovanjem, Lep pozdrav itd. napiši nekaj v smislu Če ste v meni prepoznali bodočo sodelavko, me pokličite ipd. S tem jim da, vsaj po mojem menju res vedeti, da se vidiš kot del njihovega tima.
Veliko sreče ti želim!
iščem za trgovino oz. rajši bi vidla če bi dobila kje da se dela od ponedelka do petka po 8 ur in da so vikendi frej ker imam doma 10 mesecev staro punčko ker vem kako je delati v trgovini delaš od ponedelka do sobote oz. potem še nedelje in nisi nič doma sej včasih ko nisem mela otrok je bilo to drugače sedaj pa spet gledamo malo na otroke da me bo hči vsaj poznala ko me bo imela med vikendi
Trgovina kjer si vikende frej…a to obstaja?
No vem, da ti z mojim vprašanjem nisem nič kaj pomagala a me je res prešinilo to vprašanje…delam po trgovinah že kake 10 let in te popolnoma razumem, ko iščeš delo brez delovnih vikendov zdaj ko je tu otrok.
Nimam pa nobenega prav izvirnega nasveta kaj naj dodaš kaj svoji prošnji. A to bi delala v trgovini z tekstilom ali prehrano ali…..?
Lahko poskusim nanizat nekaj stavkov morda ti pridejo prav…..Se opravičujem za slovnico.
Vedno so me zanimale modne smernice in kvalitetna ponudba storitev na našem trgu. Kot dolgoletna uporabnica vem kaj ciljne stranke pričakujejo od zaposlenih. Zelo rada sem del tima in rada delam z ljudmi. Menim, da bi z mojim znanjem poznavanja blaga in čuta za modo ter prijaznostjo do strank, zelo koristila vašemu podjetju.
Upam da je kaj uporabnega v tem…res pa je odvisno v kakšni trgovini bi delal…ali je to delo samo za blagajno itd.
Veliko sreče!
Nanovozaposlena zadrži take nesramne komentarje in ne sodi nekomu, ki ga ne poznaš!!
PE&DA če še vedno želiš vzorec ti lahko mojega pošljem….kontaktirj me…. refleksoterapevt@gmail.com
Veliko sreče vsem!
Forum je zaprt za komentiranje.