poletne oblekce, krila in črne kocine na nogah.
Zato ker se brijem ne sprejemam same sebe? Kje si pa ti dobil diplomo iz psihologije? Kar nekaj trapaš v tri lepe. Ti svetujem, da se letos končno pobriješ po hrbtu, ker nikogar ne veseli gledat tvoj opičji hrbet in me ne briga, če je tebi lep in si ponosen nanj.
Vam svetujem vsem tukaj gor, da si pobrijete noge in pazduhe in rit umivate vsak dan. Vas je veliko tukaj, ki očitno menite, da je vsakodnevno tuširanje tudi samo ena čudna moda, ki bo minila, in zdaj boste še okoli hodile kosmate, ker nimate za britvice? Jao.
se pravi, da si misliš, da si kolikor toliko urejen, se moraš ocufat kot oskubljena kura, medtem ko moški kosmatujejo okoli, da res ne moreš pozabit, da smo z opico v sorodu.
pa še čist mimogrede: ko vidim tvoje piškotke, se mi obrne želodec, ker mi delujejo tako ceneno plastični.
tebi so najbrž ultra všeč…………….[/quote]
Hahaha. Ne gre za “ocufanje”, kot ti to imenuješ, temveč za estetiko. Če si mnenja, da so ženske s kosmatimi nogami privlačne, je to pač tvoje mnenje. Neumna in smešna pa je tvoja primerjava z moškimi, za katere itak veljajo druga merila kot za ženske.
Moji piškoti te motijo? Pa jih ne glej… Občuduj svoje dlake naprimer, tiste gotovo ne delujejo ceneno in plastično?…[/quote]
no vidiš, ne motijo me, samo grozno nagravžni mi delujejo, ampak dopuščam možnost, da so tebi naj naj in ti ne govorim, kaj si moraš dat za slikco.
tako tebi ni treba drugih učit o lastni estetiki.
Sama se sicer brijem, ker se tako bolje počutim. Imam pa prijateljico, ki tega ne počne zaradi svojega prepričanja, da ji je narava z namenom podarila poraščenost. Tu ni ne lenobe in ne zanemarjenosti ampak prepričanje. Če je njej tako v redu, res ne vem zakaj bi se kdor koli sekirala zaradi njenih dlak.
Jaz pri ljudeh (ne moških, ne ženskah) ne gledam v noge, ali so pobrite ali ne. Človeka tudi ne ocenjujem po tem, ali si noge brije ali ne. Še manj se obremenjujem s tem, ali si brije še kak drug del telesa. Zanima me vse kaj drugega: karakter, sposobnost komunikacije, sposobnost empatije, govorica telesa itd. Niti na misel mi ne pride, da bi nekomu pripisala kaj slabega, samo zato ker si ne brije nevemčesa. Se mi zdi, da z ocenjevanjem osebe po tem, ali se brije ali ne, kažemo samo lastno pomanjkanje samozavesti. Pa strpnosti seveda.
Ali vi res soljudem buljite v noge in poskušate ugotoviti, ali si brije noge?
Meni je najbolj zanimivo to, da se ene res na polno brijete in trdite, da ste zato urejene pa ni nobena od vas pomislila, da grd besedni zaklad, opravljanje, zmerjanje, žaljenje… ne spada k urejeni ženski?
Pameti vam enim zelo manjka.
Ste kot ovce, ki sledijo in sledijo.
Tista tam zgoraj, ki na veliko žali, sem ženska, samo nisem ovca.
Ne ubadam se z dlakami drugih žensk, ne zijam žensk v noge in ne preučujem ali so se pobrile ali ne.
Še manj mi na kraj pameti pride, da bi štela za dlake za nagravžne. Če niso v moji hrani, me ne motijo, kar naj bodo na nogah.
Hahaha. Ne gre za “ocufanje”, kot ti to imenuješ, temveč za estetiko. Če si mnenja, da so ženske s kosmatimi nogami privlačne, je to pač tvoje mnenje. Neumna in smešna pa je tvoja primerjava z moškimi, za katere itak veljajo druga merila kot za ženske.
Moji piškoti te motijo? Pa jih ne glej… Občuduj svoje dlake naprimer, tiste gotovo ne delujejo ceneno in plastično?…[/quote]
no vidiš, ne motijo me, samo grozno nagravžni mi delujejo, ampak dopuščam možnost, da so tebi naj naj in ti ne govorim, kaj si moraš dat za slikco.
tako tebi ni treba drugih učit o lastni estetiki.[/quote]
No, meni pa delujejo nagravžno črne dlake na ženskih nogah, si zdaj srečna?
Če še nisi opazila, je tema o kocinah na nogah in vsak ima pravico podati svoje mnenje o tem.
Kdo si ti, da obsojaš tiste, ki s(m)o mnenja, da dlake na nogah pač niso merilo za sprejemanje samega sebe? Ali npr. poraščenost na ženskem obrazu? Ali npr. 10 cm dolge dlake, ki silijo izpod kopalk?
In čisto vseeno mi je, kakšne “možnosti” dopuščaš glede slik v avatarjih, ker je povsem jasno, da dalje kot od primerjave poraščenosti med opicami in ljudi ter sikanja čez slaščice, katere najbrž nisi niti držala v rokah, nisi zmožna.
tako tebi ni treba drugih učit o lastni estetiki.[/quote]
Če še nisi opazila, je tema o kocinah na nogah in vsak ima pravico podati svoje mnenje o tem.
Kdo si ti, da obsojaš tiste, ki s(m)o mnenja, da dlake na nogah pač niso merilo za sprejemanje samega sebe? Ali npr. poraščenost na ženskem obrazu? Ali npr. 10 cm dolge dlake, ki silijo izpod kopalk?
In čisto vseeno mi je, kakšne “možnosti” dopuščaš glede slik v avatarjih, ker je povsem jasno, da dalje kot od primerjave poraščenosti med opicami in ljudi ter sikanja čez slaščice, katere najbrž nisi niti držala v rokah, nisi zmožna.[/quote]
še enkrat si svoj prvi post preberi, da ne boš mislila kako si pametna.
In čisto vseeno mi je, kakšne “možnosti” dopuščaš glede slik v avatarjih, ker je povsem jasno, da dalje kot od primerjave poraščenosti med opicami in ljudi ter sikanja čez slaščice, katere najbrž nisi niti držala v rokah, nisi zmožna.[/quote]
še enkrat si svoj prvi post preberi, da ne boš mislila kako si pametna.[/quote]
Kaj je z njim, gospa “nagravžni piškoti”?
Barca je, tako kot skoraj vedno, napisala mnenje, katerega lahko tudi sama podpišem![/quote]
Jah nekatere ženske imajo pač v glavi možgane ne pa samo zrak. Pa ne podlegajo takim blesavim modnim trendom. Sicer je danes modni trend tudi to da si ekstra anoreksičen samo to se pa ne prime očitno. Bolj, kot sama urejenost ženske mene bolj zanima kaj ima v glavi. Tako kot me ne zanima kakšno blestečo spričevalo ima kandidat na razgovoru ampak me bolj zanima kaj zna in njegove izkušnje.
Forum je zaprt za komentiranje.