Pohištvo iz Jyska – vaše izkušnje
Sem bila pred leti v veliki finančni stiski in sem kupila
najcenejšo garderobno omaro v Jysku. Sem računala, da jo bom pač menjala kolikor hitro mi bodo finance dopuščale. Danes, po več letih vsakodnevne uporabe je omara čisto o.k. in še zdaleč tako hitro je ne bo potrebno menjati zaradi kvalitete. Tako, da sem jaz več kot zadovoljna s kvaliteto. Imam drugače opremljeno stanovanje z Alplesovim pohištvom in res po kvaliteti se ne razlikuje v nobenem obziru.
Jaz imam iz te trgovine en predalnik, identičen predalnikom malm iz Ikee. In ni vreden pol k***a. Že pri povsem novem se je na robu predalov začela vihati površinska folija. Vem, da ni furnir, pa vseeno sem pričakovala vsaj dve, tri leta normalnega funkcioniranja tega kosa pohištva. Pa je edino rokovanje z njim to, da enkrat dnevno nežno odprem in zaprem en predal. Tudi malm iz Ikee imam in je mnogo bolje izdelan, pa cenejši je bil od tega iz yjska. Le, da ta, Ikein, se pa v pol leta še ni uspel izsmrdeti po vonju lepil, kljub temu, da ga stalno odprtega zračim.
Iz jyska imam dnevni regal (1 leto) in je kot nov ter sem zelo zadovoljna, pred nekaj meseci sem kupila belo račun. mizo in je iz debelega masivnega lesa in je super, imam še beli predalnik s košarami in belo lojtro za knjige, sem tudi ful zadovoljna, zdaj pa imam naročene tri kom poličnikov za knjige, ki je iz masivnega borovnega lesa in komaj čakam.
Skratka, imam vedno več stvari iz jyska in me nič več ne vleče v Ikeo, ker jysk nič kaj dosti ne zaostaja.
Forum je zaprt za komentiranje.