Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika pohana cvetača-kako in kaj zraven

pohana cvetača-kako in kaj zraven

Me zanima, ali jo ve najprej skuhate in potem date v moko, jajce, drobtine (saj je tak vrstni red, ne?) ali surovo pripravite za cvrtje?

Kaj pa paše zraven?

Surovo,kakšno pa?
Zraven ocvreš še par šampinjonov,bučko…..zraven pa veeeeeeelika skleda solate. 🙂

Jaz jo prevrem v slanem kropu, vendar naj ostane še trda. Nato jo ohladi in jo daj po zaporedju kot si napisala v moko, jajce in drobtine. Ocvri na zmerni temperaturi in položi na papirnato brisačo ali prtiček, da se olje dobro odcedi. Zraven lahko narediš tudi malo pečenega krompirja, če vam je cvetača premalo. Solata je pa vsaj pri nas skoraj obvezna.

jaz cvetačo samo rahlo prevrem, potem spaniram zraven pa pire krompir in solato…njamiii

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Jaz jo svežo paniram in spoham in nikoli ni do zdaj bilo nič narobe. Samo gobe vržem v krop, drugega nič.lp

verjetno jo pol dlje časa pečeš…ali?

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Don't cry, just say "f°ck you" and smile ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺

Svežo spaniram in malo počasneje cvrem. Je škoda cvetače, da že v vodi izgubi marsikaj.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

zakaj pa gobe vržeš v krop ? to me pa res zanima ?

Cvetačo dam za pet minut nad paro. Med tem pripravim vse za cvrtje in jo potem na hitro dam v olje.

Jaz jo tudi predhodno prevrem v osoljeni vodi in potem spaniram. Zraven pa pomfri in tatarsko omako ali zeleno solato,mmmmmmnjami 🙂

http://www.kulinarika.net/recepti/6354/ostale-jedi/genijalno-testo-za-cvrenje/?offset=20#8
predhodno pa nad paro par minutk, da se malo omehča, zraven pa krompirjeva solata

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close