pojma nimam
Potreben je scart priključek na standardnem TVju. To pa imajo že kar nekaj let vsi televizorji.
Kateri ponudnik je najboljši, je brez definiranih kriterijev težko odgovoriti, kateri je cenejši, pa si lahko pogledaš na njihovih cenikih. Najboljši je tisti, na katerega je priklop na tvoji lokaciji mogoč, pa da je še najcenejši med njimi, če je takšnih možnih več:) Jaz osebno sem se iz SIOLa prestavila na T-2, malo zaradi cene, malo pa tudi zaradi tega, ker na T-2 nimaš nobenih časovnih vezav. Moraš pa pregledati ponudbo v tistem trenutku, ko ti priključek želiš, ker to se tudi spreminja.
Jaz imam t-2. Vse, telefon, tv in internet. Sam/a ne nabiš nič kupovat. Serviser t-2 ti prinese amino vmesnik, modem,…vse kar je potrebno za priklop in delovanje. Sicer je kot na izposojo, torej v njihovi lasti, dokler si naročnik. Nimaš pa nobenih časovnih omejitev.
Jaz sem zadovoljna!
LP
Priporočam T-2. Mislim, da Aminotov ni več… lahko se tudi motim. Sam imam že od vsega začetka vmesnik Motorola, ki mu prav nič ne manjka. Ni vezav, shraniti moraš le embalažo vseh naprav, ki jih moraš vrniti ob prenehanju naročniškega razmerja. Poleg scarta je na bolj tudi t. i. činč priključek, katerega ima tudi večina televizorjev. Več info pa seveda na spletni strani T-2.
Forum je zaprt za komentiranje.