Najdi forum

POLO

Pomoč!!!!!!!!!!!!

Polo, 1.4 16 V
1 registracija 2001
avtomatska klima
električne šipe
električno zaklepanje(brez daljinca)
2 airbaga
metalno srebrna barva
highline
športni sedeži
športno podvozje
športni filter
Gume 195-90-15
okoli 70.000 km

cena 1.600.000 SIT

Prosim za mnenja!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hvala vsem!!!!!!

VW še ko je star je precenjen. Ne vem no, stvar odločitve…

Če ga boš slučajno kupila, se prepričaj, če ima homologacijo za gume, drugače imaš lahko velike težave. Kaj pomeni športno podvozje – ali je to spuščen zadek s posebnimi amortizerji. Če je to to, se zadaj voziš, kot bi bil v “šajtrgi”. Zgleda lepo, ni pa udobno. Tudi to mora biti homologirano.Če te brez tega dobi na cesti policaj, ti prepove vožnjo, pa še precejšna kazen te čaka.

Cena je nekako primerna, vsaj za ta tip. Hčera je septembra kupila enakega, razen športne variante, še barva je enaka, tudi avt. klima, pa dalj. zaklepanje ima, le km je imel 20000 manj. Cena je bila enaka. Poiskusi še malo “zglihat”.

Je pa zelo zadovoljna z njim.

LP

Ja gume so že v osnovi take, tako da je glede tega vse urejeno, avto je spuščen, ima originalne račune za to, se pa sploh ne opazi da je spuščen(okoli 2-3 cm samo), to bom morala sama poskrbeti, ker se je ona ves čas vozila brez homologacije, ni imela problemov, samo nikoli ne veš, lahko sem ravno jaz baksuz!!! 7.000 sit stane homologacija na lpp baje.
Drugače je pa ful lep res, ves je srebrn, še tiste variante ki so drugače črne so pri njem srebrne(spredaj, pod lučmi, anteno ima srebrno) luštkan ful.

Ella, ni važno, če ima vse račune za predelave in gume. Seveda jih ima, saj jih je kupila. Na prvem tehničnem pregledu bojo težave, če ni narejena homologacija. Brez se je vozila, ker jo ni nihče ustavil, avto verjetno še ni bil na teh. pregledu. Tam pa se zatakne, ker ti ga ne bojo potrdili. Vsaj pri nas je tako, za drugje ne vem.
Gume, ki si jih gor navedla, mislim, da niso v osnovi take. Ti bojo vedli fantje na tem forumu več povedat.
Tudi tisto, da daš 7000, pa je vse urejeno, ni tako enostavno, kot ti misliš. Je dražje in čaka se.

LP

jst vem da se nebi za njega odločla
mam slabe izkušnje s poloti- osebno sem mela polota L2002 in imela grozne probleme z njim tko da sem ga kakšen mesec nazaj prodala pa še od kr neke ljudi sem slišala da poloti radi ponagajajo- no men je zelo ponagajal! ja pa če je luškan še ne pomen da je fajn

Jag, z vsemi avti je tako. Eni imajo več, drugi pa manj okvar. Če se ne motim, je bil letnik 2002 ravno novi model in pri novih pride rado do napak, ki jih potem odpravljajo.

Hčera ga ima ( l.2001) od septembra 2004 in je zaenkrat zelo zadovoljna z njim. Edina napaka je to, da ga mora tankat.

Športen avto najbrž pomeni tudi “športno” vožnjo, se pravi, da ga voznik ni šparal. In če se ni niti toliko potrudil, da bi uredil papirje, mu jaz enostavno ne bi zaupala. Polotov je v oglasih malo morje, tako da ti ne bo problem najti kaj primernega.

Evo mene da vam povem kaj je bilo.

Sem ga dala pregledat, dva dni prej, predno sem plačala polog, to je bilo včeraj. Me je skoraj kap zadela. En prjatu je šel z mano in s prodajalcem do enga mehanika, smo izmerili debelino pleha, me je skor kap zadela!!!!!!! Cel avto je bil prefarban, uni pa kr trdijo da ni res! Sem odpovedala pogodbo in vse, še dobro da ga nisem zaarala in plačala pologa, na jok mi je šlo. Nimam pojma kaj so delali z njim, ga je toča dobila ali kaj, ampak avto je cel prefarban!!!! Še danes ne pridem k sebi, pa jutri bi ga že kupila.
Sem imela ful čudn filing, še dobro da poznam tega tipa. Ne boste verjel, s prostim očesom je videl da blatnik in hauba in vrata niso iste barve, ampak je hotel da se izmeri z mašinco, da ne bi rekli da blefira.
Jaz sem čisto razočarna v folk, najhuje pa je da ta folk poznam, na videz, niso kr eni tam iz Maribora, skor sosedje smo matr!!!!!!!!!!!!!

Žal mi je za tvoj nesrečen slučaj, vendar ti povem da danes nemoreš niti svojemu najboljšemu prijatelju popolno zaupati kaj šele sosedu.
Zato jaz pravim, ni važno ali kupujem novi ali stari avto vedno merilec laka s seboj. Ta ne laže nikoli! 🙂
Upam da si jih vsaj sklela v avtohiši….

No, super, da te ta šola ni stala skoraj nič. Enako postopaj tudi v prihodnje – naj avto pregleda kdo, ki se na to spozna. Če ni papirjev, se pa sploh ne pogovarjaj. Če bi bila homologacija tako enostavna stvar in majhen strošek, zakaj je ni šel delat sam in je raje tvegal visoko kazen?

Ma sej šele zdaj vidim, da sem jo dobro odnesla, sem se pa ful znervirala. Kljub vsemu je drugače če avto kupuje ženska ali pa moški, pa naj kdorkoli reče kaj hoče, kapo dol tistim ženskam ki se res spoznajo na avtomobile.

V glavnem, zdaj sem spet na začetku in iščem avtoček zase. Upam da najdem kaj dobrega.

lp

ella

sigurno bolje kot francoza

New Report

Close