Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek politično “oprani možgani”

politično “oprani možgani”

Matjažko, a ti se rad ukvarjaš s “takimi” ženskami? No, to pa je čudno, glede na to, da zase iščeš “malo rabljeno”. :))))[/quote]

matjaži bi tisto “malo rabljeno” imel za doma; ker bi bila pa doma suša, bi se potem ukvarjal s “politiko” :)))[/quote]

Bibita s politiko se mi ne bo potrebno ukvarjati, tu pri nas ni nikoli suše, saj je Drava blizu in namakamo.:))

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

A politike namakate ? Ne onesnazujte okolje – grdobe !!!
.
.

matjaži bi tisto “malo rabljeno” imel za doma; ker bi bila pa doma suša, bi se potem ukvarjal s “politiko” :)))[/quote]

Bibita s politiko se mi ne bo potrebno ukvarjati, tu pri nas ni nikoli suše, saj je Drava blizu in namakamo.:))[/quote]

Če pogledaš današnje vremenske razmere (menda vam grozijo hude poplave) boš še vesel, če bo suša.:)

Bibita s politiko se mi ne bo potrebno ukvarjati, tu pri nas ni nikoli suše, saj je Drava blizu in namakamo.:))[/quote]

Če pogledaš današnje vremenske razmere (menda vam grozijo hude poplave) boš še vesel, če bo suša.:)[/quote]

Bibitka, če bo suša, si lahko naprtiš kanglico in prideš k meni, bova zalivala.

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

matjaži, ne bo suše, saj ti pravim, da vam grozijo poplave…. če pa se že kaj takega zgodi (saj veš vreme je nepredvidljivo, skoraj tako kot politika:) in, če res ne boš našel kakšne bližje rešitve, potem se pripeljem… seveda s cisterno. :)) kanglica bi bila čist premalo…. hehehehe

Politika je sila predvidljiva za tiste blizu korita. Vse se ve se preden se zacne. lol

Jaz mislim, da gre tu bolj za neko podrobno spremljanje in zanimanje za politiko, kjer si človek s časom ustvari eno sliko oziroma precej močno prepričanje, saj ima občutek, da ima okrog tega dovolj informacij, da si to lahko privoščo. In seveda potem od tega ne odstopa. Kdo bo potem njemu pamet solil, če pa on itak že vse ve?
Ampak saj politika ni edina smer, zaradi katerih nastajajo težave kot jih opisuje Antilopa. Saj tudi tukaj na forumu vidimo, da prihaja do podobnega obnašanja tudi glede drugih tem, ko se krešejo takšna in drugačna prepričanja. Ni potrebno imeti nobene finančne koristi, da nekdo zagovarja svoja prepričanja, do žaljivk pa kljub temu lahko prihaja. Lahko gre preprosto za ljudi, ki mislijo, da “vedo vse” in če je jim kdo pove, vidi nekaj drugače od tega, se počutijo ogrožene, ker so prepričani, da je resnica le ena, to je njihova. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Zakaj bi pa to bilo neumno. Če stranka sprejema neke odločitve, se njej govoto zdijo pametne. Ali potem ta stranka tudi ne razmišlja s svojo glavo? Kako pa veš, da nekdo ne razmišlja s svojo glavo? Takrat, ko razmišlja drugače od tebe? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Novica je objavljena in to so vse posledice, ki so/bodo doletele kriminalce….
Boli jih q….c :/

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

http://www.drzavljanskaodgovornost.si/miha-mazzini-proti-cemu-demonstriramo/[/url]

http://markom.watoc.org/2013/03/12/preko-10-milijard-korupcije-poriva-slovenijo-v-brezno-tebi-pa-je-vseeno/[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close