Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poln kufer imam pristranskega poročanja!

Poln kufer imam pristranskega poročanja!

Težko razumem, da izobražen človek v svoji stroki ne zaupa v  znanost, to je stroko. Jaz vedno rečem, kar pojdite si k avtomehaniku naredit frizuro, pa na kosilo pojdite k frizerki itd. Omenjeno trdim tudi zaradi zdravstvenega stanja, v katerem nisem samo jaz, ampak tudi velik del moje družine. Če ne bi bilo zdravstva, bi vsi umirali vsaj 20 let prej, odvisni od medikamentne terapije pa smo praktično več kot 50 let. Glede na stranske učinke, ki bi jih bral na prilogi, ki jo dobiš ob zdravilu, bi morala večina biti mrtvih po dveh letih. Samo ne delajte si utvar, če bo treba, boste odšli v bolnišnico, a ne? Pa tudi tja potem ni potrebno iti, če takšni dvomi v cepivo. Moj znanec, ki se s tem ukvarja je rekel, verjetno ima cepivo manj škode kot Lekadol. Komplicirate! Ste res celi prežeti s strahom, paniko zaradi nekega cepiva?! Ne razumem, res ne …

O pristranskem poročanju pa sploh ne bi …  Enostavno ga je preveč, samo v kateri smeri, je pa druga reč. Očitno gledamo različne ekrane.

Odgovor na objavo uporabnika
razočarana703, 18.09.2021 ob 19:16

HALOŽANKA, 18.09.2021 ob 18:28

razočarana703, 18.09.2021 ob 17:08

Nikoli si nisem delala iluzij, da živim v idealni državi, da pa v tako pritlehni, si pa tudi nisem predstavljala. Poročanja o sredinem protestu so me pustila odprtih ust. Če ne bi vedela, bi mislila, da govorijo o Severni Koreji.

Vsi, ki imamo pomisleke glede cepiv, in se nam zdi, da so trenutni ukrepi nesorazmerni, smo zdaj:

zanikovalci obstoja virusa, verniki v teorije zarot, agresivni egoisti in neizobraženci, skratka low life, za katerega je škoda kisika.

No, ta low life v naši družini je (več kot) visoko izobražen in po dohodkih spada v top 2% slovenskega prebivalstva, kar pomeni, da še kako polnimo državno blagajno in hranimo vse tiste, ki bi nas zdaj najraje dali pred strelski vod.

Fanatikov je mogoče 1%. Ostali imamo pa vsak svoje razloge za skepso. In nikogar ne posiljujemo z njo. Vsak se naj odloči, kar misli, da je prav zanj. Kaj je prav in kaj ne bo žal pokazal samo čas, vsi bomo pa živeli s posledicami svojih odločitev.

Eno vprašanje:

Visoko izobražen strokoven kader, ki dvomi v stroko!?!?

Kako že gre to skupaj?

Z lahkoto. Ker tole že dolgo nima nobene veze več s stroko.

Kdo je torej razvil cepivo? Mesarji, frizerji……..

Vektorska in mRNK cepiva so v rabi že nekaj časa, postopek izdelave cepiva je torej bil znan že pred samim izbruhom te nesrečne 19,  le beljakovino, ki jo virus izkoristi za vstop v celico so morali določiti, to je vsa znanost tega nesrečnega, hudega, nenadnega dvoma v  našo znanost, ki ni na državni ravni, pač pa nad njo bdi tako svetovna stroka, kot tudi huda konkurenca.

Tako, to je z moje strani vse.

g5rh, 18.09.2021 ob 19:46

Težko razumem, da izobražen človek v svoji stroki ne zaupa v  znanost, to je stroko. Jaz vedno rečem, kar pojdite si k avtomehaniku naredit frizuro, pa na kosilo pojdite k frizerki itd. Omenjeno trdim tudi zaradi zdravstvenega stanja, v katerem nisem samo jaz, ampak tudi velik del moje družine. Če ne bi bilo zdravstva, bi vsi umirali vsaj 20 let prej, odvisni od medikamentne terapije pa smo praktično več kot 50 let. Glede na stranske učinke, ki bi jih bral na prilogi, ki jo dobiš ob zdravilu, bi morala večina biti mrtvih po dveh letih. Samo ne delajte si utvar, če bo treba, boste odšli v bolnišnico, a ne? Pa tudi tja potem ni potrebno iti, če takšni dvomi v cepivo. Moj znanec, ki se s tem ukvarja je rekel, verjetno ima cepivo manj škode kot Lekadol. Komplicirate! Ste res celi prežeti s strahom, paniko zaradi nekega cepiva?! Ne razumem, res ne …

