Najdi forum

pohane kure

Ali radi jeste pohanje ?
Jaz obožujem predvsem bremze :-))))
V novembru pa sploh,lokacija Marinšek 🙂

Ma jaz jih v bistvu ne maram.
Čeprav smo zadnjič bili v eni gostilni v Tacnu pod Šmarno goro (nimam pojma kako se ji reče) in so bile naravnost odlične.
Pa še pocen je blo.

Javlja se še ena ljubiteljica pohanih kur.
Pa kdo, razen naju, sploh še je pohanje? 😉

Zraven pa krompirjeva solata …

Čedalje manj jemo pohanje, pa pomfri, pa tevrste nezdravo hrano.

Cvrtje – strup za žile Kljub razširjenem prepričanju, da je nezdravo. cvrtje ostaja eno najbolj priljubljenih načinov priprave hrane, sploh nedeljsko kosilo, po tradiciji bi lahko rekli .Poznam en star rek, da je celo p0mivalka dobra pohana .

jaz jih tudi obožujem…priloga je lahko karkoli ali nič, vse štima 🙂 letance oz. perutničke oz. fafle pa je zmaga moja 🙂

kaj so bremze?

Pohane fluge in batke, krompirjeva solata=še angelčki bi jedli, če bi ritke imeli:-))

R

Daleč najboljše pohane piške so pri Pircu v Rovi.
Edino kar me moti je to, da če ne rezerviraš ne dobiš placa. Vsaj med vikendom ne.

Acjom obožuje pohane kure;-)

Ubistvu mam raj ceuga pšanca u roru pa krumpir zravn. Jem pa sam ta beu mes. Mnjama.

ojej, sploh ne razumem tega posta 🙁
pa smo očitno po tvojem imenu le 150 km narazen.

*blabla 🙂 Iz kje pa si?

Pravzaprav imam rajši celega piščanca in krompir spečena v pečici. Jem samo belo meso (prsi). Zelo dobro.

ojej, sploh ne razumem tega posta 🙁
pa smo očitno po tvojem imenu le 150 km narazen.[/quote]

:)))))))))) včasij je že meter preveč;-)

No, jaz sem jih pohala zdaj enkrat, bo zloooo dolgem času in otroc niso maral. Tako je zdaj črtan iz jedilnika – juhuhuhuuuu naše zdravje!

Ampak se spomnim časov, ko smo v gardaland šli in mamce so si pohanga piščanca s sabo vzel. :))))))))))

Mmmmm…….pohana kura; ampak kožo olupim;zraven pire krompir in velika skleda repincla . :)))))

hahaha……pa še res je ja. Si si zapomnil, ha? :))))

Kaj pa je repincl?

:))))))))))))
motovilec.

motovilec

lp, orehek

No, vsak dan nekaj novega 😀

Pa rdeči runkl je tud dober. :))))

To je pa gvišn radič 🙂

Ne! hahaha….rdeča pesa. :))))

HAHAHA 😀
Kok sem mim usekala.

Ja peso pa tudi jaz obožujem. Radiča pa ne. Razen tistega mal pisanega – rumeno rdečega.

Kako pa regratu rečete?

Regrat pa je kar regrat. :))) Vsaj jaz ne vem za kak drug izraz zanj.

MMM zdej sem si pa kar sama lušte nardila. Eno veliko skledo regrata z ocvirki in krompirjem…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close