Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Poletni parfum

Poletni parfum

Prosim vas za čimveč nasvetov pri izbiri novega poletnega favorita. 🙂
Do sedaj sem največ uporabljala Escadine poletne vonje, kaj mi priporočate za naprej?
Angel, Rush in Wish (ki so mi tudi zelo všeč), se mi zdijo pretežki za toplo vreme.

poleti ze nekaj let prisegam na jil sunder-sun, ali pa light blue-dolce gabanna…zakon mi je bil tudi limited edition od ck-summer2005( vsi ostali so podn)…

To je pa približno tako povedano, kot bi bili tudi ljudje, ki uporabljamo ostale parfume oz. ki NE UPORABLJAMO “jil sunder-sun”, ali pa light blue-dolce gabanna, pa limited edition od ck-summer 2005″ (hm, hm, zelo ozek izobr, kar je res, je le res ….) ČISTI PODEN ???? Ne vem, jaz uporabljam druge, pa se nimam za PODEN !?:-))))

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

Marija, katere uporabljaš? 😉

Ja, kar nekaj jih uporabljam, vsakega malo časa, da se jih ne naveličam:
– Eden (uporabljam le vodico in spray, ker je parfum občutno premočan, vonj pa ima zelo osvežilen, prav poletni … če boš poizkusila, poizkusi najprej spray);
– Bvlgari
– Trezor
– Angel
– Kenzo
– LightBlue (D&G)
– Opium

Hčerka je dobil v dar Lacoste in neki zeleno vodico, ki diši zelo zelo osvežilno, poletno, pa ne vem imena.

V Ljubljani imajo v Leclercu (če se ne motim) eno full dobro parfumerijo, kjer so dobre trgovke (znajo svetovati in imajo dobro poznavanje parfumov).

==================================================== Tudi glavni dobitki so največkrat samo ... zadetki! (R.K.) ====================================================

ce bi normalno in v miru prebrala sem omenjala parfume izkljucno ck summer limited editions…vsi iz te vrste so poden, le 2005 je ok…moje mnenje

preden pljunes se nauci brat!

Teichi, to ni nikakršno pljuvanje.

“poleti ze nekaj let prisegam na jil sunder-sun, ali pa light blue-dolce gabanna…zakon mi je bil tudi limited edition od ck-summer2005 ( vsi ostali so podn)…”

Dokaj normalno sem skušala zdaj prebrati tvojo razlago v zvezi s tem, kaj od parfumov ti je všeč in kaj ne, pa še vedno vidim le to, kar sem razumela.

ma dej…ker imajo vsake oci svojega malarja,ne bi sla nikol sklepat vse po svojem spisku…sploh pa,ker imam sirok spekter parfumov, ker sem malce odvisna od njih zato niti ne bi vseh nastevala tukej…in ze iz tega kontexta potem tvoja trditev nikakor ne more veljati…

zato sem pa dala v oklepaj,da bi bilo bolj razvidno na kaj se nanasa 🙂

Ma ja, saj … tudi jaz imam rada parfume in kot si dejala, vsake “oči in vsak nos” se razlikujeta, zato se tudi naš spekter vsega, kar nam je všeč, tako zelo razlikuje. Ne želim prepira, ampak tisti tvoj “poden” me je pa vseeno malo zmotil. Kako le je lahko “parfum”, res pravi parfum …. poden ??? To, nič drugega. Sicer pa, stvar okusa, ane. Meni so všeč taki, tebi drugačni, uboga mojčica pa zdaj ne bo vedela, za kaj naj se odloči. PO moje je najbolje, če dobi svetovalko, ji pove, česa si želi in … najbrž bo enkrat po daljšem času prišla do svojega favorita… :-)))) Itak se za parfum ne moreš odločiti na en dva tri !

Pravkar sem nabavila novo Eskado in mi reees diši.

Živi in pusti živeti

Punci, ne se kregat!
:-))))))))

moj osebni okus: eden od cacharel (vendar vodica – svetle barve, ne parfum – ta mi je premočan za vsakodnevno uporabo)….

– touch of pink lacoste

– light blue d&G

kir?? o maj gad 🙂

kir?? o maj gad :)[/quote]

Kaj teichi moja????? Zakaj maj gad?
Kako ljubezen? Tisoč let se nisva brala:-((((((((((((((((((((((((((((((

tale teichi ima vsega dovolj in se duva na veliko…

kir?? o maj gad :)[/quote]

Kaj teichi moja????? Zakaj maj gad?
Kako ljubezen? Tisoč let se nisva brala:-(((((((((((((((((((((((((((((([/quote]

sem omedlela,k sem spet zagledala tvoje oglasanje ljubezen moja 🙂

itaaak :)…to je smisel zivljenja?!

Samo ne kakšnih grdih besed o moji teichici!!!

Samo ne kakšnih grdih besed o moji teichici!!![/quote]

joj kirci lupci jest sem te tkooooo pogresala 🙂

Omedlela si ljubezen moja ko si zagledala moj post??? Tako slabo delujem na tebe?:-((((((

omedlela sem od veselja 🙂

Aja, …. ljubica, pozdravi staro jato tam v bugisvetu… plis…

zakaj jih pa sam ne:)…sicer je res,da sem edina k te je tko pogresala, ampak so te druge tud :)…clo PP 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close