polno cepljeni na intenzivni terapiji, kar 8 njih
rok-1, 02.09.2021 ob 13:22
kaj je debil, 02.09.2021 ob 11:47
asdgf, 02.09.2021 ob 11:11
Prosim vse anticepilce, da izpišete otroke iz šol in faksov. Znanju, ki ga pridobivajo, ne verjamete, verjamete pa youtubu, facebooku, instagramu, Potrču…. zakaj bi jih mučili s šolo, če ne vredna nič?
Ufff, ti pa ljudem ki se ne želijo cepiti res delaš medvedjo uslugo s tem zmerjanjem in besednjakom. Se čudiš, če imamo tebe in podobno delujoče za popolne idiote?
Komentar je namenjen tistemu, ki je pisaril pod nazivom “kaj je debil”
glede na to, da so najbolj intenzivno cepili v starosti 80 +, kaj vas to preseneča?
bi pa vse necepljene prosila, da v primeru, da zbolijo, ostanejo doma in ne obremenjujejo zdravstvenega sistema. itak mu ne zaupajo, kako vejo, da jih tam dohtarji ne mislijo ubit, ko bodo enkrat prišli na intenzivni oddelek????
pa itak imajo menda neverjeten imunski sistem. naj se rešujejo z alternativo.
pa bomo vsi zadovoljni. sploh tisti, ki bodo izviseli, ker delajo bolnišnice v okrnjenem načinu.
mojo hčer (7 let) bi morali redno PREVENTIVNO spremljati vsako leto na nefrologiji. letos je imela termin februarja in so ji ga odpovedali, ker je bila epidemija. ko je osebna zdravnica zaropotala, so ji dali termin februarja 2022.
pod napotnico NUJNO
čekdisout, 02.09.2021 ob 14:17
glede na to, da so najbolj intenzivno cepili v starosti 80 +, kaj vas to preseneča?
bi pa vse necepljene prosila, da v primeru, da zbolijo, ostanejo doma in ne obremenjujejo zdravstvenega sistema. itak mu ne zaupajo, kako vejo, da jih tam dohtarji ne mislijo ubit, ko bodo enkrat prišli na intenzivni oddelek????
pa itak imajo menda neverjeten imunski sistem. naj se rešujejo z alternativo.
pa bomo vsi zadovoljni. sploh tisti, ki bodo izviseli, ker delajo bolnišnice v okrnjenem načinu.
mojo hčer (7 let) bi morali redno PREVENTIVNO spremljati vsako leto na nefrologiji. letos je imela termin februarja in so ji ga odpovedali, ker je bila epidemija. ko je osebna zdravnica zaropotala, so ji dali termin februarja 2022.
pod napotnico NUJNO
Ne mi buč prodajat. Napotnica NUJNO pomeni, da mora biti pacient obravnavan isti dan, kot je bila napotnica izdana. Če pacient ta dan ne gre na pregled, napotnica ne velja več.
Desperadodajka, 02.09.2021 ob 13:06
Anonimno 4840, 02.09.2021 ob 12:44
Desperadodajka, 02.09.2021 ob 11:58
Prosim raziskovalce vseh vrst, ki kritično preverjajo uveljavljene teorije, raziskave, ki iščejo napake v metodologiji, podatkih, izračunih in postavljajo nove trditve v svojih raziskavah, naj vrnejo svoje diplome, če ne verjamejo učiteljem.
Tele zabito, ti raziskovalci imajo znanje. Komentatorji tule ga NIMAJO. Jasna razlika zdaj butara glupa?
Kakšno znanje pa je to, če velja samo nekaj let, dokler se ne pojavi nova teorija? Torej je bila stara teorija zarote? Pred stoletji je uradna znanost trdila, da je zemlja ravna. Taki, kot si ti, polni znanja, so takrat okroglozemljaše zmerjali z zabitimi teleti in glupimi butarami.
Aha, in danes ljudje kot si ti ponovno trdijo, da je Zemlja ploščata. Nima smisla debatirat z zadetki.
A to, da je okuženih cepljenih samo 2900, okuženih necepljenih pa 220.000 ti nič ne pove? Nihče ne pravi, da je, cepivo 100 odstotno in nihče ne pravi, da je dozivljenjsko, saj gre za virus podoben gripi, je pa veliko manjša možnost, da ga fases, če si cepljen. In veliko manjša možnost da končaš v bolnici. To je pa menda jasno vsakemu, samo stevilke pogledaš. In od kod bebcem ideja, da ce prebolis, si pa dozivljenjsko imun?? Isto je kot ce se cepis, drži nekaj mesecev. Kot pri gipi, no, pa a ste vsaj OŠ končali?
