Poklukar je povedal
replika neprijavljena, 01.10.2021 ob 11:43
Res je. Ni obvezno, samo službo izgubiš in s tem možnost preživetja.
Da si lahko tako pokvarjen, to je že višja stopnja.
In ker točno vedo, da je veliko slovenskih državljanov zakreditiranih, odvisnih od službe-in se gredo cepit tudi zato, ker morajo plačevati kredite, preguravajo komaj iz meseca v mesece nekateri. In se mora cepit, da neizgubi službe- iskanje nove opa pomeni dodaten stres, zaplete, in kaj- ga bo novi delodajalec vzel, če bo rekel, da je dal odpoved, ker se pri prejšnjem ni želel pocepiti? Grozljivo, ogabno.
cepci so nevarni, 01.10.2021 ob 11:37
To ni ironija, to je hladnokrven brezčuten cinizem in delanje norca iz ljudi. Vojni mrhovinar.
aneda… ko sem to slišala… mi je pognalo pritisk v višave – prav goli cinizem , delanje norca iz ljudi, popolna hladnokrvnost, zdi se kot namerno izživljanje nad ljudmi – vse to sem občutila ob tem… me je imelo,da bi ga focnila čez tev po ustih za tako ogabno izjavo…
in če nas že primerjajo z danci non stop kako sooni tam pocepljeni – povejmo še to, da Danska priznava posledice cepljenja in zanje tudi izplačuje odškodnine… če smo že pri primerjanjih…
ogabna oblast…
ustavi se vlak da izstopimo, 01.10.2021 ob 11:56
In ker točno vedo, da je veliko slovenskih državljanov zakreditiranih, odvisnih od službe-in se gredo cepit tudi zato, ker morajo plačevati kredite, preguravajo komaj iz meseca v mesece nekateri. In se mora cepit, da neizgubi službe- iskanje nove opa pomeni dodaten stres, zaplete, in kaj- ga bo novi delodajalec vzel, če bo rekel, da je dal odpoved, ker se pri prejšnjem ni želel pocepiti? Grozljivo, ogabno.
tud za cepljene bo hudo ko bodo začel stranski učinki ven butat. nima vsak tolk keša na strani da se bo samoplačniško zdravil. dodatno zavarovanje tudi ne bo krilo, zdravstvo pa je že itak v k*rcu
Saj je prav povedal.
Če pa so ljudje hlapčevski in se pustijo nategniti in jebati v glavo, pa so ljudje sami odgovorni. Ker že s tem, da ste se cepili zaradi dopustov in gostiln, ste pokazali le svojo debilnost in psihopatom na oblasti izkazali suženjstvo ter dovoljenje za nadaljevanje cepilnega zločina ter uničevanje ustave in svoboščin.
ironija465, 01.10.2021 ob 12:01
tud za cepljene bo hudo ko bodo začel stranski učinki ven butat. nima vsak tolk keša na strani da se bo samoplačniško zdravil. dodatno zavarovanje tudi ne bo krilo, zdravstvo pa je že itak v k*rcu
In ti bodo zabrusili isto ko ta *izda od človeka – “hej kaj si se šel pa cepit, saj je bila to tvoja lastna odločitev, pa še sam rešuj posledice. ”
Dosegli smo tako dno, da mu še ni videti konca.
nesr, 01.10.2021 ob 11:59
aneda… ko sem to slišala… mi je pognalo pritisk v višave – prav goli cinizem , delanje norca iz ljudi, popolna hladnokrvnost, zdi se kot namerno izživljanje nad ljudmi – vse to sem občutila ob tem… me je imelo,da bi ga focnila čez tev po ustih za tako ogabno izjavo…
in če nas že primerjajo z danci non stop kako sooni tam pocepljeni – povejmo še to, da Danska priznava posledice cepljenja in zanje tudi izplačuje odškodnine… če smo že pri primerjanjih…
ogabna oblast…
Delanje norca iz ljudi ?
Sicer ni lepo. A od psihopatov drugega ne moreš pričakovati.
Po drugi strani pa ga razumem, saj je narod sam pokazal kako je glup, ko so se cepili zaradi dopusta.
In verjeli lažnivi fašistični propagandi.
No, saj nekateri še vedno verjamejo. Žalostno.
Gospod Poklukar in vsi ostali si naj pogledajo tale video:
https://www.facebook.com/groups/975951812921598/permalink/1301135750403201/
Conflict of interest.. Vse jasno.
Forum je zaprt za komentiranje.