Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Polno cepljen in zdaj zbolel

Polno cepljen in zdaj zbolel

Odgovor na objavo uporabnika
Metuljček595, 28.10.2021 ob 12:54

Pa kaj se to zdaj dogaja. Polno cepljen sem, žena tudi, tašča in tast, zdaj pa cepamo en za drugim s to korono. In kolikor slišim se od drugih so vsi po cepljeni zboleli. Imam vročino, slabo počutje, glavobol in nemočen sem. To zame ni bolezen v blagi obliki, kot so rekli, da če boš cepljen, boš lažje prebolel ali pa sploh ne boš zbolel. Naj gre to cepivo in stoka u tri pi. zde materne s temi cepivi ničvrednimi, da zdaj doma trpimo, ko smo jim verjeli. Banda prokleta nikoli več še ne cepim in na polno bom širil svoje izkušnje.

Vem, da tudi cepljeni zbolevajo. Ampak tej zgodbici pa ne verjamem. Je stil preveč podoben enemu antivakserju s tega foruma.

Sploh pa če bi se držali preprostih ukrepov maska, razkuževanje, distanca, ne bi takole zbolevali.

Sam prašam, 28.10.2021 ob 16:25

Robi650, 28.10.2021 ob 13:34

Kako se debili trudite prikriti resnico o strupenih zvarkih. Pa vsi vemo, da zdaj v glavnem zbolevajo cepljeni. To dokazujejo podatki iz vsega sveta. Več cepljenih več okuženih, več mrtvih.

To je dejstvo samega koronskega genocida.

Robi, a te ni sram lagat?

Opa. Robi pozna dva iz žlahte, ki sta zbolela. Ne morem verjet. Čakaj, da bo poznal vsaj enega, ki bo umrl od covida, pa enega v bolnici, vse dokler ne trofne njega. Pol bo pa kot polit cucek zginil s foruma kot je nyci.

Pri tem virusu sploh ni važno, če si ga “prebolel v stoje” ali si obležal, važna so protitelesa pridobljena s cepivi ali po prebolelosti, ki skrbijo, da virus ne dela škode v obdobju PO prebolelosti – tudi pri tistih, ki so “preboleli v stoje”.  Protitelesa sama so važna.  S tem, da imaš brez njih večje možnosti, da pride pri zapletov že med boleznijo.

No jaz sem pa cepljen (še to stežka) pa zdrav kot riba v moji okolici pa vsi nekaj bolni. Pa tako je bilo že brez cepiva.

Pač eni smo taki, drugi drugačni. Saj Robert Malone je tudi rekel, da cepiva delujejo in rešujejo življenja, samo ne za vse. Tako pač je  nimaš kaj. Rekel je tudi, da nekateri bodo imeli zdravstvene težave še dolgo tako po covidu ali pa po celjenju. Tako pač je.

Pri nas so tudi nekateri govorili, da so cepljeni. Na koncu se je izkazalo, da težave prihajajo zato, ker niso bili.

Noben ti ni garantiral da ne boš zbolel in da če boš boš blago obliko imel. Cepivo samo zmanjša možnost da imaš hujšo varianto. Zmanjša možnost. Ne prepreči. In pod hudo obliko se šteje da si v bolnišnici. Vi očitno niste. Jaz res ne razumem kako še vedno ljudje ne razumejo za kaj je bilo sploh to cepivo narejeno. Ni zdravilo, ne preprečuje bolezni….samo zmanjša možnost za hudim potekom. A je res tako nerazumljivo to?

Cepivo zaradi mutacij virusa ne deluje kot so obljubljali in si vsa jamstva žal lahko nekam vtaknemo.

https://www.nature.com/articles/s41423-021-00779-5?fbclid=IwAR195j4bBz-NZd5oIl_sOBXGqdHajFPXyl1BU_iQxVwzyDVgWV13XfKGhaU

ah ja, 28.10.2021 ob 16:50

Noben ti ni garantiral da ne boš zbolel in da če boš boš blago obliko imel. Cepivo samo zmanjša možnost da imaš hujšo varianto. Zmanjša možnost. Ne prepreči. In pod hudo obliko se šteje da si v bolnišnici. Vi očitno niste. Jaz res ne razumem kako še vedno ljudje ne razumejo za kaj je bilo sploh to cepivo narejeno. Ni zdravilo, ne preprečuje bolezni….samo zmanjša možnost za hudim potekom. A je res tako nerazumljivo to?

Nerazumljivo je to, da so na začetku leta za cepiva govorili čisto drugače, potem pa so iz tedna v teden spreminjali temo. Spomnim se, da so rekli, da je fajzer en odmerek za 10 let. Halo? Zdaj se je pa treba cepit že na par mesecev in se ni učinkovito. Lagali so nam in prikrivali, to počnejo še danes. Vi naivneži jim pa še kar sledite.

Kako opazit retarda v enem preprostem koraku.

Uporablja besedo “stoka” – DA/NE

Bonus: Ker je ta osebek retard tudi laže. Konec teme.

Karel veliki, 28.10.2021 ob 16:58

Nerazumljivo je to, da so na začetku leta za cepiva govorili čisto drugače, potem pa so iz tedna v teden spreminjali temo. Spomnim se, da so rekli, da je fajzer en odmerek za 10 let. Halo? Zdaj se je pa treba cepit že na par mesecev in se ni učinkovito. Lagali so nam in prikrivali, to počnejo še danes. Vi naivneži jim pa še kar sledite.

