Najdi forum

Splash Forum Arhiv Delovno pravo in zaposlitev poklicni tečaj

poklicni tečaj

Pozdravljeni,
stara sem 25 let, s končano Fakulteto za šport. Ker enostavno ni odprtih delovnih mest sem se odločila za prekvalifikacijo v pomočnico vzgojiteljice. Zanima me, če z vpisom pridobim status dijaka in lahko delam preko študentskega servisa? Kje ste delale prekvalifikacijo? Ker že imam doseženo VII. stopnjo izobrazbe, z vpisom pa se izobražujem za V., me zanima katera mi obvelja ob zaposlitvi?

verjetno bi lahko tudi s tvojo izobrazbo delala v vrtcu, drugače pa se pozanimaj na šoli kjer izvajajo te programe in ti bodo pomagali. Vem da ti jaz nisem veliko. Pa vso srečo.

ne splača se ti to delat, ker je teh vzgojiteljic malo morje, zaposlitvenih možnosti si prav nič ne izboljšaš!!! Izberi raje kaj drugega!!! In ne govorim kar tja v tri dni.

če dobro premislim se dajnsko ne splača nič drugego, kot imet dobre veze. Vem, da jih je ogromno. Če to kdo ve, potem vem jaz. Kako nemogoče je dobiti službo, kljub temu, da imaš referenc za izvoz. Smo narod hlapcev, ki sledimo. Vodilni pa se bojijo tistih, ki nekaj vedo. Slovenija.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close