Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pokvarjen Slo turizem

Pokvarjen Slo turizem

Sem govoril s nekaj tujci ki so bili pri nas na par dnevnem dpustu (nato so itak sli naprej na Hr,kotvsi taki). Ampak…rekli so,da zaradi vseh teh socialnih turistov (beri boni) se ne bodo nikoli vec vrnili v Slovenijo.
Ti boni so POKVARILI turizem v Sloveniji! To je DEJSTVO!

Bemti hotele s pet zvezde, če ne moreš kuhat fižol v soba!

Mi smo imeli lani na bone v Sloveniji tudi slabo izkušnjo, zato ker te ponudniki nategnejo kjer je le možno. Letos bodo boni šli povsod drugod samo v slovenski turizem ne.

Lani je imel marsikdo, ki je dopustoval na slovenski obali marsikaj videt. Kup ciganov v hotelih in kampih, njihovo pravo obnašanje in kulturo. Toliko, da lj. gospoda, ki jih zagovarja zaveže jezik preden kaj zine o nestrpnosti. Veliko več pa vam lahko povedo delavci v hotelih.

Odgovor na objavo uporabnika
Slabi ponutniki, 26.07.2021 ob 14:09

Mi smo imeli lani na bone v Sloveniji tudi slabo izkušnjo, zato ker te ponudniki nategnejo kjer je le možno. Letos bodo boni šli povsod drugod samo v slovenski turizem ne.

Vas nategnejo tudi brez bonov. Tipicen Slovenec vidi vsepovsod zarote in krivice.

Pokvarjen Slo turizem, 26.07.2021 ob 13:43

Sem govoril s nekaj tujci ki so bili pri nas na par dnevnem dpustu (nato so itak sli naprej na Hr,kotvsi taki). Ampak…rekli so,da zaradi vseh teh socialnih turistov (beri boni) se ne bodo nikoli vec vrnili v Slovenijo.
Ti boni so POKVARILI turizem v Sloveniji! To je DEJSTVO!

Ja seveda da ne bojo več v Slovenijo prišli zaradi slabe izkušnje, če so pa tokrat te naše slovenske primitivne vzhodno evropske, balkanske majmunčine od slovencev zasedle hotele.

Sami pa pišejo, da ne bi dovolili hčerki da se poroči z južnakom ali pa jih moti, da se pri poročilih preveč poroča o bivših jugoslovanskih državah. Kot da bi bli nekaj več! Ha ha ha

Tujci jih pa majo za največje sranje od sranja

Saj je malo res, zato je bolje it konec sezone, ko se vse spuca. Pa ne vem, a jadrnice in čolne se da tudi najet na bone? Prejšnji teden sem bil na obali in je iz obale izgledalo kot da je marina sredi morja, nobenega miru, parkrat sem bil na divji plaži ob desetih zvečer in z morja se je slišalo samo dretje, pijansko petje in glasna muzika. Na našo obalo razen izven sezone res ni za hodit.

izvensezone, 26.07.2021 ob 17:51

Saj je malo res, zato je bolje it konec sezone, ko se vse spuca. Pa ne vem, a jadrnice in čolne se da tudi najet na bone? Prejšnji teden sem bil na obali in je iz obale izgledalo kot da je marina sredi morja, nobenega miru, parkrat sem bil na divji plaži ob desetih zvečer in z morja se je slišalo samo dretje, pijansko petje in glasna muzika. Na našo obalo razen izven sezone res ni za hodit.

Ma ja, čisti balkanski primitivizem, pa naj kdo reče, da so slovenci kaj drugačni od tajužnih.

Očalarka, 26.07.2021 ob 19:14

Ma ja, čisti balkanski primitivizem, pa naj kdo reče, da so slovenci kaj drugačni od tajužnih.

Kot bi jaz to zapisal. Presenetljivo je kako zelo se hočejo slovenci distancirati od balkana. Morda zato, ker v vseh teh stvareh, ki jih sovražijo pri balkanu prepoznajo sami pri sebi?

