Najdi forum

Splash Forum Arhiv Glasba, film in fotografija Pokažite jim

Pokažite jim

…svojim možekom, naj se udeležijo zabave 🙂

http://24ur.com/ekskluziv/erotika/maratonski-seks-na-jadranu.html

Si nikakor ne predstavljam, da bi rinil na neko divjo plažo se postavit v vrsto, da bi se spraznil na eni zmahani lajdri, medtem ko bi uni tam zadaj čakali, da pridejo na vrsto. Me res zanima, kdo se bo tega udeležil.

Saj verjamem, da moškim zadiši druga ženska, pa da kakšni tudi varajo, ampak tole se mi zdi pa res eno tako dno od seksa. Prav ena žalost.

Ja tudi meni.

No tisti, ki bodo šli so pa res poden moške rase.
AMpak mislim, da jih gre kar nekaj.

Če si prebrala v tem čalanku piše, za tiste rekorde…
Ma moški so čudni na tem področju res so.

Sprasujem se (ce obidemo vsebino), kako si lahko Mladina privosci objavo tako zelo zanic prispevka. Ki po stilu pisanja sploh ni novinarski prispevek, ampak prej reklamno sporocilo.

Mladina?

Če pa je iz 24ur.com??

Ma poden je itak.

Maratonski seks na Jadranu
Rovinj, 29.05.2008, 07:14 | Max Modic / MLADINA

Ocitno so na 25ur.com “povzeli” prispevek, objavljen v Mladini.

Škoda ker ženske nismo zaželjene, ker mene prav matra kakšna klientela hodi :)))))

Res je ja 🙂 haha

Gremo s prijatelji na morje in komaj, komaj smo določili kraj kamor bomo šli. Danes smo se šalili, da bomo še enkrat zamenjal kamp, tokrat Rovinj. 🙂

O temle rekordu si čisto nič ne mislim, samo pomislila sem kako se lahko posvetiš najmanj 150 moškim, ko je včasih že en preveč. :)))))))))))))))

**************************************************** Počasi umira, kdor postane suženj navade, ponavljajoč vsak dan enake poti, kdor ne zamenja prestave, kdor ne tvega in zamenja barve oblek, kdor ne govori tistemu, ki ga ne pozna. Pablo Neruda

Mah baba je zmešana…

Bruh!

New Report

Close