Policija nad mirne in nemočne
Pozdravljeni. Mogoče kdo ve kaj je bilo z negibnim,mladeničem v parku Zvezda,ki ga je odpeljal rešilec? Mogoče so ga reveža policaji obdelali? Samo domnevam. Lahko se je znašati nad nemočnimi, z najmodernejšo opremo plačano tudi od tega nesrečnega mladeniča. Policaji,sram naj vas bo! To pa ste heroji,pravi. Sramota,za tiste učitelje,ki so vas učili bontona in postopkov z ljudmi.
Raki, 06.10.2021 ob 20:31
Pozdravljeni. Mogoče kdo ve kaj je bilo z negibnim,mladeničem v parku Zvezda,ki ga je odpeljal rešilec? Mogoče so ga reveža policaji obdelali? Samo domnevam. Lahko se je znašati nad nemočnimi, z najmodernejšo opremo plačano tudi od tega nesrečnega mladeniča. Policaji,sram naj vas bo! To pa ste heroji,pravi. Sramota,za tiste učitelje,ki so vas učili bontona in postopkov z ljudmi.
Nihče ne ve. Oziroma tisti, ki pravi, da ve, nima nobenih dokazov za te trditve. Vsi se sprehajajo s telefoni v roki 7 ur po ljubljani, samo tega ni pa nihče ujel v objektive.
Če so ga res, morajo biti pravno disciplinirani in odpuščeni.
Praviš, da samo ugibaš, a potem jih pa kar prosto žališ. Norija. Lahko bi napisala, da so bili tudi oni tisti, ki so mu pomagali.
Sem gledal tarčo, pa res ne razumem tega nivoja komunikacije s strani Kovačeviča in Nemca. Nemec praktično ne pusti nikomur do besede in se šopiri s puhlicami, Kovačevičeve izjave so se mi pa zdele žaljive, ko je govoril v smislu da kar so se trudili v 30 letih so sedaj “uničili”. Ne spomnim se vlade kjer bi bilo 100% zadovoljstvo, pa tudi da ne omenjamo takšnih in drugačnih primerov v preteklih vladah, ki so bili nestrokovni in neprofesionalni. Bi Kovačevičeva vprašal koliko je bilo policijskih afer v tej vladi? Koliko jih je bilo v prejšnjih? Vem iz glave vsaj za 10; kriminalist Koper, kriminalist Ljubljana, insuacije prometnih nesreč in sum zavarovališke prevare, pa samomor policistke, pa afera s potnimi listi oz žigi, pa vožnja pijanih z marico in mladoletnih, pa afera Koprivnikar, pa afera kriminalista v Velenju, ko naj bi izsiljeval dilerje, pa afera zaposlovanja v Sovi Nataše, ki se je bojda edina prijavila na razpisano mesto. pa afera preverjanja poslancev, pa afera ko naj bi nekdo ponaredil ali prepisal diplomo ali nekaj takega in je bil zaposlen na mnz in je bil vodja nekega oddelka.
V tej vladi sem prvič opazil, da so se zgodile kakšne nepravilnosti, pa so rekli, ja je bila napaka, npr prekasno sporočanje staršem dečkom, ki se je utopil in tako dalje.
Koliko je bilo afer v tej vladi? Je nisem prebral. Torej zgleda da je organizacija dobra.
Motiti se je človeško, priznati napake pa tudi. Mogoče se tudi sam motim kar sem napisal in očital, pa vendar stvari, ki sem jih jaz doživel v prejšnjih vladah, ne bi privoščil niti največjemu sovražniku in kar sem doživel je bilo v nasprotju z vsemi človeškimi konvecijami. Pa nikoli nisem prejel s strani nobenega opravičila, dobil se le prepotenten odgovor: Smo vam že odgovorili. Pa nikoli niso nič odgovorili. Nečloveško in arogantno.
Ko sem gledal Tarčo me je začel boleti trebuh predvsem zaradi nekulturnega dialoga in očitkov, povedanih na zelo nekulturen in nesramen način. Že dolgo pravim, da v Sloveniji je postal trend škodoželjnost, nekulturnost in primitivnost. Nobenega spoštovanja do nikogar več. In zato smo kjer smo. Prejšnja vlada je razpadla, Mesec je govoril nemogoče je sodelovati s to vlado. Po 1 mesecu so pa hoteli nazaj isto koalicijo, ki se ni razumela in se je razpustila. Tako hitro se ne menjujejo potniki na postajah.
Ravno ta nekulturen način, ki je postal “trend” v Sloveniji ne dosegamo svojih potencialov. Kakšna je razlika če bo nova vlada danes ali ko mandat poteče? Pa pogoj PCT nima samo Slovenija. Greš v Nemčijo in ti tiščijo palčko na 24ur za hitri test, vse v redu, nihče nič ne piskne, tukaj vlada reče PCT, pa ljudje na ulice. Dvolično, egoistično. Mogoče bo čez 50 let, če bi morebiti bile državljanske vojne spoznano, da če je demokracija preveč ohlapna in vsak lahko reče vse, da to ni dobro. Doktorji mikrobiologije, virologije, infektologije, farmakologije, interne medicine danes vedo manj kot vsak nemedicinski kader. Če je to družba v kateri hočemo živeti, ne glede na stranko, pa naj bo.
Forum je zaprt za komentiranje.