In potem se kur.bice slovenske vzhodnoevropske slinijo Zahodno evropejcem in nemcem pa se fine delajo, Zahodnoevropejci pa se jim režijo za hrbtom.

eni pa res nasedete vsaki izmišljeni temi. oziroma očitno nekateri pač samo čakajo, da pljuvajo sami po sebi, čeprav domnevam, da so v glavnem tisti, ki so prišli v Slovenijo gastarbajtat, pa jim malo ponos trpi.

mijav mijav, 27.07.2021 ob 10:42

eni pa res nasedete vsaki izmišljeni temi. oziroma očitno nekateri pač samo čakajo, da pljuvajo sami po sebi, čeprav domnevam, da so v glavnem tisti, ki so prišli v Slovenijo gastarbajtat, pa jim malo ponos trpi.

Ne zgoraj napisano so samo moja opažanja, kako zahodnjaki opazijo, ko se jim hoče slovenska ku.rbica prisliniti in kako presrečno gleda, ko se jo kot malega kužka potrplja po glavi in se jim reče, da je Slovenija lepa.

Ker take hlapčevske kur.bice to rabijo, saj jim je njihovo samozavest vzelo to, da so bile pol stoletja pod Jugoslavijo in ker je za prodane kur.bice to kar rečejo zahodnjaki sveto in zahodnjaki so govorili o Jugoslaviji grdo so zato so kur.bice nesamozavestne in se počutijo manjvredne. Hlapec pa rabi pohvalo gospodarja.

Žal mi je zate da za veseli deceber(takrat se je pomp na cel mesec raztegnilo) v Jugoslaviji ni vaša družina živela v Ljubljani in da nisi dobila 15 daril.

kokoši, 27.07.2021 ob 10:53

Ne zgoraj napisano so samo moja opažanja, kako zahodnjaki opazijo, ko se jim hoče slovenska ku.rbica prisliniti in kako presrečno gleda, ko se jo kot malega kužka potrplja po glavi in se jim reče, da je Slovenija lepa.

Ker take hlapčevske kur.bice to rabijo, saj jim je njihovo samozavest vzelo to, da so bile pol stoletja pod Jugoslavijo in ker je za prodane kur.bice to kar rečejo zahodnjaki sveto in zahodnjaki so govorili o Jugoslaviji grdo so zato so kur.bice nesamozavestne in se počutijo manjvredne. Hlapec pa rabi pohvalo gospodarja.

Žal mi je zate da za veseli deceber(takrat se je pomp na cel mesec raztegnilo) v Jugoslaviji ni vaša družina živela v Ljubljani in da nisi dobila 15 daril.

kakor da je tebi to kaj pomagalo. Mogoče bi morali tvoji sorodniki več vlagati v odnose kot v darila, pa bi bilo bolje. Pa si očetu povedal, kaj si?

:)))) 15 daril v Jugoslaviji!| Da,a vprasaj se kaksna “darila”! Cokoladico,piskote,kavo in vse ostalo kar v Jugi se ni dalo dobit celo leto!
Danes samo 1 darilo stane vec kot 150 tvojih Jugo daril.
Lani sem mojemu dal Playstation in Iphone. Vec kot to kar ti zasluzis v 3 mesecih! Sedaj razumes razliko s tvojimi 15 jugo darili? :))))

mijav mijav, 27.07.2021 ob 11:02

kakor da je tebi to kaj pomagalo. Mogoče bi morali tvoji sorodniki več vlagati v odnose kot v darila, pa bi bilo bolje. Pa si očetu povedal, kaj si?

“mijav mijav”,

Zgrešila si smisel. če je tebi bilo v Jugoslaviji slabo, to ne pomeni da je bilo vsem. Nekateri pogrešajo luksuz preteklih časov.

To pa da smisel decembrskih praznikov ni pomp in draga darila ampak odnosi in družina pa so novodobne neumnosti. V jugoslaviji pa je bil ta čas čaroben, barvit in luksuzen, ne pa siv, asketski in brezbarven kot danes.

kokoši, 27.07.2021 ob 11:44

“mijav mijav”,

Zgrešila si smisel. če je tebi bilo v Jugoslaviji slabo, to ne pomeni da je bilo vsem. Nekateri pogrešajo luksuz preteklih časov.

