Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Pohištveni saloni

Pohištveni saloni

Zanima me kakšne izkušnje imate s pohištvenimi saloni.
S katerimi imate slabe izkušnje.
Reševanje reklamacij, točnost dostave blaga, ugodne cene, prijaznost prodajalvec, svetovanje….
V kratkem bom prenavljala stanovanje in mi bodo informacije prišle zelo prav.

Hvala in lp Citro

Všeč so mi Lesninine trgovine – Lj. center, Lj.Rudnik, Kranj, salon od Tuša v Mengšu, ena majhna trgovina nasproti Tivolija na Celovški, pa Harvey Norman je tud OK. Ni pa mi všeč Rutar, ker imajo bolj slabo robo, tista, ki pa je boljše, je pa fulll dražja kot kje drugje. Pa Merkur je tud OK.

Vse je že Nina povedala,želim ti uspešen izbor in nakup.

MAROS V BTC – ju!

Mobilcenter, Lesce

IKEA – zakon!

V Gradcu sploh ni daleč. Center je vedno miren, super vzdušje – prav nedeljsko. Dobiš ogromno idej. Cenovno zelo ugodno. Zelo priporočam vsem, ki imate radi lahko, zračno, svetlo pohištvo in izobilje dodatkov (lučke, zavese, okrasne blazine, preproge, rože…… …. … .)

Lahko si ustvarite prav sanjske kotičke. Uživajte!

Kaj pa recimo montaže kuhinj ipd. A ti monterje priskrbijo oni (salon) ali pa moraš za to poskrbeti sam in kolikšen je to še dodaten strošek?

Odvisno. Pri Sveji imaš montažo brezplačno (mislim, da nad 100.000 sit) – pri naju so jo opravili brezhibno (so naju sami poklicali kdaj bo montaža). Pri Gorenju moraš plačat montažo kuhinje po tekočem metru (mislim, da cca 10.000 sit, ampka ne me držat za besedo). Za ostale proizvajace pa ne vem. LP

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close