Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poludeli -ponoreli s PCT

Poludeli -ponoreli s PCT

Odgovor na objavo uporabnika
Darwin828, 27.09.2021 ob 14:04

EjOBA, 27.09.2021 ob 13:55

Pa tudi zanimivo, kako rečeš “tisti proklet keš”.

Ja, Darwin. Večini študentov je še kako preklet, ker ga nimajo ravno za čez okno metat.

Ti ga očitno imaš.

Lejga JOLBE , če študenta boli k zame lahko tudi mene boli k za študenta. Ne rabm takih ljudi okol sebe in skrbeti za njih če že v času šolanja sprejemajo fašizem in ga izvajajo. Lohk si sam mislm, kaki kreteni bodo šele pol, ko bodo dokončal šolanje. Očitno se to pozna že, kajne, saj so nekatere generacije študentov že mimo in vidimo, kaj “brihte” počnejo z družbo in narodom. Kaos, sovraštvo, gnusoba…. to počnejo.

Tocno tako.

Ta mlad student ze sedaj kaze da jih podpira. Kaj bo sele z njim pri 40, 50.

Moja hci ne bi sla tam delat, pa da nima za v usta dat. Ker to ne podpira.

Šnelca, seveda, vaša pa ni taka, ne ne. :-)))

Potem pa takšne vidiš, da potiho naredijo vse kontra svojim starcem 🙂

En tak se je prejšnji teden cepil. Sestra ve, da se je, starci pa ne.

belbe, 27.09.2021 ob 15:12

Šnelca, seveda, vaša pa ni taka, ne ne. :-)))

Potem pa takšne vidiš, da potiho naredijo vse kontra svojim starcem 🙂

En tak se je prejšnji teden cepil. Sestra ve, da se je, starci pa ne.

Kje pa. Ni taka.

Ta je tudi kot jaz padla z Lune, prevec postena.

Pa previdna je in sebi zeli dobro.

Ne proda se za denar in lepe besede.

Od malega je tip osebe ” kaj kako zakaj”. Naravoslovni tip osebe.

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 15:20

Kje pa. Ni taka.

Ta je tudi kot jaz padla z Lune, prevec postena.

Pa previdna je in sebi zeli dobro.

Ne proda se za denar in lepe besede.

Od malega je tip osebe ” kaj kako zakaj”. Naravoslovni tip osebe.

A naravoslovni tip kot ti? Vse jasno potem. :-))))

Darwin828, 27.09.2021 ob 14:22

Rok-1 veš, da je zadeva na ustavni presoji pa vseeno hočeš zavajat, da lahko počne potem vsak mandelc kar hoče. To pomeni, da se norčuješ in če se iz ljudi norčuješ če si dost star lahko veš da bo komu prekipelo in te bo ruknu, ker če ti nisi pameti pokazal zakaj bi ti jo drug in se trudil.

Pojma nimam, da je na ustavni presoji, ker ne spremljam teh zadev. Me ne zanima.

Če je – bodo že povedali kaj in kako.

V tej temi sem ti pa na začetku samo odgovoril na TVOJE pisanje; “Če sem žleht bi reku, da razmišljam, da vas “ta brihtne” začnem še sam, kar ustavljati sredi ceste in od vas zahtevam PCT. ” – in ti napisal kaj rabiš za to. Namreč lastništvo nad lokacijo / prostorom.

rok-1, 27.09.2021 ob 15:25

Pojma nimam, da je na ustavni presoji, ker ne spremljam teh zadev. Me ne zanima.

Če je – bodo že povedali kaj in kako.

V tej temi sem ti pa na začetku samo odgovoril na TVOJE pisanje; “Če sem žleht bi reku, da razmišljam, da vas “ta brihtne” začnem še sam, kar ustavljati sredi ceste in od vas zahtevam PCT. ” – in ti napisal kaj rabiš za to. Namreč lastništvo nad lokacijo / prostorom.

Zanimivo ane in hinavsko ter vzvišeno. Spremljaš potem le tisto, kar gre v prid fašizmu. Za to vedno vse veš in znaš. Ko pa ne gre kaj v prid fašizmu pa Rok-1 čudežno nič ne ve, nič ne bere, nič ne spremlja itd. Nehj, nehj.

