Najdi forum

Polnjenje kartuše

Pozdravljeni,

kaj menite o polnjenju kartuš za tiskalnike. Je to pametno početi? Ne škodi tiskalniku, da ga potem lahko čez par mesecev vržeš? Ceneje je pravgotovo. Na http://www.tiskajpoceni.com se dobi set za 4-kratno polnjenje obeh kartuš za 13 čukov.

hvala

jaz ti priporočam, da ne počneš tega. posebej ne, še imaš kakšen drag tiskalnik. jaz sem enkrat probal to, pa mi je tiskalnik šel po gobe (ker se je barva posušila).

lp

Jst ti pa priporočam!sam imamm tiskalnik HP 845 in sem zaenkrat napolnil samo črno (pri nakupu sem dobil 2x polnjenje črne in 1x barvno za 5000 sit)pa mi printa brez problema!res pa je da lahko kartušo ponovno napolniš le približno 4x!!!!
probaj na tintatisk.com

Aha, zanimivo…Tudi jaz imam namreč enak tiskalnik…
Je za premislit. Hvala obema.

lp

Mogoče bi pogledal na stran
, kjer imajo kartuše originalne za 30% ceno originalne cene. Primer kartuša za Epson Stylus color 480 ( ja vem, da ni ne vem kaj) je na zgoraj omenjeni strani po 2500sit (znamkeGeha), originalna epsonova črnobela kartuša pa stane tam okoli 8000sit. Meni ni še nikoli kaj slabše tiskal ali pa da bi imel kake druge težave zaradi neepsonove kartuše.

Če imaš HP-ja ali kako podobno zadevo, kjer s kartušo zamenjaš tudi šobe se kar mirno igraj. Moje izkušnje s polnjenjem so več kot odlične. Bolj obstojne barve izpis pa mogoče celo boljši kot z originalno barvo.

Je pa res mal več packanja. Glava pa se s časom očitno obrabi, kajti lepo printa kake štiri polnjenja pol pa začne malo “šepat”.

No mojo čno sem nafilal že 8x pa še kar veselo pljuva. Barvno pa ene 4x pa tudi kar uredu strelja kalpjice…

Canon s-400 oziroma BJC 3000 zdržal 50 polnjenj.Črnilo je bilo Jet-Pro.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close