Poklukarjev poziv k enotosti naroda
Se ena manipulativna izjava politika….
Meni takrat nobeden pištole v čelo tiščal, ko sem šla na plebiscit.
Odločila sem se sama, po svoji vesti in pameti.
Res primerjava za Stopiti skupaj, danes to pomeni, prostovoljni mus, glede na njihove napovedi.
Cel Svet je v tej mafiji, samo denar, moč, laži, prikrivanje resnice, sprenevedanje, grožnje, kriminal posebnega kova, razlike med ljudmi…
In to bi naj bil poziv k enotnosti kot leta 90.
Vsak dan kaj novega.
Poklukar je navaden fašist, STOPITE SKUPAJ IN SE CEPITE s tem strupom se cepi ti in tvoja familija, lažnivec, rajši povej Slovencem, da PCR test nič ne pove- nič ne dokaže, zato so ga v ZDA vrgli v smeti, ti Poklukar ga pa še kar naprej teroriziraš ljudi z njim, da lahko lažete ljudem- ZDRAVIM LJUDEM LAŽETE DA SO BOLNI, prekleti prasci fašistični!!
Leta 1972 smo tudi imeli narodno enotnost, ko so se v Srbiji pojavile črne koze. V samo enem tednu se je cepilo preko 1.6 milijona Slovencev, pa čeprav so bili skoraj vsi že cepljeni v otroštvu. Danes pač ni za pričakovat razsodnosti od facebook mamic, ki so zaljubljene v svojega sončka in vseh ostalih genijev, ki nasedajo teorijam zarote.
1972 je bil lockdown samo 2 meseca, ker so se ga vsi držali. Leta 1979 pa je bila bolezen dokončno izkoreninjena. Danes bi ob takem virusu ljudje cepali kot muhe, ker ste nekateri pač nerazsodni in vam manjka malo zdrave kmečke pameti.
Zdaj, po 30 letih, ko so pokradli, vse, kar se je dalo, pozivajo na enotnost naroda, pa ne mislim samo na sds, ampak generalno na cel parlament, oziroma politično sceno. Za projektom covid, se skriva zlom svetovnega gospodarstva, zadrževanje obstoječega stanja, oziroma prioritet. Vse skupaj je velik nateg!
Skupaj proti covidu, 30.07.2021 ob 17:59
Leta 1972 smo tudi imeli narodno enotnost, ko so se v Srbiji pojavile črne koze. V samo enem tednu se je cepilo preko 1.6 milijona Slovencev, pa čeprav so bili skoraj vsi že cepljeni v otroštvu. Danes pač ni za pričakovat razsodnosti od facebook mamic, ki so zaljubljene v svojega sončka in vseh ostalih genijev, ki nasedajo teorijam zarote.
1972 je bil lockdown samo 2 meseca, ker so se ga vsi držali. Leta 1979 pa je bila bolezen dokončno izkoreninjena. Danes bi ob takem virusu ljudje cepali kot muhe, ker ste nekateri pač nerazsodni in vam manjka malo zdrave kmečke pameti.
Debil zmešani primerja črne koze s covid gripo.
Plavi, 30.07.2021 ob 18:05
Zdaj, po 30 letih, ko so pokradli, vse, kar se je dalo, pozivajo na enotnost naroda, pa ne mislim samo na sds, ampak generalno na cel parlament, oziroma politično sceno. Za projektom covid, se skriva zlom svetovnega gospodarstva, zadrževanje obstoječega stanja, oziroma prioritet. Vse skupaj je velik nateg!
Sem se ob tvojem komentarju spomnil, da pa oni so stopili skupaj. Skupaj, da bodo terorizirali narod in ga okradli.
Jebe mi se za ponovno zapiranje, delam v taki branži, ki bo garant delala 365 dni v letu, 24 ur na dan.So preveč škrti, da bi od mene zahtevali, oziroma plačevali cepljenje, oziroma testiranje dvakrat tedensko. Za mene se nič, ne bo spremenilo, samo malo si bom odpočil živce! Vem, da zveni egoistično, vendar , to je današnji svet , gledaj sebe i svoja posla!
go go, 30.07.2021 ob 18:14
Vsi, ki ste živčni zaradi ministrovega poziva: kakorkoli, človek je zdravnik in najbrž malo več ve o boleznih kot mi, ki to nismo. In še nekaj: ne oglašajte se jeseni, ko bomo zaradi vas spet v lock downu.
Če toliko ve o virusu naj pa razloži zakaj ga v cerkvah ni? Zakaj ga za poslovne namene ni?
Me res zanima kako bo obrnil ploščo ko bo v jeseni cel kup pozitivnih cepljenih. Tako kot jih je polno v Avstriji, ki so prišli iz Zrč. A pol bo hotel da stopimo skupaj in se gremo ponovno cepit? Verjetno je utopično pričakovat da bi javno priznal da se je motil.
Plavi, 30.07.2021 ob 19:14
Zapirali bodo tudi v Nemčiji, Angliji, Franciji, Italiji, Španiji, to su tudi države, ki o nečemu odločajo. Slovenija se bo samo priklonila, in poslušala navodila, novo zapiranje je pred vrati!
Pljunek v obraz vsem, ki so jim rekli, da bo vsega konec, samo če se bodo cepili. Vse te države imajo bistveno višjo precepljenost od Slovenije.
Zdravi ne bomo nikoli dopustili, da nam kdorkoli soli pamet o mojem, našem zdravju.
Pa naj bo to sam zdravnik. Sem pač oseba, ki ne tečem za vsak nahod v lekarno.
Lahko pa mi sam G. Pokljuka reče hvala, na meni ni imel nobenih stroškov, karanten, bolniške, ali kakorkoli drugih terjatev iz zdravstva. Ja tako, da mu s ponosom povem, da je možno covid omejiti tudi na način, ki ga on ne želi slišati.
Neprijavljena, 30.07.2021 ob 18:40
Če toliko ve o virusu naj pa razloži zakaj ga v cerkvah ni? Zakaj ga za poslovne namene ni?
Me res zanima kako bo obrnil ploščo ko bo v jeseni cel kup pozitivnih cepljenih. Tako kot jih je polno v Avstriji, ki so prišli iz Zrč. A pol bo hotel da stopimo skupaj in se gremo ponovno cepit? Verjetno je utopično pričakovat da bi javno priznal da se je motil.
Si bodo pač izmislili nov sev.
Se mi pa zdi, da bo ta cirkus trajal, dokler se narod ne zbudi in se zave, da smo že v vojni. A ne v vojni z virusom.
Zaprtastena, 30.07.2021 ob 17:29
Se ena manipulativna izjava politika….
Meni takrat nobeden pištole v čelo tiščal, ko sem šla na plebiscit.
Odločila sem se sama, po svoji vesti in pameti.
Res primerjava za Stopiti skupaj, danes to pomeni, prostovoljni mus, glede na njihove napovedi.
Cel Svet je v tej mafiji, samo denar, moč, laži, prikrivanje resnice, sprenevedanje, grožnje, kriminal posebnega kova, razlike med ljudmi…
In to bi naj bil poziv k enotnosti kot leta 90.
Vsak dan kaj novega.
Forum je zaprt za komentiranje.