Tudi protivsemukrepna drhal laže. Ampak lej kako se spreminja. Najprej so bli teoretiki zarot, potem covidioti, potem zanikovalci virusa, zdaj so pa že antivakserji. Me zanima, če so to vedno isti. Naivni ste tudi tisti, ki mislite da če se delaš da virusa ni, da bo izginil.

šurja, 28.10.2021 ob 13:06

to so pravi, iskreni strokovnjaki opozarjali,da se bo dogajalo, ko bodo cepljeni ljudje v jesensko zimskem času prišli v stik z virusom v realnem okolju… politični dohtarji in politika tega ne povedo iskreno ljudem, ker propagirajo cepljenje

še enkrat: od obolelih v bolnicah je zaenkrat tri četrt necepljenih in en četrt cepljenih. Ti, ki so cepljeni, so vsi 70+, od necepljenih pa jih imaš od 19 do 80, za tiste, ki jih redno omenjajo, kako je najmlajši na intenzivi 35, najmlajši hospitaliziran zaradi kovida pa 19- to je vse necepljeno.

Največ jih je bilo kak dan tretjina cepljenih, vse ostalo necepljeno. Pa to so zgolj in samo starčki, ki jim pa cepljenje zradi ogromno drugih tablet sploh ne prime. Na to so strokovnjaki tudi opozarjali. Tudi rakavim bolnikom zadeva ne prime, ker se tepe z zdravili, ki jih dobiva bolnik. Dejstvo je, da so vsi mlajši od 65, ki so po bolnicah zaradi kovida, necepljeni.

Zdaj pa povejte, kako to, da mlajše cepljene populacije v bolnicah zaradi kovida skorajda ni, če pa cepljenje baje nič ne pomaga? Če bi imeli vi prav, bi bilo pol pol hospitaliziranih cepljenih in necepljenih, pa tudi starostno bi bili ravno tako pomešani. Pa še zdaleč ni tako!

Če so debili. Ne govorim brezveze, da so debili.

Svoje laži so prirejali skladno z razmerami in ostalimi lažmi, ker je vedno bil cilj le pocepiti čimveč ljudi. Zato sem prav tako že petstokrat povedal, da so se cepili le debili, ker le debili nimajo pameti, da bi zaznali laži in to, da ima politična mafija ljudi za norca.

Vse je splanirano in vse je manipulacija. A vsak pač ni sposoben tega zaznati.

To je bilo za Karel veliki.

Robi650, 28.10.2021 ob 17:28

Če so debili. Ne govorim brezveze, da so debili.

Svoje laži so prirejali skladno z razmerami in ostalimi lažmi, ker je vedno bil cilj le pocepiti čimveč ljudi. Zato sem prav tako že petstokrat povedal, da so se cepili le debili, ker le debili nimajo pameti, da bi zaznali laži in to, da ima politična mafija ljudi za norca.

Vse je splanirano in vse je manipulacija. A vsak pač ni sposoben tega zaznati.

Hehe. Zaznali, je rekel. Verjetno imate vgrajene antene. Če je vse splanirano, si ti tudi na planu, ne skrbi. Samo po datumu še  niso prišli  do tebe.

A je res tako težko razumet, da je cepivo v TESTNI fazi in da stranske učinke spremljajo sproti in cepivo umikajo sproti????

Jaz tudi ne mogu, da vjerujem.

http://www.pinkradio.com/article/6918/2021/10/28/u-leskovcu-cela-porodica-umrla-za-10-dana-svi-su-bili-po-trei-put-v

Končno se enkrat počutite kot najbolj pametni a ne? Ker veste več kot večina. Ste bolj “zaznavni” :). Mora biti končno fajn občutek da si pomemben. Btw kako to da vam še vedno ratuje tu pisarit, vas ni 5G scvrl? 🙂

Metuljček604, 28.10.2021 ob 13:09

Prekleti cepilci, ki ne verjamete. Zakaj bi lagal? Samo povem, ker se mi zdi fer do tistih, ki se morda se odločajo za ta strup, da ne bodo nasedli tako, kot smo mi.

Pa saj cepivo ne preprečuje okužbe, no! Vsak cepljen se komot (lahko) okuži. Cepivo naj bi varovalo samo pred hujšmi poseldicami prebolevanja, pred hospitalizacijo. Pa izgleda da tudi to ne pri nekaterih. Ni varovalka to cepivo nza vse enako, zaenkrat. Morda deluje pri nekaterih, pri nekaterih pač ne.

Bolj mora pa cepljene skrbeti, kaj za enega vraga vse vsebujejo ta cepiva. nečistoče, trde delce in dokazano že odkrite parazite, ki preživijo več kot tisoč let lahko – praktično so to naselili v nekatere prejemnike.  Sparizitirali prejemnike cepiva, njihov DNK naredit parazitski, ali kaj?

in zato pri nekaterih po prejemu Ivermektina preneha zagon /okužba, ker deluje praktično na parazite, ki so jih prejemniki prejeli s temi cepivi. Pa kaj hudiča zaen namen je bil da so implementirali te parazite v cepiva – kakšen dodaten poizkus je to? Pa nisem necepilec, da ne bo pomot.

Ne, pomeni ne, 28.10.2021 ob 17:50

A je res tako težko razumet, da je cepivo v TESTNI fazi in da stranske učinke spremljajo sproti in cepivo umikajo sproti????

zato pa je nedopustno da se ljudi takole grdo tretira vse z namenom da bi se cepili z slabimi škodljivimi cepivi v testni fazi. Poskusne miške ste, ki jim ne rabijo nič plačat! pa dajte vsaj kaj iztržit s tem no! namreč za testiranja novih zdravi vedno plačujejo vi pa za đabe nastavljate roko…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close