To pa da smisel decembrskih praznikov ni pomp in draga darila ampak odnosi in družina pa so novodobne neumnosti. V jugoslaviji pa je bil ta čas čaroben, barvit in luksuzen, ne pa siv, asketski in brezbarven kot danes.

tema je o nečem drugem. Torej kaj pravi ata ?

Anonimno 4935, 27.07.2021 ob 11:23

:)))) 15 daril v Jugoslaviji!| Da,a vprasaj se kaksna “darila”! Cokoladico,piskote,kavo in vse ostalo kar v Jugi se ni dalo dobit celo leto!
Danes samo 1 darilo stane vec kot 150 tvojih Jugo daril.
Lani sem mojemu dal Playstation in Iphone. Vec kot to kar ti zasluzis v 3 mesecih! Sedaj razumes razliko s tvojimi 15 jugo darili? :))))

Anonimno4935,

ej a ti slučajno nisi niti živel v Jugoslaviji?

Govorimo o konkretnih, darilih ki so jih dobivali otroci v 80ih letih(in 70ih).

O videorekorderjih in računalnikih. Tako kot če bi Playstatione in Gameboye izumili 10 let prej v 80ih, bi bila pač to tipična darila v času Jugoslavije.

kokoši, 27.07.2021 ob 11:49

Anonimno4935,

ej a ti slučajno nisi niti živel v Jugoslaviji?

Govorimo o konkretnih, darilih ki so jih dobivali otroci v 80ih letih(in 70ih).

O videorekorderjih in računalnikih. Tako kot če bi Playstatione in Gameboye izumili 10 let prej v 80ih, bi bila pač to tipična darila v času Jugoslavije.

HEheheh jaz sem zivel v JUgi in dalec od tega,da bio darila predstavljala Gameboy,racunalnike,itd!
Ce si hotel kaj od tega,si kot prvo moral v Italijo ali v Avstrijo in za to dat par letno placo.

Kot drugo…Bozica se ni praznovalo. Vsaj uradno ne in ves dobro zakaj.
NIKOLI VEC JUGE!Hvala Bogu!

Tudi jaz sem zivel v Jugoslaviji in nimam pojma o katerih 15 racunalnikuh na leto,itd ta zgoraj pise…. Dobivali smo kaksno cokoladico,rokavice,kapo,itd.

Sandi685, 27.07.2021 ob 12:09

HEheheh jaz sem zivel v JUgi in dalec od tega,da bio darila predstavljala Gameboy,racunalnike,itd!
Ce si hotel kaj od tega,si kot prvo moral v Italijo ali v Avstrijo in za to dat par letno placo.

Kot drugo…Bozica se ni praznovalo. Vsaj uradno ne in ves dobro zakaj.
NIKOLI VEC JUGE!Hvala Bogu!

Vsi s svojimi zabitimi odgovori dokazujete, da nimate pojma.

PRVIČ: Razloži zakaj je komunistična partija voščila po televiziji, radiju božič če se ga ni praznovalo???

DRUGIČ: Gembojev in Playstationov nisi mogel dobiti, če pa so v splošno uporabo prišli, šele ko je bilo Juge konec. Preberi bolj natančno, kaj pišem. Je imelo pa leta 81 že čez 300.ooo morda 400.000 slovencev v lasti videorekorder, računalnike so pozneje tudi mnogo kupovali. Bila so to tipična darila za otroke, najstnike. Če bi pa v 80ih izumili Playstatione in GameBoye bi pa pač to bila tipična darila za otroke v Jugi. Popolnoma logično.

Nisem vam jaz kriv če ste bili kmetavzarji, ki niste živeli v Ljubljani takrat. Ali pa še bolj vrjetno ste napumpani mladi, ki so vam vaši razvajeni starši predtavili lažno sliko o Jugoslaviji.

Božič je prvič po radiu javno voščil Alojzij Šuštar in to leta 1986, se pravi 5 let preden je juga šla cugrunt. Omogočil pa je to Jože Smole, ki se ga je zato prijel vzdevek Božiček.

Prej pa je to bilo incognito.

