Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek pokrovi od sveč- svašta!

pokrovi od sveč- svašta!

v Tušu sem kupila par nagrobnih sveč, pridem na britof, hočem prižgat, dam dol pokrovček…na njegovi notranji strani pa reklama: OŽUJSKO PIVO!!!

pa da jih ni sram, mislim kam vse se bodo še spravili reklame popat, še na wc papir naj vse natisnejo, da človek ne bo imel miru niti ko bo šel srat brez da bi ga nekdo posiljeval z reklamo! Res se mi zdi skrajno neokusno!!

🙂 lol

mani se je zdela fora, ko sva z mamo na pokopališču pod zgoreno svečo našli vizitko in letak nekega kamnoseka.

Pozdravljeni!
To kar se ti je zgodilo s pokrovčkom od sveče ni reklama pač pa se za “piksne” od ožujskega uporablja tak material . Verjetno je bilo pri tisku kakšna napaka pa so prodali kot odpadek, za pokrove pa je čisto v redu (material mislim – ne reklama). Take finte znižujejo ceno in zvišujejo dobiček proizvajalcu sveč oz. pokrovčkov. Verjamem pa da ni “okusno” ko kaj takega vidiš na pokopališču!
LP
horus

tudi jaz menim tako kot horus, to ni reklama.

Ha ha ha ha ha. Jaz sem pa prav ZA to, da se reklame tiskajo na WC papir. Vse v skladu z našim pregovorom, da LEPA BESEDA LEPO MESTO NAJDE, ha ha ha ha.

Dobra reklama bi bila na wc papirju, pa veste zakaj je ni? zato ker nobena firma ne želi da si z njihovim imenom rit brišeš

Bwahahahahaha.. dame… sem se nasmejala do solz :)))))) to niso reklame, ampak to je reciklirana pločevina!

Ojla

Ja kia imaš prav. V končni fazi pa mene reklama na pokrovčku ne moti, saj je itak na notranji strani in se jo ne vidi. (nobenga še nisem videl, da bi hodil po grobovih in gledal pod pokrovčki)

LP Medo 1

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close