Seveda ni, 02.09.2021 ob 15:31
A to, da je okuženih cepljenih samo 2900, okuženih necepljenih pa 220.000 ti nič ne pove? Nihče ne pravi, da je, cepivo 100 odstotno in nihče ne pravi, da je dozivljenjsko, saj gre za virus podoben gripi, je pa veliko manjša možnost, da ga fases, če si cepljen. In veliko manjša možnost da končaš v bolnici. To je pa menda jasno vsakemu, samo stevilke pogledaš. In od kod bebcem ideja, da ce prebolis, si pa dozivljenjsko imun?? Isto je kot ce se cepis, drži nekaj mesecev. Kot pri gipi, no, pa a ste vsaj OŠ končali?
Podatek, ki ga navajaš, je brezpredmeten. Necepljeni se namreč MORAJO testirati, pri čemer po vsej verjetnosti odkrijejo precej asimptomatskih ali lažno pozitivnih, cepljenim se NI TREBA testirati, zato odpade kakršna koli statistika v zvezi z njimi.
Ravno zaradi takih neverdostojnih navedb so ljudje negotovi.
jah glej, 02.09.2021 ob 12:10
Zakaj so takoj v drugem valu prepovedali predpisovanje zdravil, ki učinkovito pomagajo pri zdravljenju, še preden je potrebna hospitalizacija? Čedalje več dvomov se poraja.
Zato, ker genocid ne bi uspel.
zakaj lažete, 02.09.2021 ob 05:42
Vsi, ki so bili danes na kisiku, so necepljeni.
imamo mi bolj verodostojne podatke, ne mislite da medicinske sestre nič ne povedo, zelo veliko povedo, tudi cepljene niso, čeprav se na njih vrši velik pritisk, zato tudi zapuščajo zdravstvo in se zaposlujejo v trgovini, povedo da je cepljenih vsaki dan več tako hospitaliziranih kot na intenzivni. Npr. podatki za Golnik so, da je tam hujši primeri vsi cepljeni!! Sprijazni se, da ravno cepljeni zbolevajo samo zaradi strupa v cepivu!
Ste pa kot zlate ribice. Pa saj je bilo že miljonkrat povedano zakaj se je treba čimprej cepit. Evo, tako sem si jaz zapomnila, bom malo poenostavljeno: ob nezadostnem procentu precepljenosti virus kroži v populaciji in stalno mutira (narava virusa pač). Cepivo je delano za takratno različico, na kasnejše ga lahko hitro prilagodijo, vendar se proizvajalci bojijo če bo sprememba v cepivu večja da bodo potrebna nova testiranja cepiva, kar pa se zna zavleči. In zdaj ob vsaki mutaciji spremljajo kako “prime”. Tole naprej je po moji logiki – več bo različic, manj bo “prijelo”.
robi445, 02.09.2021 ob 15:48
Zakaj medvedjo uslugo ?
Ker je povedal resnico ?
Za vas debile, ki podpirate genocid, je že zdavnaj jasno, da ne prenesete resnice. Saj ves genocid temelji na lažeh.
Robi – zato, ker s svojim svinjanjem in nemarnim besediščem zasmradi celotno gibanje, ki ni vedno tako neumno. Nihče normalen ne prebira, kaj šele skuša razumeti debila, ki zna samo zmerjati.
Saj ti počneš enako s svojim stalnim jamranjem o debilih in fašistih. Vsak argument se izgubi v poplavi zmerljivk – ker ga sploh nihče ne vidi. Normalen človek ne brska po greznici.
Rok, ti me spominjaš na petletnega otroka. Tvoje razmišljanje je namreč na nivoju otroka.Tako naiven in verjame vsaki laži, samo da je v celofan zavita. Ko pa sliši grdo besedo, potem pa v jok.
A ta greznica se širi zato ravno zaradi takšnih kot si ti. Le nagobčnik daj dol, mogoče boš potem zavohal, da si že globoko v (državni) greznici.
robi445, 02.09.2021 ob 16:08
Rok, ti me spominjaš na petletnega otroka. Tvoje razmišljanje je namreč na nivoju otroka.Tako naiven in verjame vsaki laži, samo da je v celofan zavita. Ko pa sliši grdo besedo, potem pa v jok.
A ta greznica se širi zato ravno zaradi takšnih kot si ti. Le nagobčnik daj dol, mogoče boš potem zavohal, da si že globoko v (državni) greznici.
Ko boš to kar trdiš, dokazal z logičnimi in povezanimi dokazi, ki ne bodo v nasprotju z osnovami znanosti – se lahko pogovarjava.
Dokler boš na vsako zahtevnejše vprašanje samo izlajal nekaj zmerljivk in puhlic o fašistih in debilih… je debata brez smisla in zapravljanje časa.
Ne gre za “grde besede” gre za nivo civilizirane debate, ki jo dotični – in ponavadi tudi ti – ne zmorete. Jaz pa nimam časa, niti želje, da bi za vas počel tisto, kar naj bi opravili že starši in šola v zgodnjih letih.
Glede majhnih otrok in njihovega cepetanja se pa strinjava – le da jaz tako vidim tebe.
Forum je zaprt za komentiranje.