pokvarjene gobe v gostilni
Mene pa zanima kaj lahko naredim v primeru, da sem v gostilni jedel gobovo juho, ki je bila verjetno parkrat pogreta in sem moral z rešilcem na urgenco (na izpiranje želodca) zaradi vrtoglavice slabosti in drugih znakov te “zastrupitve”. Ko smo takoj poklicali v gostilno, da bi jim sporočili, naj ne strežejo več te juhe smo dobili dobesedno tak odgovor da nas je “vrglo”. Namesto da bi se opravičil, je natakar odgovoril samo ja ja v smislu “in kaj potem”…Če bi se natakar vsaj opravičil in zagotovil da bodo zavrgli tisto juho (ki je bila skuhana iz gob, ki so bile zmrznjene-rekel natakar) bi bilo vse OK, tako pa…ne vem kaj naj naredim?Ali naj jim naredim malo antireklame ali naj zahtevam odškodnino, ki bi jo lahko namenil v humanitarne namene, saj hočem samo popraviti nekorektnost uslužbencev te gostilne in nočem s tem služiti…
LP
Sama sem imela podobne izkusne z eno picerijo, ni bilo tako hudo kot pri tebi, vendar vseeno. Polkicala sem inspektorja, ki je opravil pregled v piceriji – higiena pod minimumom -dobili so kazen. Pa mene tja nikoli vec.Lahko pa nam poves kje se ti je to zgodilo, da ne bomo kdaj se mi zavili v to gostilno.
Ali se sme pogrevati špinačo? Oziroma, kaj se nesme. martin je pisal/pisala:
>
> Mene pa zanima kaj lahko naredim v primeru, da sem v gostilni
> jedel gobovo juho, ki je bila verjetno parkrat pogreta in sem
> moral z rešilcem na urgenco (na izpiranje želodca) zaradi
> vrtoglavice slabosti in drugih znakov te “zastrupitve”. Ko
> smo takoj poklicali v gostilno, da bi jim sporočili, naj ne
> strežejo več te juhe smo dobili dobesedno tak odgovor da nas
> je “vrglo”. Namesto da bi se opravičil, je natakar odgovoril
> samo ja ja v smislu “in kaj potem”…Če bi se natakar vsaj
> opravičil in zagotovil da bodo zavrgli tisto juho (ki je bila
> skuhana iz gob, ki so bile zmrznjene-rekel natakar) bi bilo
> vse OK, tako pa…ne vem kaj naj naredim?Ali naj jim naredim
> malo antireklame ali naj zahtevam odškodnino, ki bi jo lahko
> namenil v humanitarne namene, saj hočem samo popraviti
> nekorektnost uslužbencev te gostilne in nočem s tem služiti…
> LP
Forum je zaprt za komentiranje.