Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Policijske preiskave 19.12.14

Policijske preiskave 19.12.14

No, sicer so tudi meni tu gor kakšnega pripisali. :))[/quote]
Je to dobro al slabo? :)[/quote]

Če ti npr. v reali nekoga pripišejo, čeprav ne bi bila s to osebo niti v najslabšem scenariju, kaj to po tvoje pomeni? Misliš, da to nekateri počnejo iz zlobe? Za virtualo pa mi je vseeno.

Je to dobro al slabo? :)[/quote]

Če ti npr. v reali nekoga pripišejo, čeprav ne bi bila s to osebo niti v najslabšem scenariju, kaj to po tvoje pomeni? Misliš, da to nekateri počnejo iz zlobe? Za virtualo pa mi je vseeno.[/quote]

Odvisno!
Lahko je iz zlobe, lahko je iz dobrote pa naj bo reala ali virtuala. Lahko da ti ne bi bila s to osebo, zaradi nekih samo tebi znanih vzgibov, pa v resnici zamujaš življenjsko priložnost. Ali obratno. Si z nekom pa čeprav to ni ravno to…

Saj vem, da nisi na Pokljuki, madonca…Sprašujem te, če si iz tiste okolice. Generalno gledano ni nič narobe, samo jaz Goldfish ne skačem v zelje, delujeta mi prav lepo zaljubljeno. :))[/quote]

What?:) To je neka predbožična šala, a ne:). Antilopa, po 3. členu mojega zakonika, ti pojasnjujem, da je vse ok in nikamor ne skačeš, nikjer ni zelja, torej imaš prosto pot:). Enkrat sem ti že zaželela srečo…zdaj ti jo drugič…srečno:).[/quote]

Itak da ni zelja, saj je zima.. Zelje je zdaj že okisano

Škoda denarja za prenovit bolnico na Goriškem, bolje jo je zapret, ker itak slovi po zaključnih delih v zdravstvu, tam ima patolog največ dela.

No ja glede na to kakšen zabit folk poseljuje Goriško z županom vred, ki je celo na lastno škodo pred 8 leti blokiral mega igralniški center kjer bi lahko bilo zaposlenih več tisoč ljudi dvomim, da so jo sploh sposobni obnoviti.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Če misliš tisti projekt na Ajševici je bila zadeva mal drugačna, ker tam so se na koncu prebivalci uprli, zato ker so jih izsiljevali z zemljo.

Saj konec koncev niti ni važno kdo je kriv jaz se spominjam ene zdravnice, ki je vodila civilno iniciativo proti igralniškemu centru no sedaj pa imajo, ko je pol ljudi breez službe.

Italijani na drugi strani meje so pa itak svetlobna leta pred goriškimi borci za svobodo in lastne privilegije.

Saj takega nakupovalnega centra kot so ga odprli v Vilešu pri nas niti nismo sposobni zgradit vrli borci.

https://www.youtube.com/watch?v=okHGCz6xxiw

Oh ja! Ne bo več prednosti pri dohtarjih za policaje!!!

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

a kdo ve, koliko nas stane nekdo, da rata primarij, prof, dr. … in potem obdela cca 100 oseb/leto?

ker šolanje, bivanje na šolanju, potrjevanje “licence” … gre vse iz davkov

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close