Politični položaj v državi mi je ok
Ok mi je, da levičarji nimajo nobenega orodja, da bi janeza spravili iz položaja in s egrizejo v rit, ker so spustili vladavino in denar iz rok. Lahko sam kričijo ke v tri brezvezne.Desnica pa tudi ne more nič, ker ji manjkajo glasovi pa nad sabo imajo pogrom naroda. Na volitve ne hodim in tudi ne bom nikol več šel, ker ne spadam med ene ali druge zabite bedake, ki mislijo da bodo eni ali drugi naredili kaj dobrega za mene.Gre se jim samo za politično oblast, deli vladaj med njihovimi in za moč in vpliv. Ok mi je, da se g janez maščuje vsem in vsakemu in poravnava račune za 30 let nazaj. kaj pa so naredili levičarji. nič. 25 leto so bili na oblasti, naredili so državo korupcije kriminala, kjer je vsak kriminalc bolj zaščiten kot navaden delavec, plače so nikkave, penzije še bolj, zdravstveni sistem je razpadel v času njihovega vladanja. mnogi romi so celo življenje na socialni in mnogi od njih kradejo vsepovsod, glih dva dni nazaj so kradli drva v gozdu pa nikome ništa. policija se jih praviloma izogiba, saj potem grozijo njihovim družinam. kaj če meni taka država. seveda sedaj bo vse drugače če pride kikla na oblast, cedila se bosta med in mleko in spet bomo postali normalna demokratična država. kakršna smo bili zadnjih 30 let.
Politične pozicije, 21.10.2021 ob 09:43
Ok mi je, da levičarji nimajo nobenega orodja, da bi janeza spravili iz položaja in s egrizejo v rit, ker so spustili vladavino in denar iz rok. Lahko sam kričijo ke v tri brezvezne.Desnica pa tudi ne more nič, ker ji manjkajo glasovi pa nad sabo imajo pogrom naroda. Na volitve ne hodim in tudi ne bom nikol več šel, ker ne spadam med ene ali druge zabite bedake, ki mislijo da bodo eni ali drugi naredili kaj dobrega za mene.Gre se jim samo za politično oblast, deli vladaj med njihovimi in za moč in vpliv. Ok mi je, da se g janez maščuje vsem in vsakemu in poravnava račune za 30 let nazaj. kaj pa so naredili levičarji. nič. 25 leto so bili na oblasti, naredili so državo korupcije kriminala, kjer je vsak kriminalc bolj zaščiten kot navaden delavec, plače so nikkave, penzije še bolj, zdravstveni sistem je razpadel v času njihovega vladanja. mnogi romi so celo življenje na socialni in mnogi od njih kradejo vsepovsod, glih dva dni nazaj so kradli drva v gozdu pa nikome ništa. policija se jih praviloma izogiba, saj potem grozijo njihovim družinam. kaj če meni taka država. seveda sedaj bo vse drugače če pride kikla na oblast, cedila se bosta med in mleko in spet bomo postali normalna demokratična država. kakršna smo bili zadnjih 30 let.
urška, daj se žrtvovat za narod, pa enkrat daj janezu narazen, da bo nehal narod jebat. Saj zastopmo, da ti je nagravžen, ampak mal se pa lahko žrtvuješ..
politika ekspre, 21.10.2021 ob 10:06
in kaj v zapisz avtorja ne drži
To je avtorjevo mnenje, ki je popolnoma legitimno, ni pa preveč produktivno.
Tudi ne vidim, zakaj bi šel kdo tole pisat, kaj bi bil po tvojem namen?
Če si načela “jaz se ne grem več, ker je vse brez veze” , zakaj čutiš potrebo to obelodanjati drugim? Greš v gmajno, si naštelaš off-gridd situacijo, postaneš samozadosten in se odklopiš od družbe. Nič lažjega, če stojiš za svojimi besewdami in ne samo nekaj lapaš v prazno.
avtor, ne bučk prodajat, ker nisi nič novega povedal, vsem nam, ki pacienta ne moremo videti se čist jebe za razne kule in levico…, ne moremo pa gledat lažnjivcev in fašistov na ablasti, ki pljuvajo po ljudeh, če ne trobijo z njimi v isti rog, na začetki 21 stoletja.
Ti si za pacienta volil še ko si bil v jajcih in boš isto tudi zdaj naredil.., jst recimo bom pa delal na tem, da vsaj še ene 10 ljudi prepričam, ki ne hodijo na volitve, da gredo na volitve in glasujejo proti jajohojsasti s(d)s rumeni greznici in pacientu, pa tu, če nova vlada pade v pol leta, samo, da temu norcu več noben ne reče premier v tem času, ker je to žalitev za ta naziv..
Forum je zaprt za komentiranje.