Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek PoHoTnIcA

PoHoTnIcA

MENE PA ZANIMA, KAKO SE SAMOZADOVOLJUJETE? JAZ SE S PRSTI, VČASIH TUDI S KAKŠNIM PENISU PODOBNIM PREDMETOM,SEVEDA SI HKRATI DRAŽIM ŠČEGETAVČEK. SEDAJ RAZMIŠLJAM O NAKUPU KAKŠNEGA PRIPOMOČKA, PA ME ZANIMA, ČE IMA KATERA IZKUŠNJE S TEM? KAKO JE Z VIBRATORJI? SO UČINKOVITI, KAKŠEN JE UŽITEK? KAKO ZGLEDA TO? ALI SI MORAŠ HKRATI DRAŽITI ŠČEGETAVČEK,DA TI PRIDE? KOLIKO ČASA SE PA RABI,DA SE ORGAZEM DOŽIVI? ALI SO VEČJI UŽITKI KOT SAMO PRI DRAŽENJU S PRSTI?DAJTE,ZAUPAJTE MI ŠE KAKŠEN NAČIN SAMOZADOVOLJEVANJA,PRI KATEREM SO UŽITKI NEPOPISNI.

Ej to bi pa morala sama vedeti, vsaki ženski paše drugače. Saj sama veš kaj ti je najbolj všeč in kako najhitreje in najboljše doživiš orgazem.

Hej, a ti misliš, da boš z vibratorjem dobila navodila, kot na vrečki za puding!!!! Halooo…

Meni je najbolj nepopisni užitek ko krmim golobe v parku Zvezda. Vsaj nekomu polepšam dan.

Pohota nam je vsem v pogubo.

OBUJ SI eSPADRILE!

Baje je užitek potem res popoln:)))

Wnkrat si angelina enkrat suzi, ampak vedno imaš isto temo, samo drug naslov pa nick.

Lepo bi prosil, če prekineš, ker bom nadaljne vse brisal,

peimož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

Pa kaj misliš, da sem edina, ki ima dva nicka in dve imeni???
Če želiš lahko tudi brišeš moja sporočila, sploh me ne bo ganilo. Tako ali drugače pa je tukaj na temu forumu kot na vseh drugih, polno zajebancije in podobnega, če morda še nisi opazil. Tistega pa ne brišeš ven???

FUL SE STRINJAM Z ANGELINO !! Veliko nas tukaj menjava nicke in normalno je da se teme kdaj pa kdaj ponavljajo.
In prav je tako, ker bi sicer čez nekaj let , ko bi se izčrpale vse zanimive teme, lahko ukinili forum. Ker nebi bilo zanimivo.

Ne gre se za zamenjavo nickov, vedno enak slog, velike črke in ista tema?

Samozadovoljevanje, samo da jih ne bo preveč, padejo v oči enaka sporočila kaj naj.

Če ni bilo namerno, potem pa le tako naprej.

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

KURCEM U ČELO!!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close