Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Policajem bi radi vzeli vse dodatke..

Policajem bi radi vzeli vse dodatke..

plačaj jim iz svojega, če so ti toliko vredni, pomembni

Kaj pa naj, pustijo, da raja zažge parlament?

In potem bo – kaj?[/quote]
Kdo rabi takšno vlado/vlade) kot jih imamo (do) sedaj?
Dopustili so da se je vse uničilo/pokradlo….
Zakaj ščitit tak parlament? :/

madona, 3500 policajev je problem, ni pa problem 212 občin, preplačevanje vsega,….

madona, 3500 policajev je problem, ni pa problem 212 občin, preplačevanje vsega,….[/quote]
+ žnj x preplačane avtoceste
+ TEŠ 6
+ preplačana medicinska oprema in stavbe
+ …
+ “naši” morajo imeti direktorke službe
+ …
mafija ima državo

Jst bi začela odpuščati v javni upravi. Ne bi nižala, samo 30% folka bi dala na cesto.

Vlada. :/[/quote]
spet eden, ki ne sprejema dela svoje krivde — volilci smo krivi!![/quote]
Všeč mi je bil nek predlog po katerem bi imeli volivci možnost, da obkrožijo, da ne volijo nikogar od predlaganih in če bi bilo takih glasovnic več kot 50% bi morali ponovit volitve s tem, da bi predlagali nove ljudi.
Sploh pa to voljenje strank kjer si potem potalajo glasove ni vredno, da se jim reče volitve, ko se nekdo valja na oblasti kolikor dolgo hoče – to počnejo diktatorji.

madona, 3500 policajev je problem, ni pa problem 212 občin, preplačevanje vsega,….[/quote]
+ žnj x preplačane avtoceste
+ TEŠ 6
+ preplačana medicinska oprema in stavbe
+ …
+ “naši” morajo imeti direktorke službe
+ …
mafija ima državo[/quote]

to ni problem, problem je, ko ima nekdo dodatek na nočno. to je problem. očitno. robi stajl.

Všeč mi je bil nek predlog po katerem bi imeli volivci možnost, da obkrožijo, da ne volijo nikogar od predlaganih in če bi bilo takih glasovnic več kot 50% bi morali ponovit volitve s tem, da bi predlagali nove ljudi.
Sploh pa to voljenje strank kjer si potem potalajo glasove ni vredno, da se jim reče volitve, ko se nekdo valja na oblasti kolikor dolgo hoče – to počnejo diktatorji.[/quote]

zakaj pa tisti veleum ne predlaga sebe? volitve niso zastonj!

Zakaj ščitit tak parlament? :/[/quote]

Pogumen revolucionar, me prav zanima, kako bi se ti res znašel v eni anarhiji.

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Kako to, da noben od teh vsevedov, ki jim je vsega kriva “mafijska oblast”, sam ne kandidira?

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

ti si res na glavo padel!
torej agonija do nas se bo končala s tem, ko bo policaj dobil 789,15 EUR bruto? bravo robi, res! tistih 3500 policajev bo s tem končalo naše probleme. res briljantna misel. tipično slovensko, če ima on dodatek, pa ga jaz nimam, sem proti, da bi ga un imel, ko pa kurbe kradejo, pa noben ne zaseže, niti ne pregledajo premoženja, ki je največkrat sumljivega izvora, ste pa vsi tiho, kje da bi šele bil zasežen! Jaz imam 3 velike škatle računov doma, vse pogodbe, vse dobavnice, vse! Tamle se pa enih par 1000 smeji vsem v obraz, dobivajo milijonske odpravnine, ne vejo od kje jim denar, z aviona se vidi, da so zaposlovali sinove brez razpisov, … Jaz imam za kruh račun doma. če ga prepišem na babo je pogodba overjena- torej: problem so plače policajev , ali je problem v tem, da se vsakodnevno bere o KPK da preiskujejo nekoga in mu najdejo marsikaj, pa pač nima nič (kordež- edini ki so mi zamrzniki!!!! sredstva), kje šele da bi pogledali žlahto! za vsak drek jaz rabim pogodbo, pa če je darilna, je neka vrednost, torej: policiji vzet, dajmo zdravstvu vzet, pa dajmo imet posrednike, da preplačujemo, samo da lahko futramo te prašiče! ane Robi?
Porkamadona, če na največjem forumu v sloveniji administrator gleda kot fjakarski konj, pol je pa res z nami nekaj narobe![/quote]

