Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Policajem bi radi vzeli vse dodatke..

Policajem bi radi vzeli vse dodatke..

..pametno..pametno..

..pa si bo policaj teh 200 eurov ali še malo več noter spravil z malimi podkupninami.

“Ste kaj pili?”…”Na, tu imaš 50 eurov, daj v žep, pa bodi tiho”..”Srečno vožnjo”.

Bomo pač Ukrajina..

_______________ So it goes. - Kurt Vonnegut -

Čisto prav. Naj jim vzamejo, če ne znajo biti drugega, kot hlapci mafijske politike.
Važno, da ob demonstracijah branijo podgane v parlamentu.

Robi… da si nebi drznil kdaj poklicati 113 ko ti bo voda tekla v grlo in boš v paniki. Boš ugotovil, da so tudi policaji ljudje kot vsi drugi in da njihovo delo je izmed najbolj nehvaležnimi.

Dajmo mi malo obrniti tole čudno mentaliteto. Namesto da rečeš njemu vzami, reči meni daj. Čudno mi je razmišljanje, da nekdo noče zaslužiti 1 euro ker bo nekdo drugi zaslužil 2 eura. Bolje da noben nima nič? Raje se ti bori da boš dobil 2 eura ne pa da hočeš njemu vzeti.

To velja zate in zato se nisi odločil za takšen poklic. Policaji so pa vedeli, kakšno delo jih čaka in to je bil motiv za odločitev. Kaj ima to veze?

Saj ravno to je tisto, kar želim povedati. Da so oni prav tako ljudje in če so ljudje in imajo nehvaležne službe, se naj borijo za to, da bodo še naprej ljudje ali pa bodo pristali na nivoju socialnih podpirancev, če bodo samo mirno gledali, kako jim mafija jemlje še tistih 700 evrov, kot da si jih ne zaslužijo.

Meni so cajkoti carji, ravno tako kot recimo gasilci.
Imajo težko delo, ampak – jasno, pri nas se ceni samo tak poklic, kjer se pride do veliko
denarja z zelo malo truda, ali še bolje z goljufijo…
Ne razumem, kako smo tako temeljito pozabili na tisti stari in še kako resnični rek:
“Za malo denarja, malo muzike”…..
Slabo plačani učitelji, bodo slabo učili, slabo plačani policaji, bodo slabo delali….meni in
vsakemu s kakšnim zrnom soli v glavi je to jasno…

Sram te bod.
Kaj si bral oz gledal kake intervijuje? Vsi bi raje bili takrat na drugi strani, ampak sluzba je sluzba. Itak bi vi jemali tistim ki delajo petkenin svetke, zako kot medicinke, ni pa vazno da imamo 200 plus obcin, ni vazno,da imamo nesteto uradov, ni vazno da se vse preplacuje po 20 kratniku. Ne, dejmo cloveku vzet se dodatek na nocno delo. Upqm da gre u 3 pizde vse skupaj, potem pa se bo mogoce red naredil pri nas.

Sram te bod.
Kaj si bral oz gledal kake intervijuje? Vsi bi raje bili takrat na drugi strani, ampak sluzba je sluzba. Itak bi vi jemali tistim ki delajo petkenin svetke, zako kot medicinke, ni pa vazno da imamo 200 plus obcin, ni vazno,da imamo nesteto uradov, ni vazno da se vse preplacuje po 20 kratniku. Ne, dejmo cloveku vzet se dodatek na nocno delo. Upqm da gre u 3 pizde vse skupaj, potem pa se bo mogoce red naredil pri nas.[/quote]
In če bodo vzeli, je potem vsaj več upanja, da ne bodo več na strani tistih, ki samo jemljejo.
Mogoče se bo potem narod končno zbudil.

Policaj ni politik ali humanist in ni njegovo delo, da si sam pri sebi upraviči moralno in politično vprašanje da opravi svoje naloge. Isto pri vojakih, nima kaj polemizirati kaj je prav in kaj ne, samo izvrši ukaze. Kot bi delavcem rekel če ti kaj ni všeč pa si dobi novo službo ali štrajkaj, saj prav, tako pride do sprememb, ampak lahko je to samo povedati, ko se vsi bojijo za svoje službe.