Ne more pa peteh iz svoje kože, že takrat je očitno bil navdušen nad bleščavo, kičem, v glavnem ne verjamem čisto, da mu pride parade niso pri srcu kot pravi in ves ta kič.

kokoši, 27.07.2021 ob 12:29

Vsi s svojimi zabitimi odgovori dokazujete, da nimate pojma.

PRVIČ: Razloži zakaj je komunistična partija voščila po televiziji, radiju božič če se ga ni praznovalo???

DRUGIČ: Gembojev in Playstationov nisi mogel dobiti, če pa so v splošno uporabo prišli, šele ko je bilo Juge konec. Preberi bolj natančno, kaj pišem. Je imelo pa leta 81 že čez 300.ooo morda 400.000 slovencev v lasti videorekorder, računalnike so pozneje tudi mnogo kupovali. Bila so to tipična darila za otroke, najstnike. Če bi pa v 80ih izumili Playstatione in GameBoye bi pa pač to bila tipična darila za otroke v Jugi. Popolnoma logično.

Nisem vam jaz kriv če ste bili kmetavzarji, ki niste živeli v Ljubljani takrat. Ali pa še bolj vrjetno ste napumpani mladi, ki so vam vaši razvajeni starši predtavili lažno sliko o Jugoslaviji.

muahahahahahahaha se en Jugo-sanjac.
V Jugi smo imeli prazne police,bencin ne bone, avto pa smo lahko vozili samo v parnih ali neparnih dnevih. Ce smo hoteli kaj vec..karkoli…smo morali na zahod.
Ce pa kaj nam ni bilo vsec in smo na glas povedali,smo sli na “pocitnice” na Goli otok. Res lepo.Ni kaj!

Hilda, 27.07.2021 ob 12:39

muahahahahahahaha se en Jugo-sanjac.
V Jugi smo imeli prazne police,bencin ne bone, avto pa smo lahko vozili samo v parnih ali neparnih dnevih. Ce smo hoteli kaj vec..karkoli…smo morali na zahod.
Ce pa kaj nam ni bilo vsec in smo na glas povedali,smo sli na “pocitnice” na Goli otok. Res lepo.Ni kaj!

Hilda”,

Joj še en runkelj babji, pa kaj se lažeš, če sploh živela nisi takrat. A ti sploh veš kok debilno izpadeš kot oseba brez lastne osebnosti, ki ne razmišlja z lastno glavo in, ki je napumpana od lažnivih ljudi kakšno je bilo živlenje takrat. Tok kot jambrajo slovenci danes so tudi včasih! In od teh lažnivcev razvajenih poslušaš izkrivlanje zgodovine. Ja itak ni bilo v lokalih kave. Seveda je bila. Zgodilo pa se je da jo je gdaj zmanjkalo pa so bili pol gnoji jezni, ker je niso mogli pred službo spiti in se usrati. Glede parnih neparnih se je šlo Milkino pogruntavščino in šlo se je za določeno krizo. Ti pa govoriš kot da je nasplošno bilo tako celo Jugoslavijo. Kera budala te je šla vse to nalagat?

KOt je tudi dejstvo, da smo že leta 81 imeli okoli 400.000 videorekorderjev. Še kakšno zahodno državo bi našel, ki jih je imela manj na prebivalstvo.

Goli otok? Lažnivka! Veš koga so PONAVADI tja zapirali? KOMUNISTE. Zdaj mi pa naj to gdo razloži, najbolje un genij, ki je trdil, da božiča v jugoslaviji ni bilo.

“leta 81 imeli okoli 400.000 videorekorderjev”

Zanimiv podatek. Lahko tudi to dokazes s kaksnim virom? LP

Anonimno 4043, 27.07.2021 ob 12:53

“leta 81 imeli okoli 400.000 videorekorderjev”

Zanimiv podatek. Lahko tudi to dokazes s kaksnim virom? LP

Ne bo,ker tega podatka ni. 400.000 aahahhahahahahah
V Jugi se elektrike doma ni imelo 400K ljudi!

A ne vidis,da se stalno nekaj izmisljuje in ko ga vprasas za vir…izgine?

Hmmm…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close