Najdi forum

polet z balonom

Ne vem ravno, v katerem forumu bi bilo primerno da to vprašanja postavim, zato bom poskusla kar tu. In sicer, fantu bi rada za RD podarila polet z balonom in me zanima če ima kdo že izkušnje s tem – mi priporočate s kom naj letiva, mogoče kakšne so cene, kvaliteta…

Najlepša hvala

Hoj, mi smo leteli konec marca in bi ponovila, če nebi bilo kar drago.
Še najbolj ugodno je imel Rado 18.000 na osebo.Če te zanima no problem, ti bom dala tel.št.

Trenutno poteka akcija v merkurju, se ti splača ker je cena poleta znižana iz 22 tisoc na 15 tisoč.

Lep pozdra,
T.

Midva sva letela z Balonarskim društvom Celje. Bilo je super, natančne cene sicer ne vem, ker je bilo darilo, mislim pa da je bilo cca . 20.000 SIT na osebo. Zelo lepo doživetje!

pokliči na radio hit – tam vsako sredo uresničijo nekomu željo za rojstni dan – največkrat je to polet z balonom. imajo pač reklamno akcijo in to nudijo zastonj. ti vse kar moraš rečt je, da je to velika želja tvojega fanta. na rojstni dan ga bodo poklicali in presenetili. tako so nardili tudi moji mami in meni… je pa ful fajn in ziher ti ne bo žal… pa še prišparaš zraven in lahko kaj še zraven kupiš:)

lp,
b.

Živio!

To pomeni, da greš kar v Merkur trgovino in tam urediš vso stvar? Ali morda moraš imeti njihovo kartico? Hvala za dodatne informacije.

LP, Tina

Greš v trgovino Merkur s seboj imaš njihovo kartico, plačaš in to je to. Lahko pogledaš na njihovo
spletno stran vrjetno boš tam dobila več informacij.

Lep pozdrav,
T.

Ja tako je in merkur balon upravlja Rado.

Hvala vam vsem!!
Sem šla danes v Merkur in vzela darilni bon za polet z balonom -stane 15.000 , zraven pa se dobi še kozarec za nazdravit :-). To je res najugodnejša varianta, saj sem klicala na par društev in se cene gibljejo med 20 – 27 tisoč/ na osebo.
Edino kar je slabo pri vsem tem je to, da morajo biti za polet prijavljeni najmanj štirje. Ampak mislim da se bo tudi to lepo rešilo 🙂

Lp vsem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close