Primarno je policija na demostracijah, da zagotovi varnost ljudem in objektom. Nobenega ne ščiti, če že koga ščiti, ščiti protestnike pred njimi samimi oziroma bolje rečeno, pred posamezniki, ki pridejo tja izživljati svojo jezo nad vsem. Korektna uporaba prisilnih sredstev pa je že druga zgodba.

Pa ne rečem, da ne podpiram demostracij, tudi nasilnih demostracij. Včasih je nasilje edini način, da te slišijo, je treba kaj zažgat in porušit in razbit, da se ljudje začnejo vsaj pogovarjati o polemikah. Ampak ne se spravljat na uniforme, kot da so osebni stražarji vseh barab skorumpiranih osebkov in pobirajo %. Mogoče kdo višje v policiji zlorablja svojo funkcijo, ampak mi vidimo samo uniforme na ulici in kar naenkrat so oni sovražniki. Povzročitelji težav so pa daleč stran na toplem.

In kot vedno, grozna resnica, ki si jo marsikdo noče priznati. Politika in policija je ogledalo naroda. Poglej v parlament ali v policijo in videl boš, kakšen je narod.

politika-vsaka do sedaj dela narobe.
Policaji majo tako mizerne plače, da je lahko te politike na čelu z Cerarjem SRAM….ne da jim ne zvišajo plač (kar bi bilo nujno) ampak jim hočejo plače še znižat!!!
Jaz imam znanca ki je policaj in vem, da mora ob prostem času delat zidarska dela, da laho prehrani in preživi svojo družino, šola otroke……SRAMOTA !!!!
No saj niso samo pilicaji na tem, ampak ko je glih govora o policajih,Ljudje, ne jemljite policajev apirori. v naprej- za svoje sovražnike !
Banda v politiki sama sebi nič ne vzame!!!!

Ne gre se za policaje, ne gre se za gasilce niti se ne gre za kogarkoli iz JU, gre se preprosto za to, da se ljudem vrže kost, ki jo bodo glodali, misleč, da se nekaj “rešuje”, medtem se pa pod mizo nemoteno igrajo druge igre…. in to se je dogajalo že v vseh vladah doslej in tudi tokrat ne kaže nič bolje.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Sram te bod.
Kaj si bral oz gledal kake intervijuje? Vsi bi raje bili takrat na drugi strani, ampak sluzba je sluzba. Itak bi vi jemali tistim ki delajo petkenin svetke, zako kot medicinke, ni pa vazno da imamo 200 plus obcin, ni vazno,da imamo nesteto uradov, ni vazno da se vse preplacuje po 20 kratniku. Ne, dejmo cloveku vzet se dodatek na nocno delo. Upqm da gre u 3 pizde vse skupaj, potem pa se bo mogoce red naredil pri nas.[/quote]
In če bodo vzeli, je potem vsaj več upanja, da ne bodo več na strani tistih, ki samo jemljejo.
Mogoče se bo potem narod končno zbudil.[/quote]

če se ti ne zbudiš na tem forumu, potem se bodo nesrečni policaji, ki že zdaj drgnejo nočne, praznike za minimalca? da jih bomo lahko še bolj jebal? misliš da bo kdo ukrepal, ko te bo kdo na gobexc? malo morgen! kot da so policaji zaviralci vsega kar je nepravičnega! ajd, bodi ponosen , nakaži vse dodatke, ves denar od reklam ki jih dobiš tukaj s tega foruma, potem ti bo mogoče kdo kimal. odpovej se-prostovoljno!
Btw te ne moti, 200+občin, 200+uradov, šole kjer se vzdržuje objekte, hišniki, učiteljice, kuharice za 15 učencev? te ne moti, da se vsako zdravilo preplača preko posrednika po 20 kratniku?
očitno moti tipičnega slovenca samo tisto, kar se njega tiče! drugače je pa še malo škodoželen!
Robi, sram te bodi, res! upam da ne boš naletel na oropano osebo, ki je “zakon”. ker potem boš šele pameten.
Te pa pozivam, da ta forum prepustiš komu drugemu, ker si kreten! kreten, da ga težko najdeš, res! da administrator kaj takega komu privošči,… vem, blokiral me boš, pa kaj! ampak si kreten!

