Najdi forum

polnjenje kartuš

Pozdravljeni čarunalničarji
Ker me je premamila akcija ( cena ) Epsonovega C42 tiskalnika sem se odločil,da ga moram kupiti.Sedaj pa,ko je treba zamenjati kartuše me kar vrglo-cena seveda.Nabavil sem si kit za polnenje kartuš,uspešno napolnil kartušo,ampak glej hudiča tiskalnik še vedno kaže,da je kartuša prazna.Poiskusil sem nekaj “fint”,še vedno tema.Sedaj pa sem izvedel za ZAP-it napravo za odkodiranje kartuš in me zanima,če je kdo že preizkusil to rečin ali se jo splača kupiti ???
Hvala za vaše odgovore
l.p. Mrki 🙁

To naj bo šola za vse ,ki prvič kupujejo printer.Cena kopije je namreč sestavljena iz cene tiskalnika in cene potrošnega materiala.Več kot tiskaš ,bolj je cena printerja zanemarljiva.Na žalost ti ne vem odgovorit;vsem ,ki kupujejo printer ,pa bi svetoval nakup Canona i550.Dela odlične fotografije ,tinte so ločene in jih je otročje enostavno polnit.Cena vseh treh barv za 6 kratno polnjenje je 3900 SIT.(KOB Maribor-Jet tec)

************************************************************ # Enaka mnenja so dovoljena...nasprotna tudi ;~) #

Epsonove kartuše imajo čip na sami kartuši, zato ne vem če obstaja kakšna softverska finta za reset čipa. Obstaja pa kup hardverskih, v iskalnik vpiši Epson Chip Resetter in dobil boš malo morje napravic, ki to počnejo. Cene pa se gibljejo od 20 eur naprej.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close