Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Pohvala za vse v MIMOVRSTE

Pohvala za vse v MIMOVRSTE

V petek, 10.12.2021 sem pri njih naročila Lego kocke različnih zvrsti za fanta in punce, likovni material in pripomočke, namizno svetilko, en velik tovornjak Hot wheels in še 2 trakerja… .

Za nekatere stvari je bilo že v ponudbi rečeno, da bo kasnejši rok dobave.

Vse pohvale, včeraj je prispel najprej  Hot, danes paše vse ostalo. Poštnina le 1x.

Super   POHVALE ZA VSE V MIMOVRSTE, ker ste se zelo potrudili in vsi vnuki bodo  zelo veseli daril. Nisem ravno pričakovala, da bo vse tako hitro pri meni.

Upam, da bo kdo videl to pohvalo in jo jim prenesel.

tudi jaz nimam tudi ene kritike čez njih za povedat.

in zakaj jim sama po e-pošti ne pošlješ pohvale? Sicer ti pa bodo sami poslali vprašalnik, kako si zadovoljna z naročenimi izdelki.

Jaz sem pa v zadnjem času imel dve neprijetni izkušnji ravno z Mimovrste v BTC in to glede nenormalno dolgih dobavnih rokov, čeprav je pisalo, da je izdelek NA ZALOGI pri njih v BTC!

Bi pa pohvalil Shoppster na Brnčičevi, kjer sem pri veliko izdelkih opazil kar precej nižje cene kot na Mimovrste. Pa še rokov so se vedno držali , tako da točno veš, kdaj prejmeš izdelek.

To so moje izkušnje, pa veliko kupujem preko spleta!

Hvala da ste me  spomnili, ja točno to sem naredila in jo kar direkt poslala, tako, da jih bo sedaj dosegla.

No, pri meni ravno obratno. Prisegali, da bo vse prišlo v enem tednu, itak sem dvomil, sem si rekel, okej, tudi če bo v dveh tednih, naj bo. Po treh tednih še vedno nič, kličem, mailam, mi rečejo, da bo zdaj zdaj. Mine še en teden, nič. Popizdim in rečem, da bom kenslal, čez en teden pride, odpakiram, napačna TV. Kličem, povem, en kup enih zadev za uredit, spet pakirat, pošiljat nazaj…sem rekel, da hočem denar nazaj, ne bom čakal spet tri tedne. Čakam dva tedna na denar, urgiram…končno mi nakažejo keš, seveda odvzamejo poštnino obakrat.

Nikoli več pri njih.

Oni so nategunarji kot večina slovenskih trgovcev. Pri mimovrste znižano -40% je še vedno dražje kot v Nemčiji brez popusta.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close