Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poljaki navijajo za Italijane

Poljaki navijajo za Italijane

Ej ne sam zato, ker sem vplačala itak dobljeno stavo… Nikakor mi ne bo jasno da Poljaki navijajo za Italijane, ker so pač včeraj izgubili proti SLO. Kao iz principa, al kaj? Ma saj ni čudno, da so taprvi pušnili v 2. SV. So pozabili, da so jih Italijani tudi drkali v taboriščih isto kot švabe.

ti sam počak, da pridejo v Planico

Smo jim bili trn v peti se pred njihovo tekmo. S provokacijo nase himne in ignoranco…so pokazali

Dobro so se borili nasi. Bravo

a misliš taljani. Res so dobro odigrali. Čak, al ti misliš te naše luzerje?

Pomembno je to, da smo nažgali katolibanske Poljake.

Nekdo je tule gor enkrat dejal, da so Poljaki cigani. Po tem dogodku z napacno drzavno himno (niso zavrteli nase Slovenke) mu danes verjamem.

Normalno, da poljaki navijajo za makaronarje. Saj so se med drugim tudi njim prodali.

No, ljudje lahko navijajo, za katerokoli reprezentanco želijo. Vseeno me je zmotilo to privoščljivo navijanje Poljakov proti naši reprezentanci. Zelo grdo je bilo.

Odgovor na objavo uporabnika
ni mi bilo všeč, 20.09.2021 ob 08:33

No, ljudje lahko navijajo, za katerokoli reprezentanco želijo. Vseeno me je zmotilo to privoščljivo navijanje Poljakov proti naši reprezentanci. Zelo grdo je bilo.

Se strinjam, in potem pravijo, da smo Slovenci primitivni? Obnašanje Poljakov me je razočaralo na celi črti!

Tudi jaz sem navijala za Italijane.

In k sreči so zmagali. Je bil vsaj gmah v hiši. Nobenega norenja in bluzenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close