Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija pokvajren disk na lep topu

pokvajren disk na lep topu

hej,

na 3 leta starem prenosnem računalniku HP se mi je pokvaril disk in me zanima a bi se ga splačalo povpraviit (ker drugače je za tiste čase bil zelo dober prenosnik) in če kdo pozna koga, ki bi to delal?

LEPA HVALA!

…. disk bom kupila….
šla je tudi matična, se bi splačal to popravljat in kje?

Imaš toliko tehničnega znanja, da znaš diagnosticirati napake na računalniku, šla bi celo kupit nove dele, ne veš pa kje je pa pooblaščeni servis za HP? Nekaj googlanja pokaže rezultat na http://www.enaa.com/seznamServisov.asp?znamka=1&kraj=&izdajatelj=&submit1=I%9A%E8i Sicer mora biti seznam servisov priložen pračunalniku.

Vsekakor ti pri tej vrsti opreme odsvetujem iskanje serviserja po načinu znančevega znanca oz. če kdo pozna serviserja, kontaktiraj pooblaščeni servis.

Ali si prepričana, da sta šla in disk in matična? Kaj je vzrok? Kladivo, kaliber 7,62? Ali gre morda za kaj bolj trivialnega, npr. virus ali pokvarjeno stikalo za vklop. Zaupaj nam še model laptopa pa ti bomo lažje svetovali, če se ga splača popravljati, takole na oko bi rekel, da se v tri leta star mlinček še vedno splača vlagati.

hehe lol 🙂 toliko sem se pa že pozanimala kaj je narobe z računalnikom!!!

vem, da je disk šel, ker mi ga je pogledal serviser…
in matična je prav tako šla – rač. se ne prižge več, tudi to je potrdil, vendar matične ne zna popraviti…
Svetoval mi je le naj kupim disk… in se pozanimam za matično…

model: Acer aspire 5100 ne Hp :)))

P.S. nažalost nisem prevelika poznavalka teh računalniških zavdev!

kaj je pa kaliber in kladivo pa nažalost ločim 😛

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close