O pristranskem poročanju pa sploh ne bi …  Enostavno ga je preveč, samo v kateri smeri, je pa druga reč. Očitno gledamo različne ekrane.

Točno tako.

Verjetno ste prežeti s strahom tisti ki ste se šli cepit in ne obratno.

Darwin128, 18.09.2021 ob 19:53

Verjetno ste prežeti s strahom tisti ki ste se šli cepit in ne obratno.

Namenjeno @g5rh, ki namiguje da frizerka ne more fajn dobro kosilo skuhat

HALOŽANKA, 18.09.2021 ob 19:46

Kdo je torej razvil cepivo? Mesarji, frizerji……..

Vektorska in mRNK cepiva so v rabi že nekaj časa, postopek izdelave cepiva je torej bil znan že pred samim izbruhom te nesrečne 19,  le beljakovino, ki jo virus izkoristi za vstop v celico so morali določiti, to je vsa znanost tega nesrečnega, hudega, nenadnega dvoma v  našo znanost, ki ni na državni ravni, pač pa nad njo bdi tako svetovna stroka, kot tudi huda konkurenca.

Tako, to je z moje strani vse.

Ti pa prenehaj s to stroko. Če bi stroka poslala na trg cepivo v tej kao pogubni epidemiji, bi tokrat imela izjemno priložnost za človestvo in bi na trg poslala cepivo s simbolično ceno, ne pa da je sedaj cepivo podražila ta tvoja famozna stroka od farmacije. Sramota v zgodovini človeštva.

Služijo na svetovni populaciji, a kar je najhuje, želijo služiti na zdravih ljudeh. In ti salabajzerka to podpiraš.

Sram naj te bo

@ halozanki

Robi567, 18.09.2021 ob 19:36

Čisti dinamit za zdravstvene ministre po vsem svetu pomeni nova obsežna študija (povzetek na: https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1 ) iz Izraela, kjer so v obdobju‼‼ 17 mesecev ‼‼‼na podlagi zdravstvenih podatkov ‼2,5 milijona ljudi‼ znanstveno natančno ocenili pojav okužbe s covidom (vključno s sevom delta!) pri cepljenih osebah in pri okrevancih. Cepljene osebe so bile cepljene s cepivom BioNTech / Pfizer (BNT162b2).

➡️Študijo z naslovom »Comparing SARS-CoV-2 natural immunity to vaccine-induced immunity: reinfections versus breakthrough infections« je izvedla skupina desetih zdravnikov in epidemiologov, ki so jo vodili:

➡️dr. Sivan Gazit, prof. Gabriel Chodick in dr. Dolina Patalon. ‼To niso “samosvoji misleci” ali mračnjaški “teoretiki zarote”, ampak smetana izraelske medicinske elite.‼Gre za vrhunske znanstvenike iz Maccabi Healthcare Services, drugega največjega izraelskega ponudnika zdravstvenih storitev, ki oskrbuje več kot četrtino prebivalstva države, univerzitetne bolnišnice Ashdod in medicinske univerze v Tel Avivu.

???Rezultati študije: Pri cepljenih je tveganje, da se okužijo s korono, 13-krat večje kot pri ljudeh, ki so si opomogli od bolezni SARS-CoV-2 in so imunost pridobili naravno. Verjetnost resne simptomatske bolezni je bila pri cepljenih celo 27-krat večja kot pri okrevancih.

‼Vodja študije dr. Gazit v svojem zaključku: “Ta študija je pokazala, da naravna imunost daje dolgotrajnejšo in močnejšo zaščito pred okužbami, simptomatskimi boleznimi in hospitalizacijo, ki jo povzroča delta varianta SARS-CoV-2, v primerjavi z imunostjo, ki jo prineseta dva odmerka cepiva BNT162b2.”

Metodologija, bazni podatki in analiza so v študiji podrobno navedeni in razloženi. Znanstvene kakovosti študije ni mogoče zanikati: Študija tako recimo natančno loči med samo okužbo, dokazano s testom PCR, in simptomatsko boleznijo (kar recimo v Avstriji oboje velikodušno vržejo v isti lonec!), pa tudi hospitalizacijo in na žalost smrtjo. V študijo je bilo zajeto 778.658 ljudi, starih 16 let in več, v študiji so bile oblikovane posamezne primerjalne skupine glede na spol, starost, kraj bivanja, datum cepljenja, socialni status in dejavnike tveganja, da bi izključili izkrivljanja zaradi mejnih razmer.

?Ta študija, ki je po mnenju avtorjev do danes na svetu največja in najdaljša terenska študija na to temo, daje jasen in nedvoumen rezultat: ‼Epidemiološko gledano so cepljeni več kot desetkrat bolj ogroženi od okrevanih, ko gre za novo okužbo in možen prenos koronavirusa!

S temi ugotovitvami pa je zahteva po “pogoju 1G” (namreč ne več PCT, ampak le še C, namreč cepljeni) v javno življenje v Avstriji postala znanstveno nevzdržna.

Če se vseeno izvaja, verjetno obstajajo drugi razlogi.

(povzeto po nemškem članku: https://zurzeit.at/index.php/israelische-grossstudie-geimpfte-viel-gefaehrlicher-als-genesene/?fbclid=IwAR2gYPGxPTXzDoiJeEfnwCngPWRdlFVOAMXOm2Wyu5HbBEdNARWeaI0AXgo : 31. avgust 2021)

Povzetek študije v italijanščini na: https://www.sabinopaciolla.com/loms-ha-lodato-eccessivamente-i-vaccini-e-censurato-limmunita-naturale/

Kar te ne uniči, te okrepi torej. Super, sploh za tiste, ki jih je virus pokopal, njim bo tale študija v veliko uteho …

Jahno, 18.09.2021 ob 20:07

Kar te ne uniči, te okrepi torej. Super, sploh za tiste, ki jih je virus pokopal, njim bo tale študija v veliko uteho …

Tudi tistim,ki jih je cepivo ne bo to v uteho.

Kjer južnaki, tam izgredi, goljufija!

Prosim, nehajte nam že odmerjati, kam lahko ali ne hodimo. Dokler vplačujemo v zdr. blagajno (tudi zate in tvoje), toliko časa bomo tudi koristili, če bo treba in če se nam bo zdelo smiselno. Imam pa z medicinsko stroko konkretno kar nekaj slabih izkušenj, nazadnje po “rutinskem” posegu, kjer je šlo narobe skoraj vse, kar je lahko. Posledice imam še danes, prizna jih nihče, so pa poskušali najti 101 zunanji dejavnik za poškodovane živce, samo človeške (torej njihove) napake ne. Se sliši poznano? Šla sem tudi po drugo mnenje k eminenci slovenskega zdravstva iz tega področja v njegovo privatno kliniko. Ko sem naslednjič prišla na kontrolo k dr., ki me je operiral, je bil ta o tem obveščen! Toliko o strokovnosti, Hipokratovi zaprisegi in etiki (nekaterih) slovenskih zdravnikov.

Morda bi po novem lahko pisalo da so nekateri zapriseženi kešu in luksuzu in nič več Hipokratu,ki pa je tako ali tako nekakšen hinavec.

Poroča se tako kot oblast želi. To je vse kar je treba razumeti.

Takole je pa na Hrvaškem danes, množično

https://fb.watch/85NwrMOaZb/

Tudi sama imam znanko s tega področja, ki pa pravi, da je cepivo mnogo premalo raziskano in, da ona se ne da cepiti niti slučajno, to je njeno osebno mnenje, ki ga drugim ne vsiljuje in pravi naj vsak pri sebi razmisli kaj bo storil.

Zakaj nasprotniki cepljenja in testiranja ne poskrbite, da bi bili prebolevniki?
Saj je ja simpl – greš v bolnico na obisk na intenzivo in se okužiš ☺

Saj pa vidiš, da tudi del stroke dvomi v drugi del stroke, a so utišani z diskreditacijo.

Kdor placuje ta je stroka. Kaj vam ni jasno, denar kupi vse, tudi stroko. Hebe se mi za stroko, vidim kaj se dogaja. Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Zbolevajo necepljeni in cepljeni, krsijo se cloveske pravice, odlocajo po vetru, stroka laze v kamero, danes rece eno, jutri drugo, miljarde so sle v luft, naredili niso ene nove bolnice pa taka situacija. Noro. Pa koga imajo za norca.? Vseeno jim je za ljudi, vseeno. Samo naivni nasedajo, da jih skrbi za ljudi. Njim se jebe za nas in za vas.

Z lahkoto gre skupaj, enako kot gredo skupaj stroka, politika in denar.

A tebi ocitno izobrazba nic ne pomaga.

Res verjamete temu: Do 15.leta ni potreben pogoj PCT, recimo za obisk zdravnika. Prosim razmislite, kje je logika pri tem ukrepu? Se pravi, če si mlajši od 15.let ne moreš okužiti drugih, če si starejši pa lahko?
Očitno je za tem poskusnim, še vedno pogojno odobrenim cepivom zgodba, ki nikakor ni ugodna za človeštvo,…elitam pa pride prav, da se sleherniki začno med seboj gristi, kdo je cepljen in kdo ne,….sicer pa je plan cepljenje vsakih 6 mesecev, bo takrat še vedno tako zaupanje v znanost? Spomnimo se, kaj je znanost počela med drugo svetovno vojno,… Srečno vsem.

yram, 18.09.2021 ob 21:11

Kdor placuje ta je stroka. Kaj vam ni jasno, denar kupi vse, tudi stroko. Hebe se mi za stroko, vidim kaj se dogaja. Pomagaj si sam in bog ti bo pomagal. Zbolevajo necepljeni in cepljeni, krsijo se cloveske pravice, odlocajo po vetru, stroka laze v kamero, danes rece eno, jutri drugo, miljarde so sle v luft, naredili niso ene nove bolnice pa taka situacija. Noro. Pa koga imajo za norca.? Vseeno jim je za ljudi, vseeno. Samo naivni nasedajo, da jih skrbi za ljudi. Njim se jebe za nas in za vas.

Res je. Človek je postal izprijen.

Pokopal je 2% ljudi, 98% jih je pa okuzbo prezivelo!!!

Se strinjam s tabo, avtorica. Mene motijo tudi vsa poročila na slovenskih televizijah. Jih nočem več gledati. V bistvu ne morem. Vsi drkajo vedno isto, 80% samo o Covidu in o cepljenju. Drugih mnenj kot da ni! To je daleč od verodostojnega novinarskega dela!

TV je samo za razvedrilo, za poročila nič več.

Haložanka, o kakšni”stroki” ti govoriš? Naši stroki, ki je zlizana s politiko? Ki sodeluje v tem jebanju ljudi v zdrav mozak???!!! V tem sadističnem izživljanju? Ki samo gleda, kako bo v promet spravila cepiva, ki so na zakogi in ji bo od tega padlo tudi precej v žep?

To ni nobena stroka!

Proizvajalec ne prevzema odgovornosti.

Zdravnik, ki ti svetuje ne prevzema odgovornosti.

Politika, ki ti zapove, ne prevzema odgovornosti.

In človek naj bo odgovoren… in naj to vzame.?

.https://www.youtube.com/watch?v=Rdu6ePFPLAY

Darwin128, 18.09.2021 ob 20:16

Tudi tistim,ki jih je cepivo ne bo to v uteho.

AHa, torej priznavaš in celo promoviraš rezultate te znanstvene študije, tistih študij (ki jih je polno) ki jasno dokazujejo, da je tveganje pri cepljenju 1000x manjše od tveganja pri okužbi, pa ne? Pristransko much?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close