Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika Polnjene paprike

Polnjene paprike

Pri nas imamo zelo radi polnjene paprike. Saj veste tiste z rižem in mesom v sladki paradižnikovi omaki.Vse je bilo lepo in prav dokler sem omako zgostila z moko in posladkala s sladkorjem. Sedaj pa moke in sladkorja skoraj ne uporabljam več.(no bolj prav je sedaj, bolj dobro pa prej) Kako naredite vi dobro omako brez moke. Jaz sedaj ostale omake za testenine večina zgostim kar z zmiksanimi bučkami. Tu pa ne vem ravno kako bi bilo ? Kakšne so pa vaše izkušnje?LP

Samo ideja……mogoce bi lahko zgostila s krompirjem (zmiksanim)….. nisem nikoli probala…..ali pa malo vec cebule daj v omako…
mi se vedno uporabljamo moko, vendar nikoli sladkorja….

lp, Jessy

Omake se super zgostijo, ce dodas malo cistega skroba.

Lp!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close