poletne oblekce, krila in črne kocine na nogah.
Nekaj najbolj grdega je videti žensko , ki se ne brije po nogah in ima prav tiste grde črne kocine po nogah. Takšne, ki se ne brijejo lahko vidiš v teh dneh kar nekaj., ko si nadenejo gor krila ali pa kratke hlače noge pa kosmate, huje kot pri kakšnem dedcu. Pa pod pasko nosijo prave gozdove, tudi tam se nekatere ne pobrijejo. Pa kaj je to sedaj malomarnost , lenoba , ali pa ni denarja za brivnike.
O čem ti govoriš? V katerem koncu Slovenije v katerem kraju živiš da videvaš takšne ženske? Jaz ne vidim nobene take še tiste starejše 50+ se lepo brijejo, se ne spomnim sploh kdaj sem videla kakšno žensko ki ne bi bila pobrita. Mogoče živiš v kakih zakotnih koncih Slovenije kjer ženske ne dajo veliko na svoj videz, ker v mestih tega ne vidiš no vsaj jaz ne.
ajoj mene pa zanima od kdaj je v modi da si je treba tudi roke briti? resno me to zanima ker sem že parkrat slišala kako hodijo k kozmetičarkam si roke briti. jao jao ljudje. Ajd ne rečem za noge in pazduho je normalno. Ma ne še roke no… aja tiste ko imate kosmat trebuh pa hrbet in rit a si tud to brijete čeprav imate samo puhek?
Načeloma se ne vtikam v stvari, ki se me ne tičejo, vsi smo svobodni, enakopravni ipd. ampak pri tem vprašanju ne morem, da se ne oglasim. Tukaj gre preprosto za estetiko in občutek za lepo.
Kakorkoli obrneš, kocine na ženski ne izgledajo lepo. Žensko telo je ponavadi gladko, mehko in nežno in te dlake sodijo v prejšnji milenij, ko so jih še naši daaavni predniki goli in bosi imeli za zaščito pred mrazom.
Zdaj, v teh poletnih temperaturah in v lepih pisanih tenkih oblačilih jih pa ženske res ne rabimo. To je moje skromno mnenje.
Dol mi visi za druge.Govoriš o neki estetiki.Ocenjavati in obsojati druge,se zgražati nad njihovimi kosmatimi nogami,ki ti v resnici niti najmanj ne bojo spremenile življenja na slabše,morda celo potiho razmišljati kako te ljudi prisiliti naj v roko vzamejo britvico tudi ni estetsko,pa glej ga zlomka še kar živiš!
Redko vidim kakšno takšno…ampak to je naravna posledica britja. Britje močno okrepi dlake in dlakavost in pol morda recesija, pa se je brivnik pokvaril, pa ni dnarja za nove žiletke, pa je baba taka..Bljac..zato pa je potrebno za kakovostno odstranjevanje poskrbet – vosek in epilacija! Pa se dlake ne krepijo in tud če nisi čist na sveže urejena se ne vidi z aviona,d a s kosmata.
se pravi, da si misliš, da si kolikor toliko urejen, se moraš ocufat kot oskubljena kura, medtem ko moški kosmatujejo okoli, da res ne moreš pozabit, da smo z opico v sorodu.
pa še čist mimogrede: ko vidim tvoje piškotke, se mi obrne želodec, ker mi delujejo tako ceneno plastični.
tebi so najbrž ultra všeč…………….
se pravi, da si misliš, da si kolikor toliko urejen, se moraš ocufat kot oskubljena kura, medtem ko moški kosmatujejo okoli, da res ne moreš pozabit, da smo z opico v sorodu.
pa še čist mimogrede: ko vidim tvoje piškotke, se mi obrne želodec, ker mi delujejo tako ceneno plastični.
tebi so najbrž ultra všeč…………….[/quote]
Hahaha. Ne gre za “ocufanje”, kot ti to imenuješ, temveč za estetiko. Če si mnenja, da so ženske s kosmatimi nogami privlačne, je to pač tvoje mnenje. Neumna in smešna pa je tvoja primerjava z moškimi, za katere itak veljajo druga merila kot za ženske.
Moji piškoti te motijo? Pa jih ne glej… Občuduj svoje dlake naprimer, tiste gotovo ne delujejo ceneno in plastično?…
Moti me ne, če vidim žensko s kosmatimi nogami. Njen problem. Je pa lepše videti gladke noge.
Tudi lepše je videti, če ne visijo šlauhi čez hlače , ali če taka oseba ne nosi zelo oprijetih majčk.
Če bi lahko izbirala, kaj je manj lepo, bi se odločila za slednje. Sicer pa, vsaka ima ogledalo doma. Če ji je všeč, kar ogledalo pokaže, je to njena odločitev t.j. okus.
Forum je zaprt za komentiranje.