Šnelca_783, 27.09.2021 ob 15:08

Tocno tako.

Ta mlad student ze sedaj kaze da jih podpira. Kaj bo sele z njim pri 40, 50.

Moja hci ne bi sla tam delat, pa da nima za v usta dat. Ker to ne podpira.

Mnogo od njih sploh ne vedo kaj podpirajo. To starci morjo vedet ampak mnogo starcev je tiho. Mladi le sledijo svetu odraslih. Žalostno ampak renično.

Lepo in dobro pa je, da niso vsi enaki in enako ne modri za svoja leta. Tudi tebi sreča, da imaš, hčero,ki ne nasede vsemu, kot mnogi odrasli, samo da jim klobaso, keš, pir, fuzbal, položaj ali kaj od naštetega ponudiš.

Nismo vsi gnusobine lutke

Darwin828, 27.09.2021 ob 15:41

Mnogo od njih sploh ne vedo kaj podpirajo. To starci morjo vedet ampak mnogo starcev je tiho. Mladi le sledijo svetu odraslih. Žalostno ampak renično.

Lepo in dobro pa je, da niso vsi enaki in enako ne modri za svoja leta. Tudi tebi sreča, da imaš, hčero,ki ne nasede vsemu, kot mnogi odrasli, samo da jim klobaso, keš, pir, fuzbal, položaj ali kaj od naštetega ponudiš.

Nismo vsi gnusobine lutke

Ja.

Dosti jih je malodusnih. Vidijo samo denar in ego, da se nekje uveljavijo.

Imam sreco glede nje. Res. Ce bi bila barabinka in pokvarjena v dusi, mislim da bi se ji odmaknila. Ne bi mogla s tako zivet ali ohranjat stike.

Darwin828, 27.09.2021 ob 15:34

Zanimivo ane in hinavsko ter vzvišeno. Spremljaš potem le tisto, kar gre v prid fašizmu. Za to vedno vse veš in znaš. Ko pa ne gre kaj v prid fašizmu pa Rok-1 čudežno nič ne ve, nič ne bere, nič ne spremlja itd. Nehj, nehj.

Res je. Ljudje so pokazali kakšni hinavci so in raje gledajo stran ob vseh teh zločinih in se naredijo še bolj butaste kot so, samo, da nimajo slabe vesti, ko podpirajo fašizem.

Robi567, 27.09.2021 ob 15:57

Res je. Ljudje so pokazali kakšni hinavci so in raje gledajo stran ob vseh teh zločinih in se naredijo še bolj butaste kot so, samo, da nimajo slabe vesti, ko podpirajo fašizem.

Seveda, delajo se lepe in čiste. Pa to gledamo že cel lajf povsod. Obračajo se pa po vetru pa ni važno komu škodujejo. Šele ko njih resnično nekaj zaboli potem pa se je nad njimi zgodil zločin in bi se morala cela vojska za njih v bran postaviti. Pač hinavci in prodanci ter navadne ičke brez P.

več kot pol stoletja že gledam te zverske stvore okol sebe ….pravega človeka sem redko srečala v življenju ..ene pet se mi zdi v 55 letih…tko,da nič novega zame….tale nateg je samo razgalil te zveri,ki nikoli niso bili ljudje ..lp in lep dan

Jaz nimam s tabo nobenega problema načeloma, Darwin. Samo tole mi pa že res preseda. Ti in ostali trop antivakserjev konstantno omenjate fašizem. Fašizem to, fašizem tisto. Pa daj ustavi se. A si pomislil kako žaljive so te tvoje izjave do ljudi, katere so dejansko trple pod dejanskim fašizmom? Tole ni noben fašizem. Imaš na voljo štiri izbere. 1.) Preboli 2.) Cepi se (brezveze omenjati, ker se ne boste) 3.) Testiraj se 4.) Če ti nobena od teh možnosti ne odgovarja, sedi doma in čakaj. Nihče te ne sili v nič. Pod roko fašistov bi biv ti že cepljen, predvsem pa ne bi pisal takšnih stvari, ker bi imel na vratih gospode v uniformah.

Razumem, da ti PCT, korona, cepljenje ne odgovarjajo zaradi bilokaterega razloga. Me niti ne zanima. Pa daj, pojdite na proteste pa se tam iživlajte. Še v družbi isto mislečih boste.

