Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek POHVALILA BI RADA

POHVALILA BI RADA

Prejšnji teden sem v sredo dobila napotnico za magnetno resonanco hrbtenice. Naročim se v MDT & T d.o.o. v MB.

Dobim že v sredo datum 7.9.2025 ob 12.30.

Ja včeraj , v nedeljo sem bila na vrsti točno ob uri, oz. pol minute prej.

Organizacija dela u nulo, prijaznost, da ne moreš verjeti. Oba  ga. na sprejemu in rentgenolog super prijazna, ustrežljiva in hitra.

Če jih kdo pozna, vse pohvale. Sicer so tudi privat, ampak jaz sem bila naročena z napotnico osebne zdravnice.

Madonca, kar 2x je sedaj zapis, ker mi ga  ni objavilo več kot 10′.

Lahko potrdim. Z napotnico redno vedno dobim termin v dveh, treh dneh. Delajo vse dni v tednu, tudi ob nedeljah do 22.00,  izvid dobiš takoj za večino storitev, za nekatereMR preiskave pa v treh dneh na dom ali elektronsko.

Pohvala ali zahvala ima smisel, če jo izrečeš ali napišeš njim osebno, ne pa neko iskanje nekoga, ki jih pozna, po nekem brezveznem forumu. Sem prepričana, da imajo kakšen mail, pa tja napiši. Bo bolj smiselno, kot da jim nekdo omeni, da je neka mama Miška menda bila zadovoljna z njihovimi storitvami.

Pohvali njih, ki so ti storitev opravili.

ja kaj sedaj mama miška, zate pa državno zdravstvo ni več dobro? zakaj si rinila k tem dvoživkam, ki imajo zaposlenih preko 20 zunanjih sodelavcev, ki zjutraj lenuharijo v državnem zdravstvu, v nedeljo pa delajo privat?

Nič  skrbeti, sem jih pohvalila oba , vendar sem čutila potrebo, da tudi drugi preberejo kaj sem zapisala, ker se tako pogosto pljuva  in tuli, da so se čakalne vrste nenormalno podaljšale. Kaki 30-40% se jih sploh ne javi na pregled, potem vmes naročeni, ki so čakali umrejo in seveda nihče ne javi, da se termin ne potrebuje več 8 sama sem 2 sorodnici v teh primerih odjavila- so se full zahvalili).

Lepo, da obvestiš tudi nas. Sem bila tudi jaz tam in vem kako je. Nekateri se niso pripravljeni peljat 50km, pol pa stokajo. Sem imela v 2 letih precej težav z zdravjem, pa sem vse zelo hitro uredila. Brez doplačil. Operacija, zlom, 3xfizioterapije, toplice…slikanja,

Vse brez zastojev. Na koncesijo.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close