Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pokvarjen vibro

Pokvarjen vibro

S fantom imava en majčken problemček. Kupil mi je darilo – vibrator in ker sva ga mogla sprobati, sva šla ‘na juriš’. Ampak vibro je med uporabo crknil. Pa sploh nisva nič takega počela (pač tisto, kar se od vibrota pričakuje). Prvo sva mislila, da so baterije fuč, ampak niso. Kaj naj pa zdaj, a mislite, da bodo upoštevali reklamacijo? 30.000 sit pa vseeno ni malo.
Radi se imejte.

Je dobu garancijski list 🙂 zihr si bla preveč nad njim navdušena,tko da se te je ustrašu ;))

A fant ga nima več, da zadevo dokonča?

Če še ima račun, takoj nazaj v trgovino z njim.

Kdo ti bo pa vzel rabljen vibrator nazaj,ha,haa.Ali te tvoj ne obdela dobro?

Joj kakšne neumnosti kvasite eni – “te tvoj ne obdela dobro”!! Dokler ne sprobaš nekaj boljšega, tudi ne veš da obstaja. To bi pa že lahko vedeli.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Uaau pameten poba tale marko.

Madonca, vibro za 30 000 :))
Dobro, da je moj za manj kot 30 000 :)) ob večkratni uporabi še cel!

Šrauf, me zanima, kaj bosta vidva z bejbo po rojstvu otroka. Midva sva se pač odločila za vibrota, ker drugače meni ni prišlo. V bistvu, me pa sploh ne zanima, kako boš šele trpel…

LP in radi se imejte še naprej!

bože, bože kam to vodi -pa še fant ti kupuje!

mislim da boš morala imeti ti pri njem kar oring predigro…če pa če ne gre pa uporabita nekaj naravnega..napr. banano veš bolj romantično in strastno bo ….

Jaki, moj Jaki…
namen mojega posta ni bil, da bom dobila nasvete, kako naj s partnerjem (ali sama) rešujem nastalo situacijo, ampak, da bi dobila odgovor na moje vprašanje. Tudi sama se sprašujem, če bodo zamenjali vibrota?!?
Sicer pa hvala za nasvet, ampak ga ne bom upoštevala. Lahko da bo komu drugemu prišel bolj prav!

jaki, a si mal za časom ali veš za kakšne posebne banane, ki vibrirajo?
:0))))

lep dan!

Po mojem ga nesi nazaj, ker ti ga morajo zamenjati, če je crknil že ob 1. uporabi. Jst bi ga sigurno.;)
Pa lep dan ti želim Metoda,
Kejka

Kaj ste pametni, nej pa zagrozi da se bo obrnala na urad za pravice potrošnikov. Če je crknu ob prvi uporabi je očitno zanič in ga morajo zamenjat.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close