Pohlepni najemodajalci, zakon vas mora ustaviti pri oderuštvu!!!!
Saj o tem pišem. Če jaz kaj nekomu/od nekoga oddajam/najemam je vsota NAJINA stvar.
Enako velja za delovršno pogodbo oz. karkoli že.
Vesel oče, ki ve, da je Kardelj trdil, da je država v odmiranju, pravzaprav jo mi v EU sploh ne potrebujemo. Če pa že potrebujemo kakšno državo, naj bo to Avstrija, Nemčija, Švica.
Vprašanje za avtorja: za koliko se pa tebi zdi, da bi bilo pošteno oddati? Recimo da uspeš kupiti enosobno stanovanje v LJ za npr. 180.000 eur. Taka stanovanja se oddajajo za okoli 600-800 eur in ti praviš, da je preveč. OK. Koliko bi bilo pa po tvoje v redu? 400 eur? A to razumeš, da če nekdo kupi stanovanje za 180.000 eur in ga potem oddaja za 400 eur na mesec, se njegova investicija povrne šele po 40 letih? Se pravi ne za časa lastnikovega življenja. Ti torej pričakuješ, da bo nekdo svoje življenjske prihranke vložil v to, da boš imel ti poceni stanovanje? On namreč do smrti ne bo dobil nazaj tega, kar je vložil. Zakaj bi kdo pri zdravi pameti naredil kaj takega?
sramota!, 16.05.2024 ob 16:46
ko kličeš za najem vidiš slov pokvarjenost, slov najemodajalci utajujejo davke, oddajajo zanič luknje in veliko keša vzamejo, ki ga furs ne vidi!!!!
več kot polovica nepremičnin – po normalnih cenah se oddaja od ust do ust.
očitno si ti đubre, da te nihče noče priporočiti in potem ti ostanejo samo še tvoji iz pašaluka
ki pa so največji oderuhi in nateguni
razmišljujoča, 16.05.2024 ob 17:26
Vprašanje za avtorja: za koliko se pa tebi zdi, da bi bilo pošteno oddati? Recimo da uspeš kupiti enosobno stanovanje v LJ za npr. 180.000 eur. Taka stanovanja se oddajajo za okoli 600-800 eur in ti praviš, da je preveč. OK. Koliko bi bilo pa po tvoje v redu? 400 eur? A to razumeš, da če nekdo kupi stanovanje za 180.000 eur in ga potem oddaja za 400 eur na mesec, se njegova investicija povrne šele po 40 letih? Se pravi ne za časa lastnikovega življenja. Ti torej pričakuješ, da bo nekdo svoje življenjske prihranke vložil v to, da boš imel ti poceni stanovanje? On namreč do smrti ne bo dobil nazaj tega, kar je vložil. Zakaj bi kdo pri zdravi pameti naredil kaj takega?
Ti, kako se pa tistim splača, ki kupijo stanovanje kot investicijo in ga pustijo praznega, ker se ne mislijo zajebavat z najemniki?
Sploh primer za 590, pa ne veš a bi ofnal kuhno, pralni s pečico al kafe ofnal za skoraj 600 ??☺️☺️☺️ Sramota za posojilcev nekaj prostora. Pa ni se za smejati. Nateguni eni. In trg je podpiral očitno. A na ogled pridete pa vsaj za 50 na postani jafe, kot je bil tisti primer. Vrne zgolj, če kupiš, neibdavčeno swveda ????????????????☺️☺️☺️☺️
Ja, 16.05.2024 ob 17:51
Z Bookingom sem z stanovanjem v LJ. zaslužil v 5 letih , za 2 nova stanovanja. Zato bom v vsakem primeru v plusu. Čeprav jih na koncu prodam. Zaenkrat pa mi stvar laufa x3. Da se pa z našimi družinam zajebavam, pa se mi ne da. Na koncu bojo študentje tudi dobra opcija .
Bravo! Ti si še bolj sposoben od naših politikov in občinarjev. Tudi oni ne delajo nič koristnega, ampak redki s korupcijo zaslužijo več od tebe z oderuštvom.
Forum je zaprt za komentiranje.