Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Poklici prihodnosti

Poklici prihodnosti

Pojdi do svetovalne delavke in jo prosi za kak karierni test. Ta ti objektivno pokaže tvoje prednosti. Ali pa kak karierni center, ti delajo ravno to.

Odgovor na objavo uporabnika
Neodločna Jera, 16.08.2021 ob 11:37

Naslednje leto se bom mogla odločiti kam naprej, na kateri faks naj se vpišem? Glede na to, da nimam težav pri učenju in tudi ocene imam kar solidne, se lahko vpišem na kar veliko fakultet. Zanima me ogromno stvari in nič prav tako zelo, da bi bila že odločena. Rada bi študirala nekaj, za kar ne bo problem dobiti službe. Zanima me, kateri so poklici prihodnosti? Z idejami na plan. Vsaka bo dobrodošla.

Slovnica ti gre dobro, pa to … 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
Fake fake, 17.08.2021 ob 22:30

Slovnica ti gre dobro, pa to … 🙂

Dovolj solidno!

Jaz bi rekel, da je najbolje da greš na nekaj kar te veseli ali pa da je blizu temu. Ker če delaš s strastjo potem se več naučiš, za to porabiš še več časa kar pomeni da več znaš in tako si boljši in tako lahko prideš tudi boljše/višje plače.

Najboljše je nekaj v splošni tehnični smeri – elektro, IT, strojništvo, matematika, fizika itd. Pač to so globalni poklici, ki niso regulirani, kar pomeni, da tudi če bi se selila v tujino, ne rabiš nekih dodatnih testov/izobraževanj/prekvalifikacij/dokazil da se lahko zaposliš.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close