Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Pokojninska reforma-preberite in razmislite

Pokojninska reforma-preberite in razmislite

Me zanima samo to, ali boš čez to isto reformo udrihal tudi čez dve leti, ko jo bo predlagal SDS in Janša? To je vse. Ne, ne boš udrihal, naenkrat bo čudovita in več kot potrebna.

“pismo rosno”, še en dokaz, kako sicer znaš brati, a ne razumeš, kaj bereš. A sem jaz mogoče udrihal čez reformo ? Ne še.

Udrihal sem čez rdeče dušebrižnike (politkomisarje v armaniju), ki začnejo takoj (ko preberejo nekaj, kar bi lahko škodilo ugledu rdeče zvezde) udrihati čez SDS in JJ samo zato, da bi čimprej spremenili nit obravnavane teme.

Ker se bojijo kot hudič, da bi se pokazala resnica, to je, da so na oblasti (ne več dolgo) povsem nesposobni kljukci, ki nam govno prodajajo kot zdravilno blato. In večina vas še verjame, da je to res.

Tudi čez reformo si ti udirhal. Ne ravno v tej temi, ampak si. Seveda pa ti je lažje pisati argumente proti reformi (če si že proti in imaš pravico biti proti) srati o rdečih dušebrižnikih, paradajzarjih, potomcih komunistov plus še tisoč drugih izrazov, ki jih uporabljaš redno.

In potem, ko bodo vsi trije referendumi padli z ogromno večino proti, se boste zgražali, kako je lahko toliko neumnih v Sloveniji, da ne vidijo, kako jim vlada želi le dobro.

Cesarjeva nova oblačila, morda ?
Kumrovška šola ?
Vzgoja lumpenproletariata ?
Ignoranca ?

Kdo ve, morda vse to skupaj. Ampak pomembno je, da smo lepi.

S teboj je nemogoče debatirati.

Debatirati, ha, ha. Kaj res misliš, da ti debatiraš ?
Debata je po tvojem to, da se vsi strinjamo s tistim, kar ti poveš in ja, seveda, da je proti SDS in JJ. Vse ostalo, kar ni tako, po tvojem ni debata. Tudi vse, česar ne razumeš, po tvoje ni debata.

Zato, ker je iz proračuna (v katerega vplačujemo vsi aktivni državljani) plačan za to, da opravlja delo opozicije, izvoljen je s strani ljudstva in je njegova obveznost do njegovih volilcev in do vseh, ki dajemo v proračun, da opravlja to, za kar je plačan.

Pa saj ga opravlja. Opozarja vlado, da ga vlada serje, preprečuje neustrezne zakone in pomaga koaliciji, da se razgalja v svoji bedi pred ljudstvom. Ojla, ljudje, pa kaj ste vi normalni ? A je sedaj opozicija kriva, da ga pozicija svira in se kaže v vsej svoji nesposobnosti ?

Res narobe svet. Še v Butalah so bolj čili v glavah.

Ta isti zakon, ki ga zdaj preprečuje, bo on dal v parlament čez dve leti. Sto posto.

Ne isti, temveč bistveno boljši zakon.

Bistveno boljši verjetno v tem, da bo ljudem vzel še več pravic. Ker točno tako bo.

Če je zadeva postavljena na referendum, potem pričakujem od opozicije konstruktivno argumentacijo zakaj so proti. Sploh v predreferendumskem obdobju. Nikjer ne pišem, da je opozicija kriva, pišem zakaj je Janšo umestno potegniti ven v tej debati, pa ne samo njega. Sicer pa ko berem tvoje prispevke, ugotavljam, da si funkcionalno nepismen, o tvojih nedoraslih izjavah o “pol pedrih” raje ne bi, pa o tvojem bolestnem prilimavanju na kult osebnosti, kar me preseneča, predvsem, ko berem tvojo antipatijo do komunistov, ker takšnega načina komuniciranja so se posluževali prav slednji, predvsem pa so se obešali na kult osebnosti in iskali sovražnike povsod, kjer je bilo mogoče, da ne govorim o iskanju krivcev za vsako pasjo procesijo. In tukaj so si naši politiki prav edini in neverjetno podobni, zato ne vem kje nekateri vidite levico in desnico.

Slovenijo (napredek, razvoj, …)je zajebal, nihče drug kot:

JANEZ JANŠA

ja…opozicija mora priti z argumenti na dan….ni pa pomembno, da predlagatelj zakona svojih dejanj ne argumentira, temveč v kampanji na žaljiv način oglaša izjave opozicije…to pa je res kumrovška propaganda.

hudo mi je pri duši, ko vidim to veliko zaslepljenost slovencev z rdečo zvezdo….zdajšnji oblasti bi vse odpustili, janezu pa nič…pa to ni enakost.:)

dejstvo pa žal je, da bi janša v krizi definitivno bolje peljal slovenijo naprej, če ne drugega…ker slabše, kot jo pelje borut, je nemogoče…..zajebe vse kar zajebat se da, seveda s svojo konstruktivnostjo, sodelovanjem itd……

narod pomnite…..iz vsake krize so države izšle samo pod trdo roko in ne z demokracijo…..treba je samo paziti, da se trda roka dovolj zgodaj neha.

Hahaha, prijetno je bilo brati, :-)))))

Boste morali še kaj dopisati, čas se izsteka!!! 🙂

hehehehehe….od kdaj odločitve vlade in njeno odgovornost nosi opozicija?????? res ste hecni

WildWind ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Ability is what you're capable of doing. Motivation determines what you do. Attitude determines how well you do it.

This issue needs more consideration. The laws are there for a reason. I don’t know if we can do anything about it.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close