Seveda ne razumeš, kaj je Robi pisal (Robi odpusti ubogemu na duhu)
Fijakarski konj si ti, ki bentiš čez številčnostjo občin in šolske kuharice lol…seveda morajo otroci jesti, vsak otrok mora jesti a ne in nekdo mora kuhati zanje, tudi občine morajo biti urejene, ne pa da se bi se oz itak se vse izteka v ljubljano… poglej samo kaj je centraliziranost (med drugim) napravila mariboru, nekdanjemu industrijskemu mestu, kulturnem središču prestolnici štajerske, univerzitetnemu mestu, ki zapira študijske programe (hvala bogu, vsaj študiralo se ne bo več)…sedaj če greš v nedeljo zvečer skozi center srečaš par pijančkov…
to se ureja na višjih inštancah, ne pa da bi jemal službo kuharicam, ki kuhajo za 15 otrok…
Ravno takšne, kot si ti, potrebujejo naši politiki, da zameglijo stanje in se potem pričkate za oslovo senco… in moderatorju tega foruma očitaš… kaj že?

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

[center][/center]

ti si res na glavo padel!
torej agonija do nas se bo končala s tem, ko bo policaj dobil 789,15 EUR bruto? bravo robi, res! tistih 3500 policajev bo s tem končalo naše probleme. res briljantna misel. tipično slovensko, če ima on dodatek, pa ga jaz nimam, sem proti, da bi ga un imel, ko pa kurbe kradejo, pa noben ne zaseže, niti ne pregledajo premoženja, ki je največkrat sumljivega izvora, ste pa vsi tiho, kje da bi šele bil zasežen! Jaz imam 3 velike škatle računov doma, vse pogodbe, vse dobavnice, vse! Tamle se pa enih par 1000 smeji vsem v obraz, dobivajo milijonske odpravnine, ne vejo od kje jim denar, z aviona se vidi, da so zaposlovali sinove brez razpisov, … Jaz imam za kruh račun doma. če ga prepišem na babo je pogodba overjena- torej: problem so plače policajev , ali je problem v tem, da se vsakodnevno bere o KPK da preiskujejo nekoga in mu najdejo marsikaj, pa pač nima nič (kordež- edini ki so mi zamrzniki!!!! sredstva), kje šele da bi pogledali žlahto! za vsak drek jaz rabim pogodbo, pa če je darilna, je neka vrednost, torej: policiji vzet, dajmo zdravstvu vzet, pa dajmo imet posrednike, da preplačujemo, samo da lahko futramo te prašiče! ane Robi?
Porkamadona, če na največjem forumu v sloveniji administrator gleda kot fjakarski konj, pol je pa res z nami nekaj narobe![/quote]

Fijakarski konj si ti, ki bentiš čez številčnostjo občin in šolske kuharice lol…seveda morajo otroci jesti, vsak otrok mora jesti a ne in nekdo mora kuhati zanje, tudi občine morajo biti urejene, ne pa da se bi se oz itak se vse izteka v ljubljano… poglej samo kaj je centraliziranost (med drugim) napravila mariboru, nekdanjemu industrijskemu mestu, kulturnem središču prestolnici štajerske, univerzitetnemu mestu, ki zapira študijske programe (hvala bogu, vsaj študiralo se ne bo več)…sedaj če greš v nedeljo zvečer skozi center srečaš par pijančkov…
to se ureja na višjih inštancah, ne pa da bi jemal službo kuharicam, ki kuhajo za 15 otrok…
Ravno takšne, kot si ti, potrebujejo naši politiki, da zameglijo stanje in se potem pričkate za oslovo senco… in moderatorju tega foruma očitaš… kaj že?[/quote]e

Ok jaz ne zastopim tega, da se stega proracun v objekte za enih 10 otrok, ogrevanje, vzdrževanje… Ok ne zastopim. In ja politika rabi tebe ib robija, da vam je vazna placa nekoga ki je na razpolago vse dni v letu.