Po forumu pa prosim nehaj utrujati.

Ne vem kaj je z vami, takšna vzgoja verjetno.

jaz sem antivakser, ker je vse nateg…od cepiv do virusologije in ne priznavam ničesar .sami nateguni,ki nategujejo folk in se bogatijo že tisočletja na račun naroda…

JeRes, 27.09.2021 ob 16:08

Jaz nimam s tabo nobenega problema načeloma, Darwin. Samo tole mi pa že res preseda. Ti in ostali trop antivakserjev konstantno omenjate fašizem. Fašizem to, fašizem tisto. Pa daj ustavi se. A si pomislil kako žaljive so te tvoje izjave do ljudi, katere so dejansko trple pod dejanskim fašizmom? Tole ni noben fašizem. Imaš na voljo štiri izbere. 1.) Preboli 2.) Cepi se (brezveze omenjati, ker se ne boste) 3.) Testiraj se 4.) Če ti nobena od teh možnosti ne odgovarja, sedi doma in čakaj. Nihče te ne sili v nič. Pod roko fašistov bi biv ti že cepljen, predvsem pa ne bi pisal takšnih stvari, ker bi imel na vratih gospode v uniformah.

Razumem, da ti PCT, korona, cepljenje ne odgovarjajo zaradi bilokaterega razloga. Me niti ne zanima. Pa daj, pojdite na proteste pa se tam iživlajte. Še v družbi isto mislečih boste.

Po forumu pa prosim nehaj utrujati.

Ne vem kaj je z vami, takšna vzgoja verjetno.

Tvoje mnenj je tvoje mnenj in tvoje mnenje,kot moje ni vsakogar mnenje.

Kaj mi boš ti pamet solilo.

Imam svojo pamet sol pa tudi.

Če bi poznal druge besede za taka delovanja bi jih tudi uporabil. Ker jih ne pa uporabljam tiste, ki najbolj prikažejo in opišejo kar se dogaja. Tudi fašizem in nacisti niso takoj začeli ljudi pobijati ampak so jim najprej omejevali pravice ter svobodo šele potem so jih množično začeli iztrebljati. Pa še takrat, ko so jih so to počeli deloma na skrivaj in se delali lepe in čiste, tako kot se današnje gnusobe, ki gredo v enako smer početij.

Zakaj bi se pa Darwin komurkoli od vas podrejal, pa kdo ste vi? Ste Bogovi ali ste čez piz.. na svet prjokal kot sem sam. kaj ste vi toliko posebni, da boste meni življenje pogojevali z nečem in svobodno gibanje? KDO STE SPRAŠUJEM? Ste Bog? Če ste Bog, kdo pravi pa tudi če pravi, da bom se odločil, da takim bogovom se podredim? Ja vaš argument je prisila in nasilje. AMPAK, ker sem eden izmed vas se lahko tudi sam tega polotim in z enakim argumentom se pokažem v rokah.

Lahko bi se vi spomnili pofafaj, poliži , prepogni se (PPP) in po vaši logiki bi vam moral jaz kar ugoditi in se ne buntati ter upirati nazaj.

DEJ ZBUD SE OPICA ČLOVEŠKA

Miranda52, 27.09.2021 ob 13:53

Darwin828, 27.09.2021 ob 13:28

Očitno je vsak mandelc zdej že kot polcaj.

Zdej študente uvaljivajo da folku prerverjajo PCT (PCT pač izmišljotina za fašizem). Ker so študenti še brez modrosti ali s pomanjkanjem te in izkušenj pa seveda sprejemajo, to, kot nekaj običajnega PA NI OBIČJANO DA VAM JE JASNO.

Verjetnost je tudi , da bi v Sloveniji, kdo koga počil, če bi bilo več orožja v obtoku med ljudmi.

Navajajo vas na fašizem, da se boste kar sprijaznili z njim in da postane vsak dan. Tu se ne gre za nobeno zdravje ampak nekaj povsem drugega.

