Poletna avanturca
Je res narobe da procenemu Moskemu z otroci poleti zapase zamenjati cvet?
Pac poleti Hormoni norijo Imam 35 let sportnik in ne da doma ne dobim ampak po 12 letih postaja malo monotono, sam pa res rad eksperentiram ( tudi s svojo drago ) . Vcasih sva v naravi dostikrat zdaj pa se njej ne ljubi meni pa tisti Adrenalin da te nekdo vidi rajca 🙂 … pozna kdo mogoce tudi kasn dobr plac?
deki77, 07.07.2021 ob 00:25
Je res narobe da procenemu Moskemu z otroci poleti zapase zamenjati cvet?
Pac poleti Hormoni norijo Imam 35 let sportnik in ne da doma ne dobim ampak po 12 letih postaja malo monotono, sam pa res rad eksperentiram ( tudi s svojo drago ) . Vcasih sva v naravi dostikrat zdaj pa se njej ne ljubi meni pa tisti Adrenalin da te nekdo vidi rajca 🙂 … pozna kdo mogoce tudi kasn dobr plac?
Če se tvoji ženski ‘ne ljubi’, je razlog v tebi … ženski, ki ima pravega moškega ob sebi, se vedno ljubi. Pač nisi pravi moški.
Kritizirat je najlazje , nobena ni probala z mano da lahko trdi , da sm slab ali pa dober ljubimec…
Mogoce sm nesposoben , ali pa sem tak,ki bi ti tja pod nogami Stresel…
Sexava ne enkrat na mesec kot nekatere ,ki so tu gor glasne.. point je da rabim Adrenalin, ki manjka pri otrokih in delu redko kdaj najdeva sploh da greva kam sama skupaj in potem je tako…in ko imava cas se potem posexava doma ,kajti otroke nemores same pustiti ,da se cuvajo ali? Mislim ,ce jih ve potem lahko recemo kasno o vasi slabi vzgoji hm..?!?!
Forum je zaprt za komentiranje.