Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Poletje – kam ugodno (ne Hrvaška)

Poletje – kam ugodno (ne Hrvaška)

Gledam malo last minute ponudbe tujih agencij in vidim, da se najdejo zelo ugodne (za maj recimo).

Midva bi šla nekam (konec) junija, ker je ceneje kot v glavni sezoni – tudi last minute varianta. Je bil kdo recimo lani kje v Španiji, Turčiji… in bi zaupal za koliko €? Na Hrvaško ne greva, tako da me to ne zanima. Tudi Egipt in Tunizija najbrž letos ne bi prišla v poštev, zaradi vsega kar se je dogajalo.

Recimo Španija naju zanima – če bo npr. kakšna ugodna ponudba za Mallorco.

Še kakšen predlog?

Lepo prosim za kakšno okvirno ceno, ki ste jo lani plačali za 2 ter kaj je vključevala.

Hvala in lp.

bila 2 leti nazaj v avgustu-Playa de Palma,hotel Geminis
cene primerljive nasim,14dnix2osebi tam cca 1900eu,polpenzion,hrana super,plaze tudi-priporocam,letos gremo spet s prijatelji avgusta-svetujem rent a car-cca 150eu/7dni!!.
Turčija-Kemer,tudi super,lepe plaže,hrana super,cene niso hude-7dnix2 osebi tam cca1100eu-polpenzion-poskusi pipo z konjakom:)))
Lahko da bodo cene letos višje ravno zaradi tega kar se je dogajalo v Egiptu-mi smo bili lani malo preden se je vse skupaj začelo,pa prijeten dopust,lp
ali pa Grčija-Santorini,bila 4leta nazaj,nočitev z zajtrkom za last minute varianto sem dala samo 490eu/osebo,so pa cene kar navite,sva jedla v malih gostilnicah ceneje in bolje kot pa v neki hi-rest.,svetujem rent a skuter ker je mali otok,ga celega brez problema prevoziš-cca80eu/7dni…
upam da sem vsaj malo pomagala:))

Najlepša hvala, ker si se oglasila!!! In seveda za vse napisano! 🙂

Saj bom spremljala ponudbe, me je pa zanimalo kakšno mnenje iz prve roke. Tako da sem ti hvaležna.

lep pozdrav.

seveda-ni kaj,lp:))

Čekiraj odklop. Po moje je najcenejša (poleg Tunizije) prav Mallorca, pa mogoče še Menorca, Turčija. Sam kolikor sem videla na Mallorci/Menorci prakticirajo bolj apartmaje z nočitvijo, ponekod je še zajtrk vključen. Če hočeš pa polpenzion se pa cena tudi kar dvigne in to tako zelo, da pomoje ne moreš toliko denarja zapravit, če hodiš jest v restavracije. No pač, odvisno na kakšno ponudbo naletiš, zato pa začni čekirati Odklop.

To sem tudi razmišljala, ker so res večinoma apartmaji. Pa saj če bi bila ugodna ponudba, bi vzela tudi app, hrana ni pogoj.

Sem pa včeraj videla ponudbo (za maj!) 7 dni, pol, polet iz Graza, hotel 3* za 293€ na osebo. Ne vem pa koliko višje so cene junija.

Hvala!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close