Če sem žleht bi reku, da razmišljam, da vas “ta brihtne” začnem še sam, kar ustavljati sredi ceste in od vas zahtevam PCT. Če ga nimate obrn al pa jurja! Če pa ga imaš, pa glih tko obrn pa dva jurja plačej banda zblojena.

med vikendom bila na obali, nikjer noben nič ne preverja, to je res ena banana republika, po svetu ti še vročino zmerijo pred vstopom v nakupovalni center. Vi tu pa s pritožujete, nad PCT pogojem. Res je to en pravi Balkan.

Tko pridno se vsi držijo in preverjajo kar so naumile vlade, da je njihova država sigurno zelena. Aja v Evropi ni zelene države?

Neprijavljena, 27.09.2021 ob 18:11

Tko pridno se vsi držijo in preverjajo kar so naumile vlade, da je njihova država sigurno zelena. Aja v Evropi ni zelene države?

Seveda, da je ni če pa država ne obstaja v realnosti. Je le ime njeno, kot pravna entiteta zapisana.

Seveda, moraš narediti prej 15 doktoratov, da lahko doumeš, da je vsaka država izmišljena iluzija in potem zapisana, potem pa so nekatere takšne izmišljotine potrdile recimo suvereni Slovenistan.

Torej več iluzij je podprlo neko tretjo iluzijo in vsi o tem ropotajo naokrog, kot bi bilo vse to realno.

Marksella, 27.09.2021 ob 13:30

Studentsko delo, kot vsako drugo. Ce je pooblascen , da preverja pct, imas da ga pokazes. V nasprotnem primeru ta student poklice policijo, ti pa dobis kazen za krsenje JRM.

ne lazi..nic ne dobis…da o tem da policija sploh nima pristojnosti v tem primeru ce studenta ne zalis ali mu grozis…..policaj nima kaj ukrepat….kot nima kaj ukrep ce sefijo 4 v avtu brez maske…avto je zasebna lastnina in ce ni utemeljenega suma za kaznivo dejanje policaj nima kaj izvahati nad potniki v avtu….

se najmanj preverjati maske hehe

Ampak govoriš gluposti. Kaj je narobe z merjenjem vročine? Sicer pa obstajajo kamere, ki vročino izmerijo že od daleč in to pri vsakem, ki vstopi v nakupovalni center. Problem je samo to, da je oblast uvedla maske in merjenje vročine, ker je nekaj pač morala uvesti za prehodno obdobje, preden so začeli s tistim, kar so imeli že od samega začetka v planu. Žaba bi pri hitrem dodajanju hladne vode izkočila. Fašizem so izvajali tudi lani, ko ni bilo dovoljeno jesti zunaj, če tudi na več-10 metrov ni bilo nikogar v bližini. Pred burekarnami so bili po cel dan parkirani avtomobili z zatemnjenimi stekli od mestnega redarstva in če je kdo po prevzemu hrane začel jesti, so skočili in ga oglobili. Dve ženski sta se pogovarjali čez cesto (vmes 6 metrov) brez maske, nato eno izmed žensk oglobi policistka, ki se je nanjo drla, ko je izkočila iz avtomobila. Na fašizem vas počasi navajajo. Ampak merjenje temperature zame ni fašizem.

Oprosti, 27.09.2021 ob 20:27

Ampak govoriš gluposti. Kaj je narobe z merjenjem vročine? Sicer pa obstajajo kamere, ki vročino izmerijo že od daleč in to pri vsakem, ki vstopi v nakupovalni center. Problem je samo to, da je oblast uvedla maske in merjenje vročine, ker je nekaj pač morala uvesti za prehodno obdobje, preden so začeli s tistim, kar so imeli že od samega začetka v planu. Žaba bi pri hitrem dodajanju hladne vode izkočila. Fašizem so izvajali tudi lani, ko ni bilo dovoljeno jesti zunaj, če tudi na več-10 metrov ni bilo nikogar v bližini. Pred burekarnami so bili po cel dan parkirani avtomobili z zatemnjenimi stekli od mestnega redarstva in če je kdo po prevzemu hrane začel jesti, so skočili in ga oglobili. Dve ženski sta se pogovarjali čez cesto (vmes 6 metrov) brez maske, nato eno izmed žensk oglobi policistka, ki se je nanjo drla, ko je izkočila iz avtomobila. Na fašizem vas počasi navajajo. Ampak merjenje temperature zame ni fašizem.

Res tako praviš?