spet bo raja na.jebala
namesto, da bi jih veliki lopovi imeli zaposlene bodo policaji pobirali male podkupnine od raje

fuj pa taka JU/JS

Sploh ne zastopiš, kaj želim povedati. Kar je med drugim tudi razlog za žalitve…..
Jaz želim, da se čimprej konča ta agonija in vladavina psihopatov, ti pa misliš, da bodo z nejemanjem policajem, politiki pokazali svojo dobroto in s tem ljudem prali možgane, da bo narod še naprej to podpiral.
Briga njih za narod.

Pa še to…Jaz se nimam čemu odpovedat, ker ničesar ne dobim. 🙂

Zanimivo, vzeli naj bi policajem, ki jih bodo ravnokar rabili na demonstracijah…
In ti isti policaji bodo branili vlado pred protestniki?
Kdo je tu nor?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

da ne zastopim kaj hočeš povedat? res si biser!

To zato, da bodo jim potem lahko ponujali podkupnine (nagrade) ter s tem dokazali svojo dobroto.
Podobno se dogaja, če človeka najprej narediš reveža, ker mu vse vzameš, potem pa mu ponudiš drobtinico kruha in ta isti revež (ki je revež zaradi tebe) te bo častil kot Jezusa Kristusa.

itak pa mora biti zelo posebna oseba, da je policaj ☺

Vlada. :/

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

ti si res na glavo padel!
torej agonija do nas se bo končala s tem, ko bo policaj dobil 789,15 EUR bruto? bravo robi, res! tistih 3500 policajev bo s tem končalo naše probleme. res briljantna misel. tipično slovensko, če ima on dodatek, pa ga jaz nimam, sem proti, da bi ga un imel, ko pa kurbe kradejo, pa noben ne zaseže, niti ne pregledajo premoženja, ki je največkrat sumljivega izvora, ste pa vsi tiho, kje da bi šele bil zasežen! Jaz imam 3 velike škatle računov doma, vse pogodbe, vse dobavnice, vse! Tamle se pa enih par 1000 smeji vsem v obraz, dobivajo milijonske odpravnine, ne vejo od kje jim denar, z aviona se vidi, da so zaposlovali sinove brez razpisov, … Jaz imam za kruh račun doma. če ga prepišem na babo je pogodba overjena- torej: problem so plače policajev , ali je problem v tem, da se vsakodnevno bere o KPK da preiskujejo nekoga in mu najdejo marsikaj, pa pač nima nič (kordež- edini ki so mi zamrzniki!!!! sredstva), kje šele da bi pogledali žlahto! za vsak drek jaz rabim pogodbo, pa če je darilna, je neka vrednost, torej: policiji vzet, dajmo zdravstvu vzet, pa dajmo imet posrednike, da preplačujemo, samo da lahko futramo te prašiče! ane Robi?
Porkamadona, če na največjem forumu v sloveniji administrator gleda kot fjakarski konj, pol je pa res z nami nekaj narobe!

Kaj pa naj, pustijo, da raja zažge parlament?

In potem bo – kaj?

Za “vladavino psihopatov” si med drugim kriv sam. Ker ne kandidiraš in nimaš programa, s katerim bi zmagal.

Potem pač zmagajo tisti, ki imajo program in voljo gurati se.

Ti jim praviš psihopati. Realen izraz je pač komolčarji.

Saj nimajo vsi policaji slabih plač, to je dejstvo. V javnosti se prenapihuje. To ne pomeni, da sem za ukinjanje dodatkov. Naj jih imajo, saj si jih zaslužijo.

Vlada. :/[/quote]
spet eden, ki ne sprejema dela svoje krivde — volilci smo krivi!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close