Ravno takšne, kot si ti, potrebujejo naši politiki, da zameglijo stanje in se potem pričkate za oslovo senco… in moderatorju tega foruma očitaš… kaj že?[/quote]e

Ok jaz ne zastopim tega, da se stega proracun v objekte za enih 10 otrok, ogrevanje, vzdrževanje… Ok ne zastopim. In ja politika rabi tebe ib robija, da vam je vazna placa nekoga ki je na razpolago vse dni v letu.[/quote]Nisi dojel pač, kaj neki so tebi kot osnovnošolskemu otroku kuharice prikuhale v hrano, da imaš tako nepopravljive shizoidne predstave…

[i][code]"Nekoč bo lepo, ko blazni bomo ob ognjih čepeli in bomo odprte rane imeli- takrat bo lepo..."[/i][/code] [sup]france balantič [/sup]

e

Ok jaz ne zastopim tega, da se stega proracun v objekte za enih 10 otrok, ogrevanje, vzdrževanje… Ok ne zastopim. In ja politika rabi tebe ib robija, da vam je vazna placa nekoga ki je na razpolago vse dni v letu.[/quote]Nisi dojel pač, kaj neki so tebi kot osnovnošolskemu otroku kuharice prikuhale v hrano, da imaš tako nepopravljive shizoidne predstave…[/quote]

Nisem dojel, zal. Ker pac ne zivim na ekvatorju, kjer nebi potreboval ogrevanja, remonta peci, radiatorjev, fasade, beljenja…. Res zal mi je ker ne dojamem robija ko napise vejico in vsi vidite referat oz znanstveno delo v tem. Zal. Vidim pa skozi svoje oci, ze v nasi obcini, koliko je sol oddaljenih cca 20 minut voznje katere sponzoriramo mi in ne vascani.

Zakaj ščitit tak parlament? :/[/quote]

Pogumen revolucionar, me prav zanima, kako bi se ti res znašel v eni anarhiji.[/quote]Ne vem kako 🙁
Ti misliš, da ti bo kaj bolje šlo?
Ampak očitno vse vodi v to smer…. pohlep nekaterih je neskončen oz ne vidijo konca tega kar kuhajo.

Klub stanju v gospodarstvu (ki so ga uničili), ki ustvarja prihodkovno stran proračuna ne smeš oklestit JS, če želiš, da država funkcionira. Oni pa vse napore vlagajo v to kako bodo zmanjšali plače operativcem v Js namesto, da bi povečali prihodke z zaposlovanjem ali pa prečistili JS neefektivnih.

Ma brezveze….. :/

Vlada. :/[/quote]
Vprašanje je bilo, kdo je nor. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja in to s podganami vred.
Meni se čisto nič ne smilijo. Ne smilijo se mi prevaranti, lažnivci, lopovi…Spoštujem poštene ljudi, ki so sposobni videti še kaj več, kot le lastno korist.

Kriva je večina ljudi, ker se boji vsega, kar odstopa od trenutnih programov in načina razmišljanja.
Vsak kandidat, ki bi rad naredil konkretne spremembe, je označen za norca in ga ljudje sploh ne jemljejo resno.
Zato zmagujejo le tisti, ki so na istem nivoju, kot trenutni in s tem ohranjajo ta gnili sistem in vladavino psihopatov. In to so psihopati, saj popolnoma ustrezajo sami definiciji psihopata.
http://www.dnevnik.si/nedeljski/aktualno/1042544531

http://edvardkadic.blog.siol.net/2012/04/19/ko-psihopati-vladajo-svetu-se-svet-sesuje/

In vsak, ki podpre ali obkroži psihopata, je soodgovoren za vse zločine, ki jih psihopati prakticirajo nad narodom.

