Najdi forum

Splash Forum Arhiv Knjižni molji in pravopis Poletno branje in nasvet

Poletno branje in nasvet

Zdravo!

Zanima me kakšne knjige ste brali ali pa še berete letos na dopustu?

Potem pa bi prosila še za nasvet, za naslov kakšne dobre humorne knjige, všeč so mi knjige ala Desa Muck. In pa če kdo pozna kakšno dobro biografijo o aktualnih težavah (izpovedi iz islama in podobno me ne pritegnejo), raje imam recimo kaj kar se dogaja bližje in je zato vsaj zame bolj aktualno, denimo, Vesna Karlin; Obžalovanje. Všeč mi je, če je biografija napisana na podobno zanimiv način.

Všeč so mi tudi knjige, ki vsebujejo neko globje sporočilo, najbolje, da govorijo o starih ljudeh, npr. Modrost starega učitelja mi je bila všeč.

No hvala za nasvete, predloge in izkušnje.

Bje 😉

Joj, dobrih knjig je kar nekaj, ampak saj je vedno tako, da je zelo odvisno od tega kakšne so ti zares dobre, ker enmou je lahko Desa Muck super, enemu drugemo pa spet ne. Jaz ponavadi ko iščem kakšno dobro ideja za knjigo, letim kar do Mladinske knjige, tam so prodajalke seznanjene z novostmi in ti lahko dobro svetujejo glede na to kar te zares zanima. Do sedaj se bila z njihovimi predlogi več kot zadovoljna. Poskusi tudi ti, ne bo ti žal. Imajo hude ideje…

New Report

Close