Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika polnovredne testenine

polnovredne testenine

Za riž vem da obstaja uncle Bens, kaj pa testenine od barille?

Polnovrednih testenin od Barille še nisem videla (ne pomeni da jih ni, ker je v našem malem mestu bolj uboga izbira verjetno), obstajajo pa polnovredne testenine mnogih proizvajalcev – mlinotest, grande (mislim da so te od žita), pa od ene manjše firme na katerih piše “Regina”. Pa merkatorjevo zdravo življenje ima špagete.

----------------------------------------------- http://sonce-rumeno.moj-album.com/

Od Barille jih ni.

Grande so meni najboljše, so pa še druge. Če pogledaš na policah za dietno prehrano, tam so ponavadi “skrite”še druge.

Polnovredni riž – neoluščen je Zlato polje (zelen).

So oz. so bile……..sto procentno…………ali jih še prodajajo pa ne vem…….mislim, da je pisalo Integrale…..ali nekaj takega….(pomoje sem mim usekala)…………………..Poprašaj uvoznika (včasih je bil Magistrat International)……

Kupujem špagete na katerih piše grahan in da so iz celega zrna pšenice. Firme se trenutno ne spomnim, kupujem pa jih v Intersparu (MB), kjer jih imajo med testeninami. Sprva se je mož zmrdoval in govoril, da je to ponovno ena izmed mojih čudnih domislic, sedaj pa pravi, da “navadnih” sploh ne bi več mogel jesti, ker imajo te bolj poln okus.

Barilla jih je imela (v Sparu so jih prodajali kakšno leto nazaj), bile so v belih škatlah in kar precej velik izbor (špageti, tortiglioni…). Sedaj jih ni več – bi bilo treba uvoznika vprašati, zakaj ne.

Vse znane it. znamke imajo “Integrale” testenine. Drugo je, ce jih uvazamo.

Tudi integralni riz je se drugih firm – ne samo uncle Bens. Lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close