Saj mu ne zamerim. Takšnih ljudi je ogromno in temu primerno je stanje v tem svetu.

Veš, da. Preveč si ujet v samo dogajanje in zaradi dreves, več ne vidiš gozda.
Vse deluje v stilu počasnega kuhanja žabe. Politika vsake toliko časa malo zviša temperaturo in če žaba začne poskakovati, spet malo znižajo. A ne toliko, kot je bilo prej. 🙂

Sistem bo prej ali slej propadel. In čimprej, tem bolje.

Robi, če boš tako sovražen do psihopatov, bo še kdo pomislil, da si ti psihopat, ker ti ni nič mar zanje. :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Verjamem, da bo. Bo pa to tisti, ki mu že tako ni všeč moj način razmišljanja in ga zato niti ne zanima kje je osnovni razlog za težave.

S tem s moram strinjat. Vsekakor pa je strah lahko tudi posledica poročanja medijev. Tipičen primer včeraj pri poročilih ne eni od TV, kjer se je malo posmehljivo poročalo o pobudi ZL proti privatizaciji za vsako ceno. In žal ali ne, dam tudi ZL glede tega še kako prav. Imamo že danes kar nekaj podjetij, ki so bila prodana tujcem in kjer komaj čakajo da minejo zavezujoča obdobja, da bodo lahko pobrali kar je dobrega ter odpeljali iz države, število delovnih mest pa se zmanjšuje.

S tem s moram strinjat. Vsekakor pa je strah lahko tudi posledica poročanja medijev. Tipičen primer včeraj pri poročilih ne eni od TV, kjer se je malo posmehljivo poročalo o pobudi ZL proti privatizaciji za vsako ceno. In žal ali ne, dam tudi ZL glede tega še kako prav. Imamo že danes kar nekaj podjetij, ki so bila prodana tujcem in kjer komaj čakajo da minejo zavezujoča obdobja, da bodo lahko pobrali kar je dobrega ter odpeljali iz države, število delovnih mest pa se zmanjšuje.[/quote]

Katera podjetja so to?

http://www.delo.si/gospodarstvo/podjetja/odpuscanja-v-fructalu-se-nadaljujejo.html

A to so tisti, ki imajo radioaktivne jagode?

Pardon, borovnice so bile!

http://www.mladina.si/92492/borovnicev-sok/[/url]

Jaz pa mislim, da če hočeš spremeniti politiko moraš začeti pri narodu, saj iz te mase ljudi se črpa politike. Seveda pa spremembe trajajo vsaj eno generacijo če ne več. Iz naroda je treba narediti aktivne izobražene osebke, ki jim je mar in razumejo trenutno kot pa tudi preteklo stanje kako so se stvari odvijale skozi zgodovino.

Ne pa ljudi, ki znajo samo kazati na probleme in se buniti. Politike pobit, policajem manjše plače, JU vse odpustit.

Kruto pa je, da tisti najbolj glasni z najbolj ekstremnimi idejami so verjetno največji prasci samo da so na našo srečo leni in nesposobni.

Potrebno je razumevanje politikov zakaj so takšni kot so, ne pa samo sovražiti. Isto je pri množičnih morilcih, njih je treba dobit v roke ko so še otroci ne pa ko že imajo par žrtev za sabo.

Velika večina od nas postala isto skorumpirana po nekaj letih v politiki. Mentaliteta je važna. Saj vsi nekaj kradejo, se dogovarjajo, lobirajo, vsak hoče čim bolj poceni skozi priti, eni pač imajo možnost krast na veliko in imajo zraven še jajca in znanje to izpeljati. Grem stavit, da isti, ki se zgraža nad korupcijo med politiki tudi sam mešetari kje in koliko lahko.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close