Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev pol. delovni čas in zavod za zapos.

pol. delovni čas in zavod za zapos.

Živjo.

A je možno, da je oseba za 4 ure zaposlena in za 4 ure na zavodu?
Lp,b.

Je možno, če si prejemnik nadomestila.
Za 4 ure dobiš plačo od delodajalca, razliko od zavoda. Vendar samo za čas pravice prejemanja nadomestila.

Če nisi prejemnik, potem se lahko zaposliš za 4 ure, razliko do polne pokojninske delovne dobe si plačuješ sama.

Če delaš napr. 8 ur in te podjetje opredeli kot teh. višek in greš
4 ure na Zavod, 4 ure pa še vedno delaš, ti na Zavodu ne pripada nič
nadomestila za brezposelnost. Se šteje, da si v del. razmerju. Nadomestilo pa pripada samo brezposelnim osebam.

Jaz sem bila prejemnik nadomestila na zavodu, ko sem dobila zaposlitev za polovični delovni čas.
4 ure sem bila zaposlena – dobivala plačo, 4 ure sem dobivala nadomestilo iz zavoda do konca izteka pravice do nadomestila.

V bistvu se meni obeta 1. služba za pol. delovni čas. Do sedaj sem bila na zavodu in nisem prejemala nobenega nadomestila. A morda kdo ve, koliko je (približno) za doplačat , da se šteje kot polni delovni čas za pokojninsko?

Jaz sem bila prejemnik nadomestila na zavodu, ko sem dobila zaposlitev za polovični delovni čas.
4 ure sem bila zaposlena – dobivala plačo, 4 ure sem dobivala nadomestilo iz zavoda do konca izteka pravice do nadomestila.[/quote]

Jaz pa sem imela polno zaposlitev za nedoločen čas in sem postala tehnološki višek za polovični delovni čas, polovico pa sem obdržala za nedoločen čas in so na zavodu rekli, da mi nič ne pripada, ker imam zaposlitev.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close