Takoj, da nam tukaj sporočiš in napišeš kakšna je telesna temperatura vseh tvojih družinskih članov. ALI PA BOŠ KAZNOVAN ČE TEGA NE BOŠ STORIL ALI DOVOLIL, DA SE IZVE (NO TO JE PRIMER IN VEŠ D ANE MISLIM RESNO AMPAK LE UBOGAJ KAR TI PRAVIM)!!!

Darwin828, 27.09.2021 ob 20:37

Res tako praviš?

Takoj, da nam tukaj sporočiš in napišeš kakšna je telesna temperatura vseh tvojih družinskih članov. ALI PA BOŠ KAZNOVAN ČE TEGA NE BOŠ STORIL ALI DOVOLIL, DA SE IZVE (NO TO JE PRIMER IN VEŠ D ANE MISLIM RESNO AMPAK LE UBOGAJ KAR TI PRAVIM)!!!

Evo mojo, fašist Darwin ?

36.7

Grozno. Zdaj jo vejo vsi.

Zadnji čas da se ti kvazi študenti spravijo nazaj v šolo,faks,karkoli,ne pa da odžirajo kruh zaposlenim delavcem,,,,

Študent ima na uro plačano dosti več kot pa zaposlen,tko da….naj bodo raje tiho.

In oni že niso pristojni da kontrolirajo ljudi če imajo ta idiotski PCT!!!

Jaz študentom NEKAŽEM NIČ,najprej se naj on predstavi,kdo je,ali je res študent ki tam dela itd,no potem pa gremo lepo naprej.

Res kam smo prišli,da eni p.o.s.r.a.n.i. študenti mislijo da so inšpektorji ali policaji.

Delati se itak neljubi nikomur nič,čakajo pa na 1. v mesecu ko dobijo plačo.

Sramota!!

CoRonaa, 27.09.2021 ob 20:52

Zadnji čas da se ti kvazi študenti spravijo nazaj v šolo,faks,karkoli,ne pa da odžirajo kruh zaposlenim delavcem,,,,

Študent ima na uro plačano dosti več kot pa zaposlen,tko da….naj bodo raje tiho.

In oni že niso pristojni da kontrolirajo ljudi če imajo ta idiotski PCT!!!

Jaz študentom NEKAŽEM NIČ,najprej se naj on predstavi,kdo je,ali je res študent ki tam dela itd,no potem pa gremo lepo naprej.

Res kam smo prišli,da eni p.o.s.r.a.n.i. študenti mislijo da so inšpektorji ali policaji.

Delati se itak neljubi nikomur nič,čakajo pa na 1. v mesecu ko dobijo plačo.

Sramota!!

Takim kot se ti, bi sekeneru kodo, sam bi ti reku da ne dela in zato ne moreš noter. Zdej mi boš pa tukaj ljubosumna, ker imajo večjo plačo od tebe. Smrad.

Primitivci si domišljajo, da jim nekdo nekaj jemlje, če preverjajo en ušiv PCT. Najbolj neumni se še pri svojem smešenju snemajo in to objavljajo (wtf, na FB se pa razgaljajo, da so prozorni kot šipa). Pri tem pa pozabljajo, da so se prodali zaradi popustov in kartic zvestobe in prostovoljno dali v obdelavo ogromno svojih podatkov. Da o face recognition na kakšnih bencinskih sploh ne bi. ??? Res ubrisani fašisti, za katere lahko izveš celo kdaj gredo s.rat, pa se tega ne zavedajo.?

Tvoja stvar če ti je zanimivo in vzvišeno, hinavsko boš moral pa dokazati s citiranjem, če naj te resno vzamem.

Dokler ne boš, so tvoje izjave na nivoju pamža, ki ga meče histerija.

Sem že večkrat napisal in to za vsa področja – spremljam tisto kar mi je zanimivo ali se me tiče. Virusne zadeve in medicinska dognanja so mi zanimiva (pa ne članki v Slovenskih Novicah in podobnih medijih), slovenska notranja politika se me tiče delno, prepiri okrog ukrepov me pa sploh ne zanimajo, niti se me kaj opazno tičejo.

Vzvišen … proti tebi in podobnim pametovalcem – najbrž res. Ni vredno truda, da ne bi bil.

Odgovor gre Darwinu – na citiranje mojega pisanja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close