Pogumna zdravnica je napisala mi,…
Šnelca_783, 02.10.2021 ob 17:12
Laž. V Sloveniji ne obstaja nobena dr. med. V. Gorjanc. Imaš Jurija Gorjanca in Matijo Gorjanca, to je pa tudi vse. Zakaj si zmišljujete? Verjamem, da kakšen zdravnik res tako misli, vendar ni variante, da bi kaj takega napisal, ker bi bil hitro bivši zdravnik. S takimi lažmi samo prilivate olja na ogenj obratno mislečim od sebe.
Zate revež ko ne znaš najt 🙂
Meni ne podtikaj laži več, ok. Ker to je zadnje da argumetiram še kaj, pol ne bom več.
Kratek življenjepis:
Ime mi je Vesna. Rojena v Kranju, kjer sem končala osnovno in srednjo šolo. Leta 1995 sem diplomirala na Medicinski fakulteti v Ljubljani.
Kot zdravnica sem bila 2 leti zaposlena v SB Jesenice in BGP Kranj. Leta 1997 sem se odločila za pedagoško delo v zdravstveni usmeritvi na SŠ Jesenice. V tem času sem se izobraževala na področjih homeopatije in drugih vej integrativne medicine , vzgoje, izobraževanja in psihologije. Pridobila sem naziv svetnica MŠŠ (2007) ter certifikat za Imago facilitatorja (2013).
narobeee, 02.10.2021 ob 17:20
Laž. V Sloveniji ne obstaja nobena dr. med. V. Gorjanc. Imaš Jurija Gorjanca in Matijo Gorjanca, to je pa tudi vse. Zakaj si zmišljujete? Verjamem, da kakšen zdravnik res tako misli, vendar ni variante, da bi kaj takega napisal, ker bi bil hitro bivši zdravnik. S takimi lažmi samo prilivate olja na ogenj obratno mislečim od sebe.
Aja, a misliš da ni zdravnica taka, ki bi upoštevala ETNIČNI kodeks 😀
Kaka budala je ta Šnela, ne morš verjet 😀
Vse jasno, 02.10.2021 ob 17:32
V tem času sem se izobraževala na področjih homeopatije in drugih vej integrativne medicine (katerih?) , vzgoje, izobraževanja in psihologije.
Se pravi, da je doktorica zgolj v nazivu. Ah ja.
Lahko da gospa dr bere trenutno Mon, tako da…
(https://med.over.net/forum/tema/pozdrav-novi-moderatorki-3423830/)
Šnelca_783, 02.10.2021 ob 17:36
Lahko da gospa dr bere trenutno Mon, tako da…
(https://med.over.net/forum/tema/pozdrav-novi-moderatorki-3423830/)
Super, potem mi lahko gospa sama pojasne v katerih vejah integrativne medicine se je izobraževala.
Še so moralni zdravniki. Malo sicer, a še so.
https://www.facebook.com/GregorKosZdravaDruzba/videos/2764354857162169
idiokrati, 02.10.2021 ob 17:53
ne vedo, da pričajo zoper sebe. Idiokrat, je uporabil besedi , bivši zdravnik. Idiokrat, nam je zatrdil, da zdravnikom prepovedujejo govorit resnico. Ker bodo takoj bivši, če jo bodo.
ne vedo, da pričajo zoper vse. Idiokrat, je uporabil besedo zdravnik. Idiokrat, nam je zatrdil, da ne zdravnikom dovoli govorit neresnico. Ker bodo takoj bivši, če jim ne bodo.
idiokrati^2, 02.10.2021 ob 17:57
ne vedo, da pričajo zoper vse. Idiokrat, je uporabil besedo zdravnik. Idiokrat, nam je zatrdil, da ne zdravnikom dovoli govorit neresnico. Ker bodo takoj bivši, če jim ne bodo.
ne vedo, da je človek sam, originalen, unikaten, svojevrsten. Idiokrat, je plagiat. Povrh, še slab. Človek je spregovoril, odzval, spoznal. Izzval bo čustvo. Pustil sled. Sprožil reakcijo. Saj to zmore, ker se zaveda.
bellaciao, 02.10.2021 ob 17:51
Še so moralni zdravniki. Malo sicer, a še so.
https://www.facebook.com/GregorKosZdravaDruzba/videos/2764354857162169
Opa, zanimiv link. Lepo je povedala Biserka Ilin, bom še malo poguglala o njej. Hvala.
Za Šnelco: Tisti, ki verjamejo v teve laži, niti ne pomislijo, da so se vsi zdravniki učili isto snov, če so hoteli diplomirati. V zadnjih dveh letih se vsebina učbenikov ni mogla spremeniti v tolikšni meri, da bi vso empirično znanost zbrisali. Učbeniki so javno dostopni in lahko vsak pismen človek preveri, kaj tam piše. Mogoče verniki v teve resnico ne znajo brati, pa če že berejo, ne znajo povezati dejstev? Slepo verjetje v laži pa je pokazatelj naivnosti. Naivnih pač ne moremo jemati resno.
Homeopatiji se lahko zahvalim, da je moj sin danes zdrav najstnik, ko mu je konvencionalna medicina že kot dojenčku pripisala kronično bolezen in doživljenjsko uživanje zdravil s hudimi stranskimi učinki. Nismo imeli česa izgubiti, zato smo poskusili še zadnjo možnost: homeopatijno, sicer dr.med., ki je zapustila uradno medicino prav zaradi tovrstnih pripetljajev. Danes je sin popolnoma zdrav fant, športnik. Ne uživa nobenih zdravil.
Forum je zaprt za komentiranje.