poKadić Denis
Kašen se vam zdi ta igralec?
njegova statiskika:
Tekmovanje Ekipa GP G A TP PIM PPG SHG GWG +/-
MHL BLE 16 2 0 2 22 1 0 1 -22
MHL SLA 13 0 0 0 33 0 0 0 -7
DP Člani SLA 16 2 2 4 10 0 0 0 2
in ta kao veliki frajer, se gre na enem čist amaterskem turnirju zapenat in grozit amaterjem, ki inline igrajo poleg šole, dela družine itd…, kaže fakiče sodniku, domačim igralcem in publiki. Nič ne rečem, veliko je profesionalcev, ki se tudi v takih tekmovanjih obnašajo tako kot treba: Zajc, Vidmar itd… Ampak tale kadić pa dokazuje da v glavi nima čist nč – no ja vsaj pretresa možganov ne more dobiti:)
mujo tako je nevem ke si vidu da sm gledalcem kazal fakice in podobno glede grozenj drugim igralcem to je pa itak del hokejske igre pa tko za informacijo letos nisem vec profesionalni sportnik!!!tko da se najprej lepo pozanimaj nato pa pluvej pa ce si tak car mi to povej v obray ne pa da si tuki na forumu neki pameten pa glasen!!!ti si yame eno navadno usrane kdorkol ze si!!lepo te pozdravljam predragi mujo!!
vedno tvoj kadic denis!!!!
Če si butel si butel in ti ne pomaga sto let najboljšega treninga. Če nimaš glave, je pač nimaš. Kadiću, verjetn si kar pridno treniral, pa tud star glih nisi, sam če nimaš glave je nimaš, pa konc. Jaz sem neki časa mislu da se da mlademu igralcu spremenit razmišljanje, sam sem ugotovu, da ga lahko samo usmeriš pravilno, če pa ima v glavi, tako kot Denis ni šanse za uspeh. Moraš vedet kdaj se je treba napihovat in kdaj ne. Sigurno ne na nekem amaterskem turnirju v Renčah.
Forum je zaprt za komentiranje.