Poletne počitnice 2011
Prosim za nasvet.
Ker v službi ne dobim dopusta drugače kot zadnja dva tedna v juliju me zanima kam mi priporočate da grem na dopust?
Šla bi nekam na Hrvaško ob morje seveda, ampak nekam kjer v tem času ni vse totalno “zabasano”. Vem, da je to v teh terminih skoraj nemogoče, pa kljub temu ima kdo kakšen predlog?
V mislih imam apartma (ampak ne privat!), v bližini plaže,…
Hvala!
Na netu imaš miljone privat hiš čisto ob morju, na samem, s slikami, pa si izberi. Mi ne poznamo tvojega okusa, zato je brez veze, da ti vsak nekaj predlaga. Vzemi si eno uro časa in sama poišči. A še nikoli niste bili na morju, da tako neumno sprašuješ? Konec julija je največja možna gužva na Jadranu. Ta boljše lokacije so pa itak že v glavnem zasedene. Tako je vsako leto. Ampak se še najde. Tiste “neprivat” tvoje variante so pa najslabše. Tam je največja gužva v naselju, na plaži, ni kje parkirati, itd. v glavnem tam je poleti za znoret. Izven sezone je pa res prijetno.
Trogir oziroma 4 km stran je apartmajsko naselje Medena, zraven tudi hotel (bili smo v drugi polovici avgusta in ni bilo pretirane gneče). Imaš starejše apartmaje (oprema stara, vendar vse deluje in tudi čisto je bilo), nekateri apartmaji pa so obnovljeni – razlika je tudi v ceni.
Enako varianto imaš v Sv.Filip in Jakov – tam nismo bili.
Trogir oziroma 4 km stran je apartmajsko naselje Medena, zraven tudi hotel (bili smo v drugi polovici avgusta in ni bilo pretirane gneče). Imaš starejše apartmaje (oprema stara, vendar vse deluje in tudi čisto je bilo), nekateri apartmaji pa so obnovljeni – razlika je tudi v ceni.
Enako varianto imaš v Sv.Filip in Jakov – tam nismo bili.[/quote]
Mi smo bili v teh apartmajih v Filipjakovu. Z partmaji je vse o.k. vendar so plaže čisto zanič, sam šuder….. Je pa res, da smo bili tam pred 8 leti, tako da se je lahko tudi kaj spremenilo na bolje.
Forum je zaprt za komentiranje.