Poljubljanje- zakaj se spreminja?
Imam probleme s fantom oziroma natančneje z njegovim načinom poljubljanja. V zvezi sva 3 leta in obema poljubljanje zelo veliko pomeni. Za razliko od njega, je moj način poljubljanja konstanten, ali bolje rečeno, bi želel biti konstanten, pa ne more, ker se njegov način poljubljanja spreminja.
Prva 2 meseca je bilo poljubljanje z njim svetovno, točno takšno kot je meni všeč. Ne, nisem imela rožnatih očal, res se je poljubljal točno na način kot je meni všeč (nežno po francosko).
Po 2 mesecih zveze se je to naenkrat spremenilo in njegovi poljubi so postali, hm, mamini(?). Pač samo na usta. Ko sem mu omenila, da vidim to spremembo, ki mi ni všeč, je odgovoril, da se sploh ne zna poljubljat in se v prejšnjih zvezah niso kaj dosti poljubljali. Haloo, ne zna?? Kaj je bilo prva 2 meseca??? Zakaj je takrat znal, potem naenkrat ne več? Mi ni logično.
Dobro, navkljub temu, da mi to ni bilo preveč povšeči, sem nekako sprejela. Francoski so bili pač le še občasno na meniju, drugače pa zgolj mamini.
No, čez čas so se pa tudi ti mamini poljubčki spremenili. Iz normalnih maminih so se preoblikovali v takšne hitre (kot kljuvanje) mamine. V stilu cmok, cmok,cmok na hitrco. Včasih tako grobo, da me celo buta v ustnice ob tem in se mi glava trese od tega!
Kaj je zdaj to? Meni niti pod razno ni normalno. Kako je lahko od tistih nežnih francoskih prišlo do tega sr*nja?!
Ne mi svetovati, da naj se z njim pogovorim. Sem se že in to nekaj krat, ker mi je včasih res tako neprijetno ob tem, da prav umaknem glavo. Dobro ve, da mi takšno brezvezno cmokanje ni po voji, pa to še naprej počne! Njegov komentar je le, da je njemu lih tako všeč. Kaj, a vsake par mesecev mu bo všeč nek nov stil ali kako naj si to predstavljam?
Če želim napr. sedaj francoski poljub, moram v bistvu sama na to konkretno nakazat, saj ga spontano od njega ne dobim več.
Vem, da sem mogoče smešno napisala. Želela sem samo opisat, da si čim lažje predstavljate. Kaj menite, zakaj takšne spremembe pri njemu?
Mene pri vsem tem zanima, kakšni poljubi sledijo za kljuvanjem. :))
Če pogovor ne pomaga in če je njemu tako “kljuvanje” všeč, kaj ti pa še preostane?
Postal je le to, kar je. Kot moški (otrok) ni bil deležen posebnih pozornosti in poljubljanja, kot je to pogosteje pri puncah.
Zato poljubov sedaj ne pogreša.[/quote]
Če bi bilo to res, potem:
1. se ne bi na začetku poljubljal kot se je
2. mi ne bi težil za poljubčke kot to pogosto počne. Ampak meni je zaradi načina dol padlo takšno poljubljanje in se mu izogibam. Saj pravim, frekvence poljubljanja ni spremenil, le kvaliteto.
Aha, ja, še to sem pozabila omeniti.
Nasplošno je med seksom poljubljanje bolj strastno in francosko, moti me edino to, da takrat, ko je na vrhu napr., tako grobo tišči z brado v mojo brado, da imam nato pordelo in me peče.
To sem tudi že omenila in pogosto si dam kar roko čez usta in brado v upanju, da mu bo potegnilo, pa mu ne. Mu ne dopovem, mu ne morem pokazati. Nič ne pali. Kaj je še 3. opcija?
Vedno namreč izpadem samo kot ena, ki se pritožuje, on pa je tisti, ki počne vse prav. Saj, ker njemu je tako prav, a upošteva ne, da meni ni!
Mislim, razumela bi, če bi vse tako počel že od začetka, tako pa res ne razumem, zakaj se je vse skupaj spremenilo tako na slabše, da je še mene minilo do poljubljanja:( Pa sem nekoč tale šport oboževala.
Če je tako kot pišete nekateri, a potem to pomeni, da tudi v vaših odnosih na začetku nekaj fejkate, potem pa ste začeli partnerke tako brezobrazno poljubljat?
Predvidevam, da bi s kakšnim drugim fantom bilo prej ali slej enako?
Škoda le, da sama nisem tako fejk.
Boli me takšna zlaganost, ki jo je očitno na začetku uvedel samo zato, da me je dobil, kasneje pa je odpadla maska.
No, v tem je verjetno razlog. Ti misliš, da se nisi spremenila od začetka, pa si se. Kar vprašaj ga. Tvoje pritoževanju on razume kot da ni dovolj dober zate, da ne naredi stvari prav. In to mu daje občutek, da si ga ne želiš več tako kot nekoč, na začetku. Zato se tudi tako “previdno” poljublja. Da ja ne bi naredil kaj narobe.
Zaljubljenost ni maska. Takrat je pač želja res tako velika in stvari vidimo drugače. Nisi prav nič drugačna od ostalih, le sebe ne vidiš tako kot vidiš njega. Zavedati pa se moraš, da s svojim vedenjem ves čas vplivaš tudi na njegovo vedenje. Če se je on spremenil, je velika verjetnost, da si se tudi ti. To sem pa omenil že zgoraj. Poljubljanje tudi ni osnova trdnega odnosa. Je pa normalno, da se ustrašimo vsake spremembe v odnosu, kar je že dovolj, da se sprašujemo oziroma iščemo razlog, da je nekaj narobe. V resnici pa verjetno sploh nič ni narobe, le naša pričakovanja so malo napačna.
nič od tega ni fejk!
Na začetku si ga strašno zanimal in on je bil ves zagret in te je tudi tako poljubljal. Sedaj ga je vse to malo minilo in te poljublja “ker te mora”, ker se to tako dela, ker ve da je to tebi všeč…..itd
Ljubezen je pa kje?
Ne vem, v butanju v tvoje ustnice jo ne vidim, je pa fino, ko je s tabo, ko te ima “na uporabo”, trudit za to da te ima, se pa ne rabi pretirano, ker se mu ni treba, ker ti tega ne “zahtevaš”, ne pogojuješ tega…
Tako nekako.
nič od tega ni fejk!
Na začetku si ga strašno zanimal in on je bil ves zagret in te je tudi tako poljubljal. Sedaj ga je vse to malo minilo in te poljublja “ker te mora”, ker se to tako dela, ker ve da je to tebi všeč…..itd
Ljubezen je pa kje?
Ne vem, v butanju v tvoje ustnice jo ne vidim, je pa fino, ko je s tabo, ko te ima “na uporabo”, trudit za to da te ima, se pa ne rabi pretirano, ker se mu ni treba, ker ti tega ne “zahtevaš”, ne pogojuješ tega…
Tako nekako.[/quote]
A moški je vedno dežuren “krivec vsega”? Če je tako, zakaj pa se potem ne pogovorita, kam je odšla vsa ta strast? Zmotno je tudi pričakovati, da bo intenziteta čustev oz. “telesnega privlaka”, kot je v začetku zaljubljenosti, kjer doseže špico, ista tudi po petih, desetih, dvajsetih … letih, ker to tudi lahko niha. Problem nastane le, če gre vse navzdol. Torej fanta je ptorebno izprašati, mogoče pa je čas, da se karte malo zamešajo in predrugači postavitev vajiene zveze, vajinih želja – in da se morda celo razideda v skrajnem primeru.
nič od tega ni fejk!
Ljubezen je pa kje?
Tako nekako.[/quote]
A moški je vedno dežuren “krivec vsega”? Če je tako, zakaj pa se potem ne pogovorita, kam je odšla vsa ta strast? Zmotno je tudi pričakovati, da bo intenziteta čustev oz. “telesnega privlaka”, kot je v začetku zaljubljenosti, kjer doseže špico, ista tudi po petih, desetih, dvajsetih … letih, ker to tudi lahko niha. Problem nastane le, če gre vse navzdol. Torej fanta je ptorebno izprašati, mogoče pa je čas, da se karte malo zamešajo in predrugači postavitev vajiene zveze, vajinih želja – in da se morda celo razideda v skrajnem primeru.[/quote]Saj se strinjam Matjazko, le da če je tak kot bukovo poleno in ne opazi, da njej ni, da si pokriva usta v najintimnejših trenutkih….
Jao, jao….
A misliš, da jo bo sploh poslušal? Da si bo kaj k srcu vzel njene besede ali bodo le šle skozi eno uho not čez drugo ven, njo bo pa napadel, da je………….karkoli :/
Samo dim od polena, ki bo šel v nos in oči….neprijetno
Gl854 kakšen pa imata odnos z mamo (njegovo)? Jo dojema kot nekoga, ki mu streže?
Težko na daljavo rečemo, kaj je fejk.
Meni je res zelo zelo čudno, da sta se lepo poljubljala samo prva dva meseca, skupaj sta pa cela tri leta … Nekaj še mora bit od ljubezni, ker ne verjamem, da bi s tem kljuvanjem na ustnice sicer zdržal tri leta, to je pa kar huda žrtev, tudi če je seks in ostalo še tako prikladno. Ampak to bi morali bolj fantje povedati.
Forum